- Konu Sahibi minikgelin
- #28.461
Günaydın hanımlar nasılsınız? Salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı, rüyalarımda bana benziyordu ama ayyy aynı babasına benziyor. Bebeğimin beyninde kist vardı 2 tane biri çok minikti aynı boyutta olmuşlar ve mercek gibiler üstelik ön taraftalar. Daha önce de plasantamda kanama olmuş çok önemli değil ama dikkat et ağır kaldırma dedi. Kistler için hem kendi doktorum hem de ayrıntılı ultrasonu çeken doktor gayet rahat %1 gibi bir risk veriyorlar hem yaşımın genç, hem ikili testin normal, hem de bebeğin gelişiminin normal olmasından dolayı 25. haftaya kadar geçmesi gerekiyor eğer geçmezse beyin dokusunu büyütüyormuş ben inanıyorum kaybolacağına o yüzden içim rahat. Kendi doktorumuzla telefonda konuşmuştuk bir de bu akşam yüz yüze konuşacağız. OOff hayırlısıyla alabilseydim çocuğumu kucağımaHamile kalmaya çalışmak stres hamile olmak ayrı bir stres çocuklar anne rahmine düştüğü andan itibaren derdi de başlıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
![]()
evet bunu herkes söylüyo,hamiş kalmak bi dert,kaldıktan sonrası ayrı dert,ama 1 tekme herşeyi unutturur eminim