Sabredenler Kulübü 2012 :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:16: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]:16::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Yeni listemiz şuan için böyle kuzular yarından itibaren her zaman ki gibi hergün listemizi görebilicez inşallah :16:

canım dün muayene ettiğinde, rahim içinde de kanama başlamış gibi dedi. ve o yüzden belki de salı günü çağırdı beni. adetin şu günü gel demedi. eğer yarın sökülürse, salı akşam gidicem, 2 gün olmuş olucak. inşallah birşeyler görebilir doktor.

inşallah canım..benim de en son cyclo progynova dan dolayı olan kistte,o da yumurta çatlayamadığı için oluşmuştu,daha adet sökülmemişti doktorun gördüğünde,adet sökülüp 3.gün gittiğimde nerdeyse kaybolmuştu o kist...senin de öyle olcak inşallah:31:

inşallah canım..benim de en son cyclo progynova dan dolayı olan kistte,o da yumurta çatlayamadığı için oluşmuştu,daha adet sökülmemişti doktorun gördüğünde,adet sökülüp 3.gün gittiğimde nerdeyse kaybolmuştu o kist...senin de öyle olcak inşallah:31:

inşallah canım ya, inşallah dediğin gibi olur... bakalım bu yumurtamın çatlamadığına şahit oldu ya bu doktorum, ben de ilk defa görmüş oldum. belki de yumurta takibi önerebilir. yine çatlayıp çatlamadığını görmek için...merak ediyorum salı günü olacakları

inşallah canım ya, inşallah dediğin gibi olur... bakalım bu yumurtamın çatlamadığına şahit oldu ya bu doktorum, ben de ilk defa görmüş oldum. belki de yumurta takibi önerebilir. yine çatlayıp çatlamadığını görmek için...merak ediyorum salı günü olacakları

canım benim inşallah bu doktor derdine çare olur. Hakkında hayırlısı olsun birtanem öpüyorum seni :54:

güünnaaayyyyddıııınnn tatlılarıımmm :64:

hava çok güzel bugün, çiçeklerimi suladım, böreğim fırında :56: sabah sabah hamaratım mı ne :9:

bugün kışlık hazırlıklarımı bitiriyorum çok şükür, sadece domates sosum kaldı onu da bugün yapayım bitiyor, menemenliklerim, konserve patlıcanlarım, kurutmalık biber, fasülye ve patlıcanlarım hazır... bir de dolmalık kabak da koyuyorum ben buzluğa, çiğden içleri oyulmuş olarak, tavsiye ederim :34: biber ve domateslerimi de çiğden koydum biliyorsunuz,

annecim benimm :16: reçellerim ve turşularım annemdem :16: haa bu arada biraz da elma kurutacağım inş...

hepinizi çook öpüyorumm, :54: aslında pazar günlerini nedense pek sevmem ama mutlu pazarlarr :34:

oh maşallah ya! sen benim annem gibisin belli ki. herşeyi hazırlıyorsun. Ellerine sağlık. Yalnız annem nereden duymuş bilmiyorum ama patlıcan kesinlikle buzluğa koyulmamalıymış dedi geçen gün. içindeki bir madde çok zararlı oluyormuş. ama dediğim gibi nereden duydu hiç bir fikrim yok.
ben de bugün pazara gittim. herşey çok pahalı geldi bana ya. Allah olmayana yardım etsin vallahi. iki kişilik alışveriş için bile bir sürü para ödedik, düşündüm şöyle 4-5 çocuklu bir aile nasıl gönlünce meyve falan alsın? Valla zor. Ben de dolaba kırmızı biber koymak istiyorum közleyip bu sene. ama biberler o kadar kocamandı ki alasım gelmedi. bir kilo aldım belki onu da çiğ tüketirim. Sağolsun annemle biraz fasulye koymuştum, bir de geçen seneden barbunyalar var. onları tüketebilseydim yine koyardım ama şimdi kararsızım koysam yer kaplayacak ne yapayım bilmiyorum... buzlukta hala daha kurban eti duruyor. çünkü tiksintim çok oldu etten hiç pişiresim gelmiyor. onları da tüketmek lazım aslında böyle bekletmek iyi değil. çok da emek verdim bir sürü uğraşıp doğradım, kavurma yaptım geçen kurban. ama gel gör ki hamileliğin başından beri pişirmek istemiyorum. bir kere pişirdim. çok güzel yemek olmuş dedi yiyenler. bense bozulmuş mu bu acaba? diye düşünüyordum yeni pişirdiğim yemeğin. :53: başka da bu mevsimde ne koymak iyidir bilmiyorum. eşim iş yerinden birinden mi ne almış, kışlık turşuydu menemendi onlar da gelecek. annem de domatesi yapıyor. e zaten benim de halim yok birşey yapmaya. kan değerim düşük çıktığından mıdır nedir çok yoruluyorum. bugün bir pazar alışverişini dolaba yerleştirene kadar perişan oldum. Bir de bir sürü yeşillik aldım. hem yemek istiyorum hem de "Allah'ım bunları kim yıkayacak" diye üşeniyorum :37:
Neyse benim bu aralar çenem çok açılıyor. bir yazmaya başladım mı duramıyorum nedense :52:
Bugün de yorucu bir gün oldu benim için. pazar alışverişini yaptıktan sonra bir de bebek odası olacak odamızı boşaltmakla uğraştık. Bir sürü ıvır zıvır vardı. Aslında atsam atılır ama ben de kıyamıyorum. Bazı şeyleri versem ya da atsam diye düşündüm ama yok şu an yapamam diye kanaat ettim. Artık bir cinnet günümde gider onlar evden ama bakalım ne zaman:44:
of gene çok yazdım. en iyisi susayım artık

Kizzzzzzzz 60 gelsin sen ne hamarat bsysin:)
Benim buzlugum bomboş yollasana:)
Anem nohut ve fasulye haslar onu koyarım et yemeyiz sadece tavuk alırım okdr:) cok hamaratlisin mslh:)

Kız friedmannnnnn sayfaları okuyorumda mslh pek bı enerjik yazmışsin hep bakkkkk yakında bebis haberi verirsin nekdr mutlu isen rahmin ve yumoslarin okdr iyi calisiyiiiiiiiii;))))))

Raraavis cnm 4 kilomu aldinnnn neguzel azıcık almissin ama bebis baya iyi mslh :)
Ben 2 aylık oldum 3 kilo aldım hatta 4 olurum cok sürmeden deli gibi yiyorum suanda kızlardan biri börek demiş acaip canım cektiiii esim almaya gitti reklamda bsy görsem hemen istiyo cnmmm 20 kilo alırım bu gidişle..suanda yememem lazım ama sanki sabahtan beri yemek yememiş gibi migdem gurulduyor:)

Ciceklara cnm üzülme bak neguzel allah kızını sana bağışlasin ins ikinci hatta 3. Bebisin bile Olcak ilki olduğu gibi..ama böyle üzülme hani hiç bebisin olmasa insan cok üzülüyor ama bak Gül gibi kızın var:) ona kardeşte gelecek ins

Sdtive ve deryaaa KiZlar üzülmeyin Olcak ins bebisiniz bak benim bile oldu dusununki esim kisirdi
Rabbim nasip edecekse olur
Benim kuzenim ikinci bebisine hamile senede 2-3 kez adet olur
Herkes cocuğun olmaz dedi ama 4 senelik evli ve 2. Bebisi yolda:)
Üzülmek elde deil insan üzülüyor cogu anlarda yolda alışverişde arkadas ortamında bebekle ilgili konular boynunuzu büküyor biliyorum aynısını yasadım ...
Dualarla donüyor hersey dua etmeye devmmmm bu listede herkes hamis Olcak bakınca görün:)

Raraavis cnm 4 kilomu aldinnnn neguzel azıcık almissin ama bebis baya iyi mslh :)
Ben 2 aylık oldum 3 kilo aldım hatta 4 olurum cok sürmeden deli gibi yiyorum suanda kızlardan biri börek demiş acaip canım cektiiii esim almaya gitti reklamda bsy görsem hemen istiyo cnmmm 20 kilo alırım bu gidişle..suanda yememem lazım ama sanki sabahtan beri yemek yememiş gibi migdem gurulduyor:)

evet şimdilik 4 kilo aldım. ama bebiş alıyor. karnım davul gibi oldu zaten aynada görünce korkuyorum :49: benim ilk üç ayım bulantı ile geçti. çoğu şeyden uzun süre tiksindim, hala daha tiksindiğim oluyor. daha yeni yeni et yiyorum mesela ki et yemeyi çok severim. ben aslında kendimi hep korkunç kilo alırım hamile olursam diye düşünürdüm. çok kilo almaya meyilli biriyim ama Allah'tan olacak şimdiye kadar iyi gittim. bakalım son aylarda toplam kaçı bulurum. artık çok acıkıyorum ve mutlaka yemem lazım oluyor. gerçi yediklerimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum yine de. her önüme gelene atlamıyorum. ay normalde bu kadar bilinçli olsaydım hep tığ gibi olurdum:52:
ben asıl lohusalık ve emzirmeden korkuyorum. kesin kayınvalidem de annem de beni hoşaftı bilmem neydi diye şişirmeye çalışacaklar. şimdiden nasıl bir direnç göstermeliyim onun planındayım. sudan daha çok süt yapan pek birşey yok ki boşuna tonajla şekerli hoşafları içeyim. ama insanlar hep çok acıktıklarını söylüyorlar emzirirken belki ben de o zaman knotrolden çıkıp patlarım kim bilir:53:
boşver ama içinden geliyorsa yemek de güzel. ben bir ara bunalmıştım hiç bir şeyden zevk almıyordum ki yiyeyim. iştah da güzel birşeymiş yani. bugün pazarda bir sürü ot aldım kendime güzel güzel salatalar yapıcam pek hevesliyim. ilk başlarda böyle hevesim bile yoktu. zoraki yiyordum :)

oh maşallah ya! sen benim annem gibisin belli ki. herşeyi hazırlıyorsun. Ellerine sağlık. Yalnız annem nereden duymuş bilmiyorum ama patlıcan kesinlikle buzluğa koyulmamalıymış dedi geçen gün. içindeki bir madde çok zararlı oluyormuş. ama dediğim gibi nereden duydu hiç bir fikrim yok.
ben de bugün pazara gittim. herşey çok pahalı geldi bana ya. Allah olmayana yardım etsin vallahi. iki kişilik alışveriş için bile bir sürü para ödedik, düşündüm şöyle 4-5 çocuklu bir aile nasıl gönlünce meyve falan alsın? Valla zor. Ben de dolaba kırmızı biber koymak istiyorum közleyip bu sene. ama biberler o kadar kocamandı ki alasım gelmedi. bir kilo aldım belki onu da çiğ tüketirim. Sağolsun annemle biraz fasulye koymuştum, bir de geçen seneden barbunyalar var. onları tüketebilseydim yine koyardım ama şimdi kararsızım koysam yer kaplayacak ne yapayım bilmiyorum... buzlukta hala daha kurban eti duruyor. çünkü tiksintim çok oldu etten hiç pişiresim gelmiyor. onları da tüketmek lazım aslında böyle bekletmek iyi değil. çok da emek verdim bir sürü uğraşıp doğradım, kavurma yaptım geçen kurban. ama gel gör ki hamileliğin başından beri pişirmek istemiyorum. bir kere pişirdim. çok güzel yemek olmuş dedi yiyenler. bense bozulmuş mu bu acaba? diye düşünüyordum yeni pişirdiğim yemeğin. :53: başka da bu mevsimde ne koymak iyidir bilmiyorum. eşim iş yerinden birinden mi ne almış, kışlık turşuydu menemendi onlar da gelecek. annem de domatesi yapıyor. e zaten benim de halim yok birşey yapmaya. kan değerim düşük çıktığından mıdır nedir çok yoruluyorum. bugün bir pazar alışverişini dolaba yerleştirene kadar perişan oldum. Bir de bir sürü yeşillik aldım. hem yemek istiyorum hem de "Allah'ım bunları kim yıkayacak" diye üşeniyorum :37:
Neyse benim bu aralar çenem çok açılıyor. bir yazmaya başladım mı duramıyorum nedense :52:
Bugün de yorucu bir gün oldu benim için. pazar alışverişini yaptıktan sonra bir de bebek odası olacak odamızı boşaltmakla uğraştık. Bir sürü ıvır zıvır vardı. Aslında atsam atılır ama ben de kıyamıyorum. Bazı şeyleri versem ya da atsam diye düşündüm ama yok şu an yapamam diye kanaat ettim. Artık bir cinnet günümde gider onlar evden ama bakalım ne zaman:44:
of gene çok yazdım. en iyisi susayım artık

kıyamammm sen bir annesin elin neye değse eminim çok güzel olur, duygulandım sanırım sabahın bu saatlerinde :14: bebişini bir kucağına al annesi neler yaparsın sen biliyorum :34:

evet kuzum patlıcanın buna neden olduğunu bilmiyordum bana da annem buzlukta olmuyor tadını beğenmedim demişti meğerse bilimsel olarak da olmuyormuş, teşekkür ederim kuzummm sağ olasın, ben de patlıcanları konserve yaptım, cam kavanozda daha sağlıklı sanırsam...

evet her şey dediğin gibi çok pahalı aslında, ben de senin gibi düşünürüm hep, iki kişiyken bu miktardaysa, Rabbiim olmayana da nasip et diyorum hep, geçim zor haklısın canım...

bebek odanızda şimdiden hayırlı olsun, tatlı annemiz :16:

günaydın kızlar yazamadım size. geçen hafta rahatsızdım cuma günü doktora gittim akciğer filmi çekilecekti hamileleik şüphen varmı dedi yok dedim bende olsun yinede bhcg yapalım işimiz garanti olsun dedi. geçen ay kan tahlili yaptırmamıştım heyecan yaptım bende neyse negatif çıktı tabi sonra hemen film çekildi akciğer temiz dedi solunum fonksiyonlarımda normal ama neden daraldığımı bilemiyor. haftaya başka bir doktora gideceğim oturduğum ilçede doktor yok

erkenden gelmişim topiğe farkında değilim, bakalım ne var ne yok dedim, şimdi de kahvaltıyı hazırlayacağım.
malum okul başlıyor bugün bize... :9:

günayydınnn topiğimeee :64:

erkenden gelmişim topiğe farkında değilim, bakalım ne var ne yok dedim, şimdi de kahvaltıyı hazırlayacağım.
malum okul başlıyor bugün bize... :9:

günayydınnn topiğimeee :64:

ayy ne güzelll,nedense duygulandım,bu kış benim okulsuz ilk kışım:2:

hepinize günaydın kızlaaarrrrr:21::21::21:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın kızlar yazamadım size. geçen hafta rahatsızdım cuma günü doktora gittim akciğer filmi çekilecekti hamileleik şüphen varmı dedi yok dedim bende olsun yinede bhcg yapalım işimiz garanti olsun dedi. geçen ay kan tahlili yaptırmamıştım heyecan yaptım bende neyse negatif çıktı tabi sonra hemen film çekildi akciğer temiz dedi solunum fonksiyonlarımda normal ama neden daraldığımı bilemiyor. haftaya başka bir doktora gideceğim oturduğum ilçede doktor yok

Geçmiş olsun canım inşallah başka birşeyde çıkmaz. Bazen mevsimsel olarakda olabiliyor daralmalar belki seninkide ondandır canım...

Kız friedmannnnnn sayfaları okuyorumda mslh pek bı enerjik yazmışsin hep bakkkkk yakında bebis haberi verirsin nekdr mutlu isen rahmin ve yumoslarin okdr iyi calisiyiiiiiiiii;))))))
kuzuummm bir gelmişsin pir gelmişsin hani hepimize ayrı ayrı mesaj yazmışsın duygulandım haa :16: kısss inşallah dediğin gibim olur bu enerjim kalanlarımızada yansırda onlarda hamiş kalır sonrada hepsini ben hamile bıraktım dirim :60::60::60::60::60:

Raraavis kuzum maşallah negüzel uzun uzun yazıyon yaf anlatacak birşeylerin olması ve bizlere uzun uzun anlatman nedense çok hoşuma gitti :21:

ya bir de bu patlıcanı buzluğa koyma konusu beni rahatsız etti ben 4 paket karnıyarık hazırlamıştım hatta az daha da hazırlayayyım diyodum ama korktum :18: Geçen yıl koymuştum çok lezzetli olmuştu karnıyarık ben de ondan dolayı koydum artık başkada koymam onlarıda yirim vallaaa araya virmem :1:

Back
X