Sabredenler Kulübü 2012 :)

herkese günaydııın :21::21:

Sdtive ve deryaaa KiZlar üzülmeyin Olcak ins bebisiniz bak benim bile oldu dusununki esim kisirdi
Rabbim nasip edecekse olur
Benim kuzenim ikinci bebisine hamile senede 2-3 kez adet olur
Herkes cocuğun olmaz dedi ama 4 senelik evli ve 2. Bebisi yolda:)
Üzülmek elde deil insan üzülüyor cogu anlarda yolda alışverişde arkadas ortamında bebekle ilgili konular boynunuzu büküyor biliyorum aynısını yasadım ...
Dualarla donüyor hersey dua etmeye devmmmm bu listede herkes hamis Olcak bakınca görün:)

Canım senin de söylediğin gibi, üzülmemek elde olmuyor işte... biz de, sizinki kadar büyük olmasa da, sıkıntılarla uğraşıyoruz. O da yıpratıyor insanı. neredeyse 1 sene olacak ben ben korunmayı bırakalı. Bazen umutsuzluğa düştüğüm oluyor o yüzden. Ama tabi verecek olan da Rabbim, dua edip, doktora gidip grekeni yapmaya çalışarak bekliyoruz bakalım

günaydın kızlar yazamadım size. geçen hafta rahatsızdım cuma günü doktora gittim akciğer filmi çekilecekti hamileleik şüphen varmı dedi yok dedim bende olsun yinede bhcg yapalım işimiz garanti olsun dedi. geçen ay kan tahlili yaptırmamıştım heyecan yaptım bende neyse negatif çıktı tabi sonra hemen film çekildi akciğer temiz dedi solunum fonksiyonlarımda normal ama neden daraldığımı bilemiyor. haftaya başka bir doktora gideceğim oturduğum ilçede doktor yok

çok geçmiş olsun. nefes daralmaların psikolojik bile olabilir... alerjik olabilir... sakın çok çok kafana takma. ciğerlerinin temiz çıkmasına da sevindim. inşallah sıkıntın kısa zamanda geçer

kızlar ya kanamam yeni başladı... perşembeden beri lekelenmem vardı... yarın akşamüzeri kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor

Son düzenleme:
kızlar ben gecikmenin 8.günü adet oldumm.
Rabbim nasip kısmet ederse yarın yani adetimin 3 günü gidip hormon testlerimi yaptırcam.
Sonuçlar çıkıncada doktoruma alıp götürcem. Değerlendirsin bakalım bu aydan itibaren herşey doktor kontrolünde olacak kısmetse.
Her duydugumu yaptım yedim içtim bi an önce hamile kalayım diye ama normal olan düzenimi alt üst etmekten başka bişi olmadı malesef :(

günaydınlar bu arada unutmusum bende :))
kızlar ya bişi sorcam adetliyken alttan muayne oluyomu acaba.
eger oluyosa yarın gitrmişken sölim doktorda bide ultrasonla baksın bari .

evet oluyor canım ben ilk tecrübemi bu şekilde yaşamıştım, zor oluyor ama mecburuz kuzum...

adetimin 3. günü bakılmıştı :30: hem ilk deneyimimdi hem de talihsiz bir doktora denk düşmüştüm olumlu konuşamayacağım ama kuzum özellikle adetliyken bakıyorlar :26:

inş her şeyin tertemiz çıkar kuzum...

herkese slm günaydın hayırlı haftalar olsun...

ben geldim dün saat 1 de adanaya indik çok yorulmuşum geldğim gibi hiç bişeyi dokunmadan uyuduk akşam gs maçını bile ilk golden sonrasını izlemedim uyumuşum ...

sabah işe geldim işler gene birikmiş onları halletmem lazım ama hiç tatil sonrası çalışasım gelmiyor...

bu arada karadeniz bi harikaydı ordu giresun gümüşhane tranzon gürcistan batum gezdik yaylaları dolaştık oooo süperdi herkesin gitmesini tavsiye ederim...

ama başka bişi daha var 26 ağustosta gelmesi gereken adetim hala gelmedi bende hala testyapmadım pco uüzünden hep gecikmem oluyor 10-15 gün bu yüzdende umutlanmıyorum hala.... bu ay farklı bi doktora görünüp yılbaşı sonrası tüp bebek için görüşme yapacaz öyle işte neyse kuzular ben işime dönüyorum artık aranızdayım hepiniz için her gün dua ediyorum hepini çok öpüyorum geçmişi okumaya fırsatım olmadı henüz umarım herşey yorunda ve iyidir.... öptüm sizi mujukss XXXXX

Rabbim nasip kısmet ederse yarın yani adetimin 3 günü gidip hormon testlerimi yaptırcam.
Sonuçlar çıkıncada doktoruma alıp götürcem. Değerlendirsin bakalım bu aydan itibaren herşey doktor kontrolünde olacak kısmetse.
Her duydugumu yaptım yedim içtim bi an önce hamile kalayım diye ama normal olan düzenimi alt üst etmekten başka bişi olmadı malesef :(

hayırlısı olsun canım bozma moralini,nasip kismet herşey...60gelsin de söylemiş evet adetliyken alttan muayene oluyor canım,ben de oldum birkaç kez...

ben geldim dün saat 1 de adanaya indik çok yorulmuşum geldğim gibi hiç bişeyi dokunmadan uyuduk akşam gs maçını bile ilk golden sonrasını izlemedim uyumuşum ...

sabah işe geldim işler gene birikmiş onları halletmem lazım ama hiç tatil sonrası çalışasım gelmiyor...

bu arada karadeniz bi harikaydı ordu giresun gümüşhane tranzon gürcistan batum gezdik yaylaları dolaştık oooo süperdi herkesin gitmesini tavsiye ederim...

ama başka bişi daha var 26 ağustosta gelmesi gereken adetim hala gelmedi bende hala testyapmadım pco uüzünden hep gecikmem oluyor 10-15 gün bu yüzdende umutlanmıyorum hala.... bu ay farklı bi doktora görünüp yılbaşı sonrası tüp bebek için görüşme yapacaz öyle işte neyse kuzular ben işime dönüyorum artık aranızdayım hepiniz için her gün dua ediyorum hepini çok öpüyorum geçmişi okumaya fırsatım olmadı henüz umarım herşey yorunda ve iyidir.... öptüm sizi mujukss XXXXX

bacıııııımmm hoşgeldinnn:29: ohh ne güzel olmuş tatil,temiz hava yarasın size..hemen uyuyup dinlenmen iyi olmuş,yarasınn:52::52: inşallah bebiş vardır canım yaa,belirtin var mı:26: işlerinde kolaylıklar diliyıorum:6:

canım oluyor... ben lekelenmem varken gittim...normal zamanda olduğun muayeneden çok da bir farkı yok. endişe etme

hoşgeldin canımmm...bugün senin dua günün bu arada :34::34:
kendini bildiğin için test yapmamışsın ama ben olsam merak ederdim açıkçası...
tatilin güzel geçmiş çok sevindim. geçen hafta senden konuşurken dedik ki, elif gelir pazartesi ama işyerinde çok işi olur yine buraya takılamaz çok :1::1: dğru tahmin etmişiz.
ben de yeni bir doktora başladım tatlım. bu ay yumurtam çatlamamış ve rahim ağzında yaram varmış. hem fitil verdi 18günlük, hem de salı günü tekrar kontrole çağırdı. adetle atılacak mı o yumurta diye bakacak sanıyorum.

günaydın kızlar yazamadım size. geçen hafta rahatsızdım cuma günü doktora gittim akciğer filmi çekilecekti hamileleik şüphen varmı dedi yok dedim bende olsun yinede bhcg yapalım işimiz garanti olsun dedi. geçen ay kan tahlili yaptırmamıştım heyecan yaptım bende neyse negatif çıktı tabi sonra hemen film çekildi akciğer temiz dedi solunum fonksiyonlarımda normal ama neden daraldığımı bilemiyor. haftaya başka bir doktora gideceğim oturduğum ilçede doktor yok

Geçmiş olsun canım inşallah başka birşeyde çıkmaz. Bazen mevsimsel olarakda olabiliyor daralmalar belki seninkide ondandır canım...

kuzuummm bir gelmişsin pir gelmişsin hani hepimize ayrı ayrı mesaj yazmışsın duygulandım haa :16: kısss inşallah dediğin gibim olur bu enerjim kalanlarımızada yansırda onlarda hamiş kalır sonrada hepsini ben hamile bıraktım dirim :60::60::60::60::60:

Raraavis kuzum maşallah negüzel uzun uzun yazıyon yaf anlatacak birşeylerin olması ve bizlere uzun uzun anlatman nedense çok hoşuma gitti :21:

ya bir de bu patlıcanı buzluğa koyma konusu beni rahatsız etti ben 4 paket karnıyarık hazırlamıştım hatta az daha da hazırlayayyım diyodum ama korktum :18: Geçen yıl koymuştum çok lezzetli olmuştu karnıyarık ben de ondan dolayı koydum artık başkada koymam onlarıda yirim vallaaa araya virmem :1:

herkese günaydın. saskinanne gecmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
friedman valla ben annemin yalancısıyım ama 60gelsin de diyor galiba buzlukta patlıcan iyi değil. koyma sen bir daha en iyisi.
ayrıca herkesi hamile bırakma fikrin pek hoş. pek gldüm:52::52:
ciceklara inşallah en kısa sürede sana da nasip olur bebiş.
eloserce hosgeldin. artık herkesler toplanıyor ne güzel!
diğer herkeslere de selamlar!
ben de dün aldığım otları bir güzel sirkeli suda beklettim şimdi inek gibi onları yiyorum biraz peynir ve tam buğday ekmeği ile. aslında beyaz ekmek severim ama tam buğday yiyeyim bari dedim bebiş için. ama kendimi hakkaten inek gibi hissedirorum. hatta aklıma geldi acaba bu otlar süt de yapar mı? malum inekler yiyip yiyip süt oluyor ya:52::53:

bacıııııımmm hoşgeldinnn:29: ohh ne güzel olmuş tatil,temiz hava yarasın size..hemen uyuyup dinlenmen iyi olmuş,yarasınn:52::52: inşallah bebiş vardır canım yaa,belirtin var mı:26: işlerinde kolaylıklar diliyıorum:6:

cnm bi belişrtim bişeyim yok ne yalan dyim kendimide dinlediğim yok sadece arada sancı oluyo adet olcekmişim gibi olmuyo :D artık çarşambaya dr gidecem bakacaz bu kez başka dr gidecem ayarlayıp... kısmet.... ama hamiş olmadığımı adım gibi biliyorum... :D uçaktan pek tırsarım hamiş olsam kesin düşük yapardım heheheheh ilk kalkışta acaip kötü oluyom sölemesi ayıp bi türlü alışamadım da heheheh

canım oluyor... ben lekelenmem varken gittim...normal zamanda olduğun muayeneden çok da bir farkı yok. endişe etme

hoşgeldin canımmm...bugün senin dua günün bu arada :34::34:
kendini bildiğin için test yapmamışsın ama ben olsam merak ederdim açıkçası...
tatilin güzel geçmiş çok sevindim. geçen hafta senden konuşurken dedik ki, elif gelir pazartesi ama işyerinde çok işi olur yine buraya takılamaz çok :1::1: dğru tahmin etmişiz.
ben de yeni bir doktora başladım tatlım. bu ay yumurtam çatlamamış ve rahim ağzında yaram varmış. hem fitil verdi 18günlük, hem de salı günü tekrar kontrole çağırdı. adetle atılacak mı o yumurta diye bakacak sanıyorum.

cnmm çok geçmiş olsun yaran büyük mü küçük mü ne yapacaksın ilaç mı yoksa müdahale mi edecek yaraya.. çatlamamış yumoş olayı bende çokoluyo o yüzden hep adetim düzensiz ya ondan aet gecikmeleri beni hiççç umutlandırmıyo bu yüzden ben test yapmadım kuzu.. yoksa yapmam mı? :D

cnm bi belişrtim bişeyim yok ne yalan dyim kendimide dinlediğim yok sadece arada sancı oluyo adet olcekmişim gibi olmuyo :D artık çarşambaya dr gidecem bakacaz bu kez başka dr gidecem ayarlayıp... kısmet.... ama hamiş olmadığımı adım gibi biliyorum... :D uçaktan pek tırsarım hamiş olsam kesin düşük yapardım heheheheh ilk kalkışta acaip kötü oluyom sölemesi ayıp bi türlü alışamadım da heheheh

iyi olur canım başka doktor,gitmeden bi test yap ama istersen...hayırlısı olsun bakalım...ben daha hiç binmedim uçağa,kısmet olmadı,uzağa gidemiyoruz ki şirketi bırakıp:50::9:

kızlar herkese günaydın :)) hoş pek günaydın demek doğru olmadı ama iyice miskinliğe alıştım ben bu saatlerde uyanmaya başladım..

sizler nasılsınıız?

cnmm çok geçmiş olsun yaran büyük mü küçük mü ne yapacaksın ilaç mı yoksa müdahale mi edecek yaraya.. çatlamamış yumoş olayı bende çokoluyo o yüzden hep adetim düzensiz ya ondan aet gecikmeleri beni hiççç umutlandırmıyo bu yüzden ben test yapmadım kuzu.. yoksa yapmam mı? :D

canım 1cmlik dedi, doktor küçük dedi...fitil verdi. bu verdiğini daha önceki doktorlar vermemişti. 18 gün kullanacağım bir fitil. sonra yine bakar sanıyorum. bende daha önce olmuyordu, ya da daha doğrusu ben farketmiyordum. çünkü hiç adete yakın ya da adetliylen gitmemiştim doktora. ama doktor son dönemdeki gecikmelerin bu yüzdendir, ya geç yumurtluyorsun ya da geç çatlıyor dedi. inşallah adetle atılır canım, yarın gideceğim doktora

kızlar herkese günaydın :)) hoş pek günaydın demek doğru olmadı ama iyice miskinliğe alıştım ben bu saatlerde uyanmaya başladım..

sizler nasılsınıız?

evet kızım yaa öğlen olmuş... bebiş doğunca uyuyamayacaklarını şimdi mi uyuyorsun acaba? :1::1::1: alışma tembelliğe iyice, sonra daha zor gelir...

evet kızım yaa öğlen olmuş... bebiş doğunca uyuyamayacaklarını şimdi mi uyuyorsun acaba? :1::1::1: alışma tembelliğe iyice, sonra daha zor gelir...

valla sorma yaa fena alıştım..2 aydır annemdeyim iş güç yaptığım da yok yiyip içip yatıyorum:)) eve döndüğümde bir sürü iş beni bekliyor yazdan beri eve bez değmedi badana yapılcak sonra temizlik yerleşme fln derken içime daral geliyor resmen..son günlerimin de tadını çıkarmam lazım...

sen nasılsın cnm?

valla sorma yaa fena alıştım..2 aydır annemdeyim iş güç yaptığım da yok yiyip içip yatıyorum:)) eve döndüğümde bir sürü iş beni bekliyor yazdan beri eve bez değmedi badana yapılcak sonra temizlik yerleşme fln derken içime daral geliyor resmen..son günlerimin de tadını çıkarmam lazım...

sen nasılsın cnm?

işler gözünü korkutmasın, düşündükçe büyürler aklında... yapamazsın bulursun birilerini...

ufak tefek sıkıntılarım var tatlım benim de. bu ay yumurtam çatlamamış. o takip edilecek. bir de rahim ağzında yaram varmış. fitil tedavisi verdi doktorum. adet öncesinde bir kaç gün süren lekelenmelerim oluyordu. yeni gittiğim doktor yaradandır dedi, bakalım geçecek mi ilaçla. yok eşimin sıkıntılarıydı, yok benim sıkıntılarımdı derken 10 ayı geride bırakmaışım. yorucu oluyormuş bu bebk süreci. bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz

işler gözünü korkutmasın, düşündükçe büyürler aklında... yapamazsın bulursun birilerini...

ufak tefek sıkıntılarım var tatlım benim de. bu ay yumurtam çatlamamış. o takip edilecek. bir de rahim ağzında yaram varmış. fitil tedavisi verdi doktorum. adet öncesinde bir kaç gün süren lekelenmelerim oluyordu. yeni gittiğim doktor yaradandır dedi, bakalım geçecek mi ilaçla. yok eşimin sıkıntılarıydı, yok benim sıkıntılarımdı derken 10 ayı geride bırakmaışım. yorucu oluyormuş bu bebk süreci. bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz

bakalım yavaş yavaş yapmayı deneyeceğim..olmazsa dediğin gibi birilerini bulurum..

inşallah fitil fayda eder cnm geçer yaran.yumurtlama takibi yapması da güzel olacak senin için kesin olarak bilirsin ne zaman yumurtladığını ona göre de bi çalışma olur belki :)) cnm çok yorucu bi süreç biliyorum..bir sürü de sorunlar yaşadın hepsini aştın..inşallah daha çok bekletmez yaramazın gelir biran önce :))

Back
X