Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoşbulduk cnm bnm:)

öle cnm öle bilirm o duyguyu ilk günnn acaba yerleşme kanamasımı diye bende sürkeli kuruyorum kafamdaaa ama çok sürmedne foşur foşur oluyorum::(
:31::31:ay napalım umut fakirin ekmeği:9::9::9::9:
Her ay şaşı bak şaşır gibi tanımlamana ve çöpten geri alıp kontrol etme olayına kopmuştum zaten. Gerçekten öyleyiz. Rabbim biliyor hakkımızda hayırlısını.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Aminnnn:16: Sen gelmesen bile biz duamızı ettik canım merak etme:34::34::34::34:

sagol canım allah hepinizden razı olsun.

bügün yine eşimle kavga ettik okadar agladımki forumdaki yazıları okuyamıyorum gözlerim bulanık görüyor başım agrıyor çok kötüyüm her ay bu durumdayım evlenmiş evleneli benim buhalde nasıl çocugum olacaksa olsa bile tutmaz bukadar üzüntü bukadar strese konu yine eşim vee çocukları bana diyorki sanane zararları var annelikli yap diyorum sana benden 10yaş küçük birine nasıl annelik yapayım kıskançlıktan huzurumuzu kaçırtmak için hiç boş bırakmıyorlar eşimi:(( biraz cesaretim olsa çıkıp gidicem çekilir gibi degil evliliğim en azından ben çekemiyorum:(

Ben regl olduğum için ara verdim kızlar Yasin okumaya. Bitsin 15 Ocak ile bittiği gün arasındaki tüm arkadaşlarıma tek tek dua edicem Allah izin verirse.

slm anne adayları nasılsınız
fermi cnm hakkını helal et hergün sabah öğle akşam dua listeni yenıyorsun Allah mukafatını tez zamanda versın cnm

bügün yine eşimle kavga ettik okadar agladımki forumdaki yazıları okuyamıyorum gözlerim bulanık görüyor başım agrıyor çok kötüyüm her ay bu durumdayım evlenmiş evleneli benim buhalde nasıl çocugum olacaksa olsa bile tutmaz bukadar üzüntü bukadar strese konu yine eşim vee çocukları bana diyorki sanane zararları var annelikli yap diyorum sana benden 10yaş küçük birine nasıl annelik yapayım kıskançlıktan huzurumuzu kaçırtmak için hiç boş bırakmıyorlar eşimi:(( biraz cesaretim olsa çıkıp gidicem çekilir gibi degil evliliğim en azından ben çekemiyorum:(

zor bi duurm cnmmmm sallamamaya çalış bide öyle dene..çocuklaırnı eski eşini düşünme kocanıda çok sallamamaya çalışşş oyalanacak bşyler bul.. biliyorum bunu demek kolay üzgünken insana boş gelyor bu sözler:(

Zor bir durum. Peki eşinin eski eşi öldü mü sağ mı.Belki çocuklar anneleri ile babalarını birleştirmek için sizin huzurunuzu bozuyorlardır.Evlendiğimizde malesef tek kişiyle değil eşimiz+ onun sülalesi ile evlenmiş oluyoruz kaç farklı karakter var dimi.Biriyle anlaşsan biriyle anlaşamıyosun işte.

Ben regl olduğum için ara verdim kızlar Yasin okumaya. Bitsin 15 Ocak ile bittiği gün arasındaki tüm arkadaşlarıma tek tek dua edicem Allah izin verirse.
allah razı olsun cnmm rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin:)
fermi cnm hakkını helal et hergün sabah öğle akşam dua listeni yenıyorsun Allah mukafatını tez zamanda versın cnm

öle vala sagolsunnnnnn ben o yenilemese unutuyorum valla dua bat listesini:)

Ne zaman senin avatarı görsem gülesim geliyor.Bebişin surat ifadesini yapmaya çalışıyorum gayriihtiyari :9::9::9:çok şeker

zor bi duurm cnmmmm sallamamaya çalış bide öyle dene..çocuklaırnı eski eşini düşünme kocanıda çok sallamamaya çalışşş oyalanacak bşyler bul.. biliyorum bunu demek kolay üzgünken insana boş gelyor bu sözler:(

keşke oyalanacak birşey olsa canım evde oturup kurmaktan deli oldumdüşünmüyorum düşünmüyorum ama öyle bir an birşey oluyorki deliye dönüyorum ocukların annesiyle evli bile degilmiş gayrimeşru ilişkiden dogan hristiyan çocuklar canım deli oluyorum kabulenemiyorum eşimde hiç alttan almıyor hem suçlu hem güçlü derlerya üste üste çıkıyor sürekli üstüne üstük birde master yaparken bıraktım geldim ingilizcem orta düzey işigücü bıraktım yapayanlız evde oturuyorum alışmamışım ev hayatına eşimde anlayışsız bi dışarı çıkayım desem hemen kavga çıkarıyor her konuda köşeye sıkıtım

Valla çok güzel noktaya değindin cnm. Tüm dualarımız topluca hergün fermi ve sdtive için de geçerli oluyordur sanırım. Hergün vesile oluyorlar bu kadar duaya. Rabbim onlarada yazıyordur sevabını.

keşke oyalanacak birşey olsa canım evde oturup kurmaktan deli oldumdüşünmüyorum düşünmüyorum ama öyle bir an birşey oluyorki deliye dönüyorum ocukların annesiyle evli bile degilmiş gayrimeşru ilişkiden dogan hristiyan çocuklar canım deli oluyorum kabulenemiyorum eşimde hiç alttan almıyor hem suçlu hem güçlü derlerya üste üste çıkıyor sürekli üstüne üstük birde master yaparken bıraktım geldim ingilizcem orta düzey işigücü bıraktım yapayanlız evde oturuyorum alışmamışım ev hayatına eşimde anlayışsız bi dışarı çıkayım desem hemen kavga çıkarıyor her konuda köşeye sıkıtım

allah yardımcın olsun bacım çalışsan bukdr kafaya takmazdın emin ol..
benim eşimle sorunlarımız kılaskk sorunlar sneinki gibi ciddi deil.. ben o halde bile 1 sene evde oturdum buunalıma girmiştim allah yardım etsin bacım nediyimm.. çaışma imkanın hiç yokmu.. kocanı gerekirse tehtit et ben bıktım snein çocuklarından onun anesinden kafamı dagıtmam lazım yoksa bu evlilign sonu iyi deil çalışmak istiyorum dersen yok demez heralde sonucta seni kaybetmeyi göze alamaz heralde

minik gelin konuyla alakasız olcak ama buharlı temızlık makınesı alcam bi yorumda senın yazını gördum aldın mı sen cnm

Kıyamam ya. Kısmen analayabiliyorum seni. Bende bu sene ilk defa uzaktayım ailemden ve yalnızım. Bu zamana kadar hep çalıştım ve çok aktiftim. Evde olmak ve çevrenden uzak olmak zormuş gerçekten. Senin durumun daha farklı tabi, sanırım y.dışındasın. Eşinle ilgili kısmında çocukların varlığını kabul etmiş olman hayatınızda neleri değiştiriyor en doğrusunu sen bilirsin tabi cnm

kızlar adam mutfakta meyve sıkıyor bende fırsat bu fırsat girim iki lafın belini kırım dedım ama sizde tık yok ne kdr sessizlik :4: şimdi gelir:52:

minik gelin konuyla alakasız olcak ama buharlı temızlık makınesı alcam bi yorumda senın yazını gördum aldın mı sen cnm

vala cnm ben çok araştırdımm en iyisi bekonunki.. arkadaşımda arçelik var onu denedim duvar sildim yer sildimmm deneme olsun diye su damlacıklaır bıraktı keisn ama onu... ama bekodan herkes memnunmuş yorumları öyle fiyatıda baya uygun cnmmm bi araştır istersen bekoyu

vala cnm ben çok araştırdımm en iyisi bekonunki.. arkadaşımda arçelik var onu denedim duvar sildim yer sildimmm deneme olsun diye su damlacıklaır bıraktı keisn ama onu... ama bekodan herkes memnunmuş yorumları öyle fiyatıda baya uygun cnmmm bi araştır istersen bekoyu

bende bekoyla arcelık aynı üretim diye arceliği arastırdım dediğin gibi memnun değiller bekoyada hiç bakmadım o yüzden bide ona bakayım

Back
X