Günaydııınn kuzularııımmm
Dün baya gerginmişsin hepiniz kuzular tam okumadım geçmişi ama üzülmeyin yaa
sdtive kuzum sen ne kadar bebeğin üstüne gidersen sanki oda senden kaçıyomuş gibi tam günlerinde birşeyler çıkıyo bana senin kafanda hiç olmadığı bir ay süpriz yapıp gelecek gibi geliyor senin ufaklık üzülme nolur ya yavruna kavuşucan inşallah
şaşkınaanne kuzum neden bu kadar stres yaptın ki test yaptığında zamanı tutturamadın gibi geldi burda genelde net sonuçları hep ilk idrar testiyle gördük inşallah bu sabah sana çift çizgi görünür kuzum
(bu arada aklıma geldi hemen yazayım dedim rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgi oda sanırım elosercenindi tam hatırlamıyorum ama eloserceye diyorum ki tabi o yok yanımda ikinci çizgi çıkmadı diyor ahanda kabak gibi ortada ikinci çizgi diyorum

sonrada söylemeye gittim galiba inşallah gerçekleşir rüyam

)
eloserce kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhh sen de testin sonucunda pozitif diye gelir bize söylersin bu ay senle şaşkınanne bizi çok mutlu eder inşallah
veee kalan kuzularım 60 gelsin, egemn, betsel, sinhus, ahsenelkasas, recsn, ruhsar,raraavis vee diğer kuzular sizler nasılsınız hepiniz hep iyi olun inşallaaaaaaaahhhhhhh