İnşallah hiç problemsiz gelir miniğin. hakkaten hamile kalmak ayrı dert hamile oluncaki şeyler ayrı dert. hele biraz daha büyüsün o zaman iyice zorlanıyorsun. e yatılmıyor kalkılmıyor artık yavaştan bekleme moduna girdim ben de kasım olsa da glese diye. şişti karnım :)
ne güzel erkenden anlamışsın sen. ben 18. haftada ufak bir hareket görmüştüm. ama benim oğlum akıllı teyzesi. öyle çok çılgınlaşmıyor. en azından beni uyandırmıyor geceleri. ben uyuyunca o da uyuyor. inşallah doğunca da öyle yapıcak. beni sefil etmiycek uykusuzlukla :)
ya kızlar o kadar çok ve hızlı yazıyorsunuz ki geçmişi zor okudum. bazılarınızı arkadaş olarak ekledim kim kaldı onu da bilmiyorum aceleden. isteyen ekleyebilir. ama ben internette hiç bir yere fotoğraf koymadığımdan buraya da koymayacağım. zaten çektirmeyi de sevmem. bir prensip işte benimki de.
bu arada dünki arı olayını gelince eşime gösterdim. artık oralarıı silikonla falan kapatıcaz yoksa korkuttunuz beni valla evin içinde arı kovanı falan olursa. gerçi doğal bal yerimiz fena mı olur