Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm çok sağol dua ediyorum bende zaman geçmiyor zor duruyorum yerimde..
o kadar çok sabrettik ki insan şurda bikaç saat sabredemiyor.

cnm atta gördüğüm çizelgede 12 aralıkta doğum aolacağı yazıor:) şansa bak eğer bnm de hamileliğim kesinse aynı tarihi bekleyeceğiz ikimiz de :))

slm buarada birden daldım ama cnm heyecan yapma senın mercimeğin göbişinde biliyom ben :nazar:

ne zamandır gelemiyordun, seni gördüğümü sevindim tatlım. Heyecanla haberi bekliyorum ben de. Eğer bebiş varsa, ki inşallah Rabbim nasip etmiştir, ben de geç döllenme olmasından şüpheleniyorum. çünkü ben hep çok düzenli yumurtladığımı düşünürdüm. 24. gün falan ve bu ay o günü kaçırmıştık. Hem o zaman tutsaydı idrar testinde de çıkardı sanki.
Şuan 3 ihtimalim var,
adetim ya sebepsiz gecikiyor
ya kimyasal gebelik
ya da normalden biraz geç bir döllenme

inşallah sonucum 3. ihtimali işaret eder...Rabbim hayırlısını versin :16:

cnm sen bana gecen gun dedın heray değişebilir yumurtlamalar diye belkı yumurtladın 24 saat kaldı yumurtan ona yetiştiniz günü kaçırdın diye bişey yok içerde neler oluyor tam olarak bılmıyoruz bildiğimiz tek sey inşallah mercimeğin senınledır cnm heyecanına ortağız bizde hayırlı haberlerini bekliyoruz hemen hbr bize cnm

TOPİĞİMİZİN GÜLLERİ DOLUŞMUŞ YİNE BURAYAA :21::21::21:

ruhsar_86 kuzum hadi bakalım inşallah hayırlı haber alırız senden de :16:

Allahım eğer hepiniz hamileyseniz topiğe biranda 4 tane hamiş haberi geleceeeeeeeekkkkk :52::52:

kendimi çok güçsüz,çaresiz,rahatsız hissediyorum....
şöyle heryanı dağıtasım,sağda solda duran objeleri kırasım,sesim kısılana kadar bağırasım var....kendime gelmem o zaman gerçekleşir diye hissediyorum....

canımm kendini çok üzüyorsun sen, seni üzüntüne hak veriyorum evet ama biz önce kendimiz sağlıklı olalım ki bebişimizde gelir değil mi :32:

huu huuu bacılar hgniz:10:

hoş buldummm bacummm :66:

nasılsınnnn

ay inşallah sen de hamilesindir. hepimiz 2012 sonunda ülke popülasyonuna katkıda bulunuruz :52:
acaba ben de kafamdan bir tarih atarak şu çizelgeden yapsam mı ne?

biraz daha geçince doktorun söyler ne zaman doğum olacağını kesin çizelgeyi o zaman yaparsın ama şimdi uydur bitane çok güzel duruyo altta:))

insanının içi bi tuhaf oluo görünce bence hemen yap :)

canımm kendini çok üzüyorsun sen, seni üzüntüne hak veriyorum evet ama biz önce kendimiz sağlıklı olalım ki bebişimizde gelir değil mi :32:
haklısın canım,abartıyorum sanırım....tam bir psikolojik m.k oldum:27::27::27:
kendimi düzeltmem lazım.başlıkta bu denli olan bitek ben varm sanırım....biraz uzaklaşsam iyi olacak.

kısslar yaa kimse üzülmesin benim gerçekten zoruma gidiyor bakın ne güzel hamile haberleri alıcaz inşallah ki aldıkta ne güzel geldi bahar ayları hepimize bereketiyle gelir inşallah bizlerde hamile kalıcaz bebeklerimizi hayırla kucağımıza alıcaz kıslar üzülmeyin Rabbim vereceği zamanı bizden daha iyi biliyor birazcık daha sabır :16:

biraz daha geçince doktorun söyler ne zaman doğum olacağını kesin çizelgeyi o zaman yaparsın ama şimdi uydur bitane çok güzel duruyo altta:))

insanının içi bi tuhaf oluo görünce bence hemen yap :)

olmazsa öyle yapayım ama şimdi çıkayım biraz evle ilgilenmeye çalışayım. tiksinmezsem yemek yapmöayı deneyeceğim :( arada gelip bakarım yine güzel haberler için :)

hoşbuldum datluumm :21:

kıızz essah mı diyon kendi kendime atsam olmamı :27: anaa kocişin işine gelir valla 8 günden sonra 3 güne düşüş onun için bayram olur :1:

olmaz bacum :52: ilk regli olanlara kimi 3 baca saydırır kimide tokat atarmış eskılerde bende bunu bildiğim için attırmamıştım anneme 1 hafta oldu :52::52:

kısslar yaa kimse üzülmesin benim gerçekten zoruma gidiyor bakın ne güzel hamile haberleri alıcaz inşallah ki aldıkta ne güzel geldi bahar ayları hepimize bereketiyle gelir inşallah bizlerde hamile kalıcaz bebeklerimizi hayırla kucağımıza alıcaz kıslar üzülmeyin Rabbim vereceği zamanı bizden daha iyi biliyor birazcık daha sabır :16:

kesinlikle öyle tatlişimmm vakit saat tamam olacak evet...

Rabbim bu yolda hepimize sabır nasip etsin inş... :16:

yaa kıslar yaa ben de şu aşşaya bişiler yapmak istiyorum hani hamile olunca herkes yapıyoya yada özlü söz yazıyo kimisi ben de istiyom ondan ama nasıl oluyo bilmiyom bana da süleyiinn :26:

inşallah cnm hepimiz için bereketli olacak bu aylar bnde inanıyorum..
en çok da senin için dua ediyorum..
hayırlısıyla ve biran önce gelsin meleğin sana..
allah bize yaşattıklarını bidaha yaşatmasın artık hepimiz çooooooook mutlu anneler olalım :))

olmaz bacum :52: ilk regli olanlara kimi 3 baca saydırır kimide tokat atarmış eskılerde bende bunu bildiğim için attırmamıştım anneme 1 hafta oldu :52::52:

yaa keşkem önceden bilseydim üç tane damdan bilem atlardım :9: benim annem boyum çok uzamasın diye depeme vurduydu :1: ama sanırım ters tepti aksine uzadım :ssz:

kesinlikle öyle tatlişimmm vakit saat tamam olacak evet...

Rabbim bu yolda hepimize sabır nasip etsin inş... :16:

inşallah kuzucuumm :16:

Back
X