Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya sabahda bana oldu o takılma ne kötü bişi öyle durun hepiniz takılmışken ben namaz kılam geliyorum bekleyin beni sakın dağılmayın haa :1:

evet evet bizimkileri aps ile yollar mısın acil lazım da:6: :1: kuzum sen akşam hazırlan bence süslen püslen ama bak adam gelir gelmez atlama üstüne paniklemesin noluyo lan falan olmasın :60: :60: ağırdan ağırdan odaya götürürsün :17:
:1:

hahaaa bi filmden hatırlıyorum delinin teki bornozuyla dolaşıyordu sonra karısı gelince süpriz açıyordu bornozu sonra ki kıyafeti söylemeyeyim :26:

bizimki şaşırmaz şeker arada yaparım ben ona süprizler benim deliliklerime alışıktır herüf :41:

canım nereye gittin bitmedimi bacım ev süpürme işinn ...:27: pöfffff hiç sevmiyorum ev işini ama mecburiyetten yapıyoruz yawss işten kurtulmanın yolu yokmu ki acepp :6::6::6:

Merhaba kızlaaarr :) :) :)

nasıl olsa ilişki 3 gündür olmuyo,hiç halvet yaşamadan adeti bekleyeceğim herhal,biri kocama ilişki olmadan bebiş olmaz diye söyleyebilir mi??:20::20::20::1::1::1:

bi söz var tembel adamın çocugu bile olmaz derler :D hoş çalışanalrıdna olmuyo be bacım boşver bu ay da böle gecsın

belkı kocan da bişi denıyodur çalışınca olmuo bakalım calısmayınca nolucak dmeiştir :1: annem hacdan bi meyve geırmsıtı

transparan yapıcam hepinizin deli gömleğini :52::52::52:
kırmızı ve siyah olucak...içinize de hiç birşey giydirmeyip akşam kocalarınızın yanına yollıycam, onlar gelsin hakkınızdan :9::9::9:

hahahahaha bana siyah yap bebem :D kocam kırmızı sevmeyen nadir erkekelrden :D :9: :9: :9:

dün akşam polarlı eşofmanlı dagınık saçlı halımle bile tahrık ettıysem bu transparan şeysılerle adam beni yir valla

korktum şimdii :17: :9: :9: :9: :9: :9:

Son düzenleme:
Merhaba kızlaaarr :) :) :)

bi söz var tembel adamın çocugu bile olmaz derler :D hoş çalışanalrıdna olmuyo be bacım boşver bu ay da böle gecsın

belkı kocan da bişi denıyodur çalışınca olmuo bakalım calısmayınca nolucak dmeiştir :1: annem hacdan bi meyve geırmsıtı

hahahahaha bana siyah yap bebem :D kocam kırmızı sevmeyen nadir erkekelrden :D :9: :9: :9:

dün akşam polarlı eşofmanlı dagınık saçlı halımle bile tahrık ettıysem bu transparan şeysılerle adam beni yir valla

korktum şimdii :17: :9: :9: :9: :9: :9:

yavrum sen seksüüü bacıymuşsun demekki :9::9::9: her halinle adamı yakıyorsun vesselam :9::9::9:
ah ah rabbim hep yüzümüzü güldürür inşallah

:9::9::1::1:
548.sayfa gözükmüyor 549'u gördüm canım..
Hadi git gel sen:3::3:
geldim geldimm :D 548 de resmim vardı ama benim ya kisme görmedi mi şimdii :14:

hahaaa bi filmden hatırlıyorum delinin teki bornozuyla dolaşıyordu sonra karısı gelince süpriz açıyordu bornozu sonra ki kıyafeti söylemeyeyim :26:

bizimki şaşırmaz şeker arada yaparım ben ona süprizler benim deliliklerime alışıktır herüf :41:

kıızz azcık senlen benzeşiyoz mu neee :32:
:32:
acaba biz delirdik diye sadece bizim topikte mi oluyor bu takılma? :21::21::21:
nazardır o nazaarr:nazar: acaba topiğe kurşunmu döktürseek :26:

yavrum sen seksüüü bacıymuşsun demekki :9::9::9: her halinle adamı yakıyorsun vesselam :9::9::9:
ah ah rabbim hep yüzümüzü güldürür inşallah

bilmiom canım seksü müyüm :D ama gecen gun diom ki herife ben sarayda cariye olsam kesın temzılıkcı fln yaparlar benı

asla hünkara gidemem dedim :32: şöle bi baktı dedim sen padişah olsan secer mısın beni bi bak bakım dedim şimdi ben padişah olsam

ayrımcılık yapmam saraydakı hatunalrı sıraya koayrım hiiç sülümanın düştüğü yanlışlara düşmem nolcak her gece başka eğlence yanı

niye kavga etsın millet dedi ya hu dön dön uyu valide sultana sölersem görürüsün haremin 100 yıllık düzenini bozuyosun didimmm :9: :9: :9:

neyse ben en iyisi sesimi çıkarmayım :D adamı paylaşmak istemıom böle gözde olrk kalayım :D bi dene doğursaydık haseki flm olurduk belkim eheuehueheue :9: :9: :9:

amiiinn inşallah :)

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce[/TD]
[TD][/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ciceklara (bilgi), azoo ve Ruhsar_86 (pınar) arkadaşlarımızın dua günü.

Son düzenleme:
geldim geldimm :D 548 de resmim vardı ama benim ya kisme görmedi mi şimdii :14:

bu arada koptum fotoya bebekim çok hoşsun vallaa nirden buldun hunili çocuğu :9: :60: :32::21:

kıızz azcık senlen benzeşiyoz mu neee :32:
:32:

nazardır o nazaarr:nazar: acaba topiğe kurşunmu döktürseek :26:

bencede kuzum az benzer gibüyük :10: :39:

bilmiom canım seksü müyüm :D ama gecen gun diom ki herife ben sarayda cariye olsam kesın temzılıkcı fln yaparlar benı

asla hünkara gidemem dedim :32: şöle bi baktı dedim sen padişah olsan secer mısın beni bi bak bakım dedim şimdi ben padişah olsam

ayrımcılık yapmam saraydakı hatunalrı sıraya koayrım hiiç sülümanın düştüğü yanlışlara düşmem nolcak her gece başka eğlence yanı

niye kavga etsın millet dedi ya hu dön dön uyu valide sultana sölersem görürüsün haremin 100 yıllık düzenini bozuyosun didimmm :9: :9: :9:

neyse ben en iyisi sesimi çıkarmayım :D adamı paylaşmak istemıom böle gözde olrk kalayım :D bi dene doğursaydık haseki flm olurduk belkim eheuehueheue :9: :9: :9:

amiiinn inşallah :)

bu erkekler hep aynı zaten hem haremleri olsun isterler hem de karıları :9::9::9: neyse sultanım biz yine iyi günlerde yaşıyoruz, halvet yarışına gireceğimiz rakiplerimiz yok en azından :9::9::9: dediğin gibi bir de haseki olduk mu sırtımız daha yere gelmez :9::9::9: gerçi şu dünyada büyük konuşmamak lazım. Rabbim utandırmasın bizi...

kızlar beni listeden silerseniz sevinirim... yeni gittiğim dr kuıllandığım tüm ilaçları bırtaktırrtı ilaçsız adet göremem dedşysemde olsun bu ay bırak bakalım neyin kesik neyde olmuyo dedi.... eee ilacı bırakınca adetim zaten gecikecek boşa heyecan yapmayım bari.... batım belli değil yanii ilaçlı film de çektirmek iiçin adeti bekle dedi allahın işi belkim olur bebişin dedi ama hiiiiç sanmıyorum bu kahrolsı pcos hastalığı ömrümden ömür yedi... 10 şubata kadar adet olmazsa gel dedi gebelik testi yaparız yoksa filmi çekeriz dedi allahımolur mu bi mucize bilemiyorum çalışmalarımız düzenli zaten bebiş umudumuz olsada olmasada düzenli gece hayatımız heheheheh neyse hepiniz için hergün dua ediyorum kurban olduğum kucaklarımızı boş bırakmaz elbet bizde mis kokulu bebişlerimizle kavuşuruz.......

Back
X