böylelerini varya parçalayasım geliyor yaa ne biçim teyze bu..benim de kuzenim doğum yaptı,hatta benim düşüğümden hemen sonra hamile kaldı..ama birgün nispet yapmadılar.doğuma giderken bile bana dua ediyordu allahım ben çekiyorum ona da çektir bu acıyı ona da yaşat diye..bebek doğdu ki hiç tecrübem olmadığı halde elime verdi hadi bakalım staj yap biraz diye ben değiştirdim altını,ememiyordu biberonla sütünü hep ben içirdim,üstünü ben değiştirdim,gazını çıkardım..ki hepsini 1 günlük bir bebeğe yaptım ama bir kere demedi ki ay aman dikkat et diye,kendisinin çok kanaması vardı bana emanet etti çocuğunu o kadar güvenmiş demek ki bana..şimdi ciciannesi oldum onun..sana cicianne dedirticem diyo..şimdi bakıyorum da allah razı olsun ondan benim acımı unutturmak için herşeyi yaptı..
ama eltim öyle benim aynı anlattığın gibi onunla peşpeşeydi hamileliklerimiz arada 15 gün vardı beraber giderdik kontrole..ki yaşadığım acının en büyük şahidi ama 9 ay boyunca ne zaman kontrole gitse beni arada ballandıra ballandıra anlattı bebeğini,alışverişe gitti beni aradı yok şunu aldım bunu aldım bebeğe diye..kendi anlattı anlattı sonra bana sordu eee siz ne yaptınız diye? yetmedi dalga bile geçti kız rüyamda seni gördüm test yaptın 2 çizgi çıktı hehehe....gel boğ şimdi ama olmaz 2 canlı:) ben bilirim ona yapacağımı zamanı var..
sen de hiiç takma cnm böyle şeyleri kafana hep derim ya canım dediklerin sokar kazığı çünkü en iyi onlar bilir zayıf noktalarını..kimsenin seni üzmesine izin verme bak bizim durumumuzda moral çok önemli..
sana şu kadarını söyleyeyim gelmekle gelmemek arasında kalan ve geç gelen bebeklerde hep bi özellik varmış bunu biliyormusun..yani kendi kısmetleriyle doğuyorlarmış ve hepsinde farklı bir özellik yetenek oluyormuş..
hatta bunun en büyük örneği volkan konak..annesi onu aldırmaya gitmiş doktor 300 lira istemiş annesi de 300 lira vereceğime doğururum demiş..kendi anlattı 150 lira istese çöpteydim dedi..ama bak şimdi volkan konak oldu..yeteneğiyle doğdu..inanıyorum ben buna gerçekten var bi hayır bu kadar sabrettik ve özel bebeklerle mükafatlandırılacağız.....