Sabredenler Kulübü 2012 :)

hadi görüşürüz canlar.ben de kaçıyom.namaz kılayım.bu arada bugün dua günümmüş hem de batım.hep birlikte dua edelim de kırmızılar korksun gelemesin.mucize olsun bebiş gelsin:1::1::1:

gidenlere güle güle bende kaçıyorum yenek vakti şekerim düştü işim biterse gelirim bu gün çok laklak ettim kaytardım yeter bu gün

huhuhuhu napıyorsunuz hanımlarrrr....?????????
seminerler başladı sabah işe gidiyorum adet ağrılarım başladı ama sanırsam 5 günüm var yani tam bilmiyorum ama bugün çamaşırıma birkaç damla kan gelmiş. keşke bebiş olsa ama geçen cuma röntgenden önce bhcg bakmışlardı 0.01 çıkmıştı

huhuuuuhuuuu hoş geldin canım biz iyiyiz sen napıyorsuuunnn :3:

hepinizi kınadım bennn bu resim olayını ben cıkardım ama siz naptınız benı unuttunuz:52::52:
60 gelsinim bi msj atmış msn adresini :((((((( 60 gelsinim cnm arkadaşım sğl cnm hııhhhhh
giren herkes bu yazımı okusun ve hemen bana msj atsınnnnnnnnnn :52:
kızlar ya 10 dk 6 kişiye ben göndersem 1 saatımı alacak ama siz herkese gönderdiniz bana gönderirseniz 10 dk alır :D:D:D o yuzden sizden msj beklıyorum pratik çözüm olarak sona kaldım dona kalmim bari :52:

iyiyim canım bende işten geldim biber doğruyorum sos yapıcam kış için. sen napıyorsun nasılsın

ben de istiyorum sos yapmak plasantamda kanama olmuş doktor kendini zorlama dedi annem de kızıyor hiç değilse 10 kilo domates alayım da yapalım diyorum o yapmış veririm 5 kavanoz dedi olsun dedim kullanılıyor sonuçta. Napim ben de valla evde oturup pc başında pinekliyorum canım sıkılıyor birazdan komşuma çıkacağım ramazanda doğum yapmıştı 1 kere çıktım yanına kızıyor bir gözüktün birdaha gelmedin oğlumu sevmeye diyor gideyim de gönlü olsun bari :1:

ben de istiyorum sos yapmak plasantamda kanama olmuş doktor kendini zorlama dedi annem de kızıyor hiç değilse 10 kilo domates alayım da yapalım diyorum o yapmış veririm 5 kavanoz dedi olsun dedim kullanılıyor sonuçta. Napim ben de valla evde oturup pc başında pinekliyorum canım sıkılıyor birazdan komşuma çıkacağım ramazanda doğum yapmıştı 1 kere çıktım yanına kızıyor bir gözüktün birdaha gelmedin oğlumu sevmeye diyor gideyim de gönlü olsun bari :1:

amannn dikkat et kendine canım. bende çok yapmadım sosu biberli domatesli 3 kilo dan yapıcam. buzluğa koydum 3 kilo kadar. 2 kilo da rendeleyip koyacağım. birde patlıcan konservesi yapacağım vaktim olmuyor ancak şimdi yapabiliyorum işte. ohhh gez valla ben işten gelince çıkmaya vaktim olmuyor :(((

kızlar bişi sorucamm sabahtan beri her hapşurduğumda kasığımda batma oluyor acaba diyorum havuz da enfeksiyon kaptım da ondan mı????????

canikolarım ben geldim...
betselim mail atmış, maaşallah o da çok tatlı, çok çıtır :34::34::34:
bugün işlerim yoğun, sık gelemicem galiba
ama benim sağım solum belli olmaz

amannn dikkat et kendine canım. bende çok yapmadım sosu biberli domatesli 3 kilo dan yapıcam. buzluğa koydum 3 kilo kadar. 2 kilo da rendeleyip koyacağım. birde patlıcan konservesi yapacağım vaktim olmuyor ancak şimdi yapabiliyorum işte. ohhh gez valla ben işten gelince çıkmaya vaktim olmuyor :(((

kolay gelsin sana bebeğimmm :54:

canikolarım ben geldim...
betselim mail atmış, maaşallah o da çok tatlı, çok çıtır :34::34::34:
bugün işlerim yoğun, sık gelemicem galiba
ama benim sağım solum belli olmaz

hoşgeldin şekerim bana da yolla mail adresini ben de seni göreyim bebeğimm :emir_bebek: kolay gelsin bu arada sana :3:

kızlar bişey sorcam size:17: şimdi ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ya kanamam normal adet tarihimden 10 gün sonra başladı ama lekelenmem normal adet günümde başladı neyse şimdi yumurtlama falan şaştı ya benim,normalde 14.gün yumurtluyodum ve yumurtladığımı anlıyodum şimdi bgn 14.gün ve şuan için bişey hissetmiyorum adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo daha da dün oldu ama bgn ilişki olsa mı olmasa mı kararsızım,yumurtladım da hissetmiyorum mu acaba:26::17:

kızlar bişey sorcam size:17: şimdi ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ya kanamam normal adet tarihimden 10 gün sonra başladı ama lekelenmem normal adet günümde başladı neyse şimdi yumurtlama falan şaştı ya benim,normalde 14.gün yumurtluyodum ve yumurtladığımı anlıyodum şimdi bgn 14.gün ve şuan için bişey hissetmiyorum adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo daha da dün oldu ama bgn ilişki olsa mı olmasa mı kararsızım,yumurtladım da hissetmiyorum mu acaba:26::17:

bence devam et biz yumurtlama günümde 14-15-16 da hep yaptık hatta eşim garanti olsun diye 17.günde de yapalım dedi :1: öyle yaptığımız zaman kesin tuttu her ikisinde de

tatlum zaten biz bu yuzden hemen hamıle kalamıyoruz akışına bıraksak hesap kitap yapmasak olcak bu işte yok nerdeee say say dur içinden ne geliyorsa onu yap yanı şster yap ister yapma :52:

bizim psikolog da tutturmuş, yumurta kovalamayın, sadece vücudunuzun isteklerini dineyin diye... ama insan bu kadar bebek isterken hesap yapmadan duramıyor ki...
hoş biz eşimle hesap kitaba uymayı beceremiyoruz o ayrı :1::1::1:
yaa kızlar bu ay bir yurtdışı toplantısı var, eğer ona beni gönderirlerse tam yumurtlama zamanı gitmiş oluyorum :14::14::14: 15-16-17-18. günler burada olamıcam :( ah benim kör talihim yaaa
inşallah ben gitmem

bizim psikolog da tutturmuş, yumurta kovalamayın, sadece vücudunuzun isteklerini dineyin diye... ama insan bu kadar bebek isterken hesap yapmadan duramıyor ki...
hoş biz eşimle hesap kitaba uymayı beceremiyoruz o ayrı :1::1::1:
yaa kızlar bu ay bir yurtdışı toplantısı var, eğer ona beni gönderirlerse tam yumurtlama zamanı gitmiş oluyorum :14::14::14: 15-16-17-18. günler burada olamıcam :( ah benim kör talihim yaaa
inşallah ben gitmem

ben ilk gittiğim kadın doğumda öyle demişti hesap kitap yok ne zaman isterseniz demişti bizdede ben yapmazsam adam yapıyor olmuyor işte bazen cok sey bılmemekte iyi benım arkadaşım hesap kitap bilmiyordu dedim ki adet ol ara benı ben sana hesaplarım yumurtlama gunleri kız ay hamıle kaldı ben cok biliyom ya halen beklıyom :D:D:D

Back
X