- Konu Sahibi minikgelin
- #5.261
Herkese iyi geceler öptüm sizi![]()
iyi geceler cnm :119:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi geceler öptüm sizi![]()
Zor bir durum. Peki eşinin eski eşi öldü mü sağ mı.Belki çocuklar anneleri ile babalarını birleştirmek için sizin huzurunuzu bozuyorlardır.Evlendiğimizde malesef tek kişiyle değil eşimiz+ onun sülalesi ile evlenmiş oluyoruz kaç farklı karakter var dimi.Biriyle anlaşsan biriyle anlaşamıyosun işte.
allah yardımcın olsun bacım çalışsan bukdr kafaya takmazdın emin ol..
benim eşimle sorunlarımız kılaskk sorunlar sneinki gibi ciddi deil.. ben o halde bile 1 sene evde oturdum buunalıma girmiştim allah yardım etsin bacım nediyimm.. çaışma imkanın hiç yokmu.. kocanı gerekirse tehtit et ben bıktım snein çocuklarından onun anesinden kafamı dagıtmam lazım yoksa bu evlilign sonu iyi deil çalışmak istiyorum dersen yok demez heralde sonucta seni kaybetmeyi göze alamaz heralde
Kıyamam ya. Kısmen analayabiliyorum seni. Bende bu sene ilk defa uzaktayım ailemden ve yalnızım. Bu zamana kadar hep çalıştım ve çok aktiftim. Evde olmak ve çevrenden uzak olmak zormuş gerçekten. Senin durumun daha farklı tabi, sanırım y.dışındasın. Eşinle ilgili kısmında çocukların varlığını kabul etmiş olman hayatınızda neleri değiştiriyor en doğrusunu sen bilirsin tabi cnm
aslında cinsel anlamda dertli olmay başlıyalı 6 aydır yanibebek stemeye başladıgıman beri oldu.. öncesinde hiç takılmadım bu duruma çünkübendesürekli yapmak istemem benim içn ideal ilişki 2-3 günde bir olan.. ama bebek istedigimden beri sankii boş geçirdigim günler de hamile kalcam gibi hisediryoum ondan sinir oluyourm eşimee bebek için herşey deilmiii eyfi zatenistemiyorumm işe gidiyorum banyosu saç yapması uzun iş benim için ...bideeee erkeklerin genelibencildir bacımmm nediyim tesel etmek istiyorum seni ama bi çıkar yol bulamadımyok canım ne ölmesi kadını bi görsen annem sanırsın şişmam çirkin bide pis aman allahım her konuda zıttız kadınla eşim kimseyi begenmez öyle bi kadınla evli olmadıgı halde nasıl 15yıl yaşamış ne diye çocuk yapmış o çocuklarıda neden delicesine baglı eşim kendince açıklamalar yapsada ben kabullenemiyorum kadın bizimle birlikte evlendi yani 1.5 yıl oluyor çocuklar anneleriyle yaşıyor
canım şuan çalışma şansım yok eşimde tehditle falan anlaşılabilecek bi adam degil inanılmaz bencil hereyi kendi için yapar beni zerre kadar düşünmüyor zannediyorki bi kadını cinsel anlamda tatmin ediyorsan iş bitmiştir hatta onu bile kendi için istiyor cünkü cinsel hayatı seviyor çocuklardanda belli oldugu gibi canım sen eşinin cinsel tembelliği konusunda muzdaripsin bende dede sadece o var başkada hiç birşey yok hayatımda
evet canım bunu yaşamayan bilemez bu yaşa kadar aktif yaşa ailenle şeyle geldim burada böyle bi hayat birde sorunlarla dolu allahım bana yardım et kafayı yemeden eşimin kazagını yırttım kavga anında kendi kolyemi kopardım eşide kolumu sıkmış şimdi gördüm kolum morarmış yani kavgamız bukadarda şiddetli
aslında cinsel anlamda dertli olmay başlıyalı 6 aydır yanibebek stemeye başladıgıman beri oldu.. öncesinde hiç takılmadım bu duruma çünkübendesürekli yapmak istemem benim içn ideal ilişki 2-3 günde bir olan.. ama bebek istedigimden beri sankii boş geçirdigim günler de hamile kalcam gibi hisediryoum ondan sinir oluyourm eşimee bebek için herşey deilmiii eyfi zatenistemiyorumm işe gidiyorum banyosu saç yapması uzun iş benim için ...bideeee erkeklerin genelibencildir bacımmm nediyim tesel etmek istiyorum seni ama bi çıkar yol bulamadım![]()
evet canım bukonunun tesellisi yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin durumu söz konusu benim için ya susup oturucam eşim nasıl birr insan bi istegim yoksa iyim en ufak bile birşey isyeyeyim direkt kavga başlıyor istediğim şey olursa olsun karar verdim hiçbirey istemicem evde süs eşyası gibi oturucam çocuklar içinde karımıcam allah belalarını versin ama tüm suç eşimin rabbim eşime gerçekleri göstersin inşallah benim dua edin kızlar allah eşimin gözünü açsın gerçekleri göstersin
sen yinede bela okuma bacım döner dolanır sana gelir bşver allaha havale et ama bela okuma olurmu... canın çok yanıyor anlıyorum ..rabbim eşine akıl fikir versinnn senii bu olaylar içinde ezmesinnnn kolay kolay kimse 3 çocugun üstüne gitmez kıymetini bilmesi lazım bi süre susmayı dene bakalı nolcakkk yine üzülürsen sonra bi çare düşünürsün
kızlar ben çıksam olurmu kendimi çok kötü hissediyorum sanki bayılacakmış gibi hissediyorum ögleden beri bana destek olan herkese ayrı ayrı teşekkürler öptüm herkesi
canım 1 yıldır bu durumdayım bi susuyorum 2-3 hafta susabiliyorum biyerden patlak veriyor. minigim dayanamıyorum vallahi allahımdan sabır diliyorum buda benim imtihanım heralde rabbim görsün bu zavallı kulunu yardım etsin bana yol göstersin bana ve benim gibi zor durumda olan gücü yetmeyen herkese
slm kızlar herkese günaydın. Topiği ilk kez ben açtım..![]()
günaydın canımmm sabahların hayır olsun :)
sağol canım.senin de hayırlı olsun. nöbetçiydik okulda. eşimi gönderdim nöbet tutmaya ben direk foruma atladım. :) hepinize hayırlı işler. ben gidip bakayım adam donmuştur saoğukta :)[/QUOS
SAOL TATLIM OKULDA NE İŞ YAPIYORSUNUZ ÖĞRETMENMİSİNİZ :) BENDE ÖLE SABAH KALKAR KALMAZ ATLADIM FORUMA ZATEN SABAHA KADAR UYUYAMADIM SIKINTIDAN
BAK BAKALIM CNM :) HAVALARDA BUZ GİBİ ZATEN![]()
günayndın panpişler
Herkesler nasıl bakalım umarım keyifler yerindedir
Elsalcim yaa durumunu okudum rabbim sana sabırların en büyügünü versin inşallah.hakkındada hayırlısı olsun.
Sabır et canımm biraz daha. Baktın olmuyor........ Yine en iyi en hayırlı kararı sen vereceksin canımm..
Hepimizin cuması mübarek olsun canlarım.
Rabbim bu mübarek günde bütün dualarımızı kabull edip ellerimizi huzurundan boş çevirmesin inşallah..(amin)
hayırlı cumalarımız olsun inşallah![]()
Günaydın kizlar hAyirli cumalar herkese bugun sabah canım sıkıldı ama bu sefer nedeni farklı . İse gitmek icin hazırlanırken nihat Hatipoğlu'nun progmamina bakıyorum ..bugun bı kadın 4 aylık hamile kanser olmuş doktorlar tedavi ile en fazla 2 sene yasarsın aldir cocuğu demiş kadinda aldırmıyor bide kocası kanser diye ayrılmış kadın kimsesiz.. Cok etkilendim kıslar nekdr şükretsek az![]()