Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaptım kızlar ve negatif :43::43::43::43: artık anladım ben hamile kalamıyorum kalamayacağım da :43::43::43::43::43::43: neyse sinirlerim boşaldı banyoya giricem sadece orada rahat ağlayabiliyorum görüşürüz:43::43::43::43::43::43:

şimdi su falan içtiysen çıkmaz tabi,en güzel sonucu sabah ilk idrar veriyo,bekleyelim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler:16:

yaptım kızlar ve negatif :43::43::43::43: artık anladım ben hamile kalamıyorum kalamayacağım da :43::43::43::43::43::43: neyse sinirlerim boşaldı banyoya giricem sadece orada rahat ağlayabiliyorum görüşürüz:43::43::43::43::43::43:

cnm hemen ağlayop moral bozma biraz daha bekle bakalım..hem hamile kalamayacağım diye bişey yok hepimiz bu yollardan geçerek geldik bu günlere..ayrı ayrı sorunlar yaşadık çoğumuz hala da yaşıyoruz..karamsarlığa kapılıp pes etmek yok.

e çıkmaz tabi, ne kadardır çıkmamıştın ki idrara. bizim cevabımızı beklemeden, heyanına yenik düştün ve yaptın testi. sabah ilk idrarla yapman lazım. 2 saatlik idrarla çıkmaz bu seviyedeyken. boşuna yıpratma kendini bekle bakalım...

olsun cnm 3 ay kalmış ne ki sabret hiç bişey olmaz dua et bol bol allahın izniyle meleğin O'na emanet:16: yemeğini de ye bol bol bebek vitaminsiz kalamsın yararlı şeyler ye:56:

az kaldı gerçekten allah korusun hepimizin bebeklerini..bekleyenleri de biran önce kavuştursun yavrularına inşallah..isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

şimdi su falan içtiysen çıkmaz tabi,en güzel sonucu sabah ilk idrar veriyo,bekleyelim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler:16:

cnm hemen ağlayop moral bozma biraz daha bekle bakalım..hem hamile kalamayacağım diye bişey yok hepimiz bu yollardan geçerek geldik bu günlere..ayrı ayrı sorunlar yaşadık çoğumuz hala da yaşıyoruz..karamsarlığa kapılıp pes etmek yok.

biraz sakinleşmem lazım benim. üzülüyorum ama yapacak bişey yok ne yapalım. şimdi eşime söylesem "ben sana söylüyorum sen ilişkiye girmiyorsun der" ya 1 hafta yapmadıkmı senin yüzünden bebeğimiz olmuyor diyor bana ona göre hergün yapılacak sanki. her adet olduğumda aynı şeyi yaşıyorum herkese korunuyorum diyorum yalan söylüyorum cezam bu oluyor. neyse belki birkaç gün giremem psikolojimi düzelteyim ilk olarak :43::43::43::43:

biraz sakinleşmem lazım benim. üzülüyorum ama yapacak bişey yok ne yapalım. şimdi eşime söylesem "ben sana söylüyorum sen ilişkiye girmiyorsun der" ya 1 hafta yapmadıkmı senin yüzünden bebeğimiz olmuyor diyor bana ona göre hergün yapılacak sanki. her adet olduğumda aynı şeyi yaşıyorum herkese korunuyorum diyorum yalan söylüyorum cezam bu oluyor. neyse belki birkaç gün giremem psikolojimi düzelteyim ilk olarak :43::43::43::43:

canım ne alakası var hepimiz öyle söylüyoruz sanki her zman herşeyi doğru mu söylüyoruz:) öyle düşünme,stres yapma...tamam biraz sakinleş varsa bşka marka testin sabah ilk idrarla yap,şimdi olsa bile çıkmaz daha 2 saat önce bi test yapmuştın hele sıvı tükettiysen hiç çıkmaz,sakin olllll:13::48:

üfff yaaa tam baktım biraz kızlar toplanmış iyi laflarız dedim,yine herkes bi yere dağıldı.
ayy gelin artık kızlar,konuşalım,dertleşelim,açılalım,sıkıldım ben yaaa :31:
bence herkesin genelde müsait olduğu bi saati ayarlıyalım,o saatlerde burda toplanalım hepimiz,bi türlü denk gelemiyoz. yoksa ben akşama kadar pc başındayım kimse yok diye pek gelmiyom.
hadi toplanalım tekrar muhabbetin belini kıralım kıssslarrrrr :16:

canlar; rabbim ol dediği zaman olur!
bu sözüm üçümüze, sadece size demiyorum çünkü ben de sizden farklı sayılmam,çok takıyoruz kafamıza,çok takılıyoruz.oluruna bırakamıyoruz malesef. canınız sıkıldığında oturun ağlayın bu en doğal hakkımız,ama ondan sonra geçti deyin kalkıp silkelenin,Rabbimin sorgusundan sual olunmuyor.biz istediğimiz kadar kendimizi paralıyalım,O istemedikçe ne çare. bunların hepsi bizim sınavımız belki de ben öyle düşünüyorum.Rabbim bu sınavdan hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin bizlere ve ardından, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, inşşşşş

sdtive canım seni çok iyi anlıyorum :

ben son düşüğümü yaptıktan sonra üç ay korunma sürecine girdim ve bu üç ay boyunca korunmayı bırakacağımız ayı düşünerek geçirdim.bir yandan hergün iğne yapıyorum kendime biliyorsunuz.iğnelere ilaçlara her seferinde bu defa işe yararlar inş diyerek kullanıyorum,korunmayı bıraktığımız ay yan,i ağustos ayı için,hem kendime hem eşime sağlıklı bir beslenme listesi yaptım kafamdan,şunları yeriz bunlarız yapmayız dedim.şu günlerde ilişki olur bu yüzden eşimin gönlünü hoş tutarım ve tabi bu arada sırf çocuk için olduğunu da çaktırmamaya çalışırım diyordum.yani ilaç,beslenme,ilişki,elimden gelen her şeyi yapmaya odaklanmıştım. tam yumurtlayacağım gün yatılı misafirimiz vardı,ertesi gün de kaldı,arkasından eşim rahatsızlandı bir kaç günde öyle geçti derken,tüm yumurtlama zamanlarını kaçırdık ve geçen ay sadece iki kere ilişki oldu.sen bütün üç ay boyunca bunun günün hesabını yap,uzun zamandır yatılı misafirin olmasın,ne hikmettir ki tam o günlerde misafir çıkagelsin :53:
yani diyeceğim o ki evdeki hesap çarşıya uymadı :31:

sdtive canım seni çok iyi anlıyorum :

ben son düşüğümü yaptıktan sonra üç ay korunma sürecine girdim ve bu üç ay boyunca korunmayı bırakacağımız ayı düşünerek geçirdim.bir yandan hergün iğne yapıyorum kendime biliyorsunuz.iğnelere ilaçlara her seferinde bu defa işe yararlar inş diyerek kullanıyorum,korunmayı bıraktığımız ay yan,i ağustos ayı için,hem kendime hem eşime sağlıklı bir beslenme listesi yaptım kafamdan,şunları yeriz bunlarız yapmayız dedim.şu günlerde ilişki olur bu yüzden eşimin gönlünü hoş tutarım ve tabi bu arada sırf çocuk için olduğunu da çaktırmamaya çalışırım diyordum.yani ilaç,beslenme,ilişki,elimden gelen her şeyi yapmaya odaklanmıştım. tam yumurtlayacağım gün yatılı misafirimiz vardı,ertesi gün de kaldı,arkasından eşim rahatsızlandı bir kaç günde öyle geçti derken,tüm yumurtlama zamanlarını kaçırdık ve geçen ay sadece iki kere ilişki oldu.sen bütün üç ay boyunca bunun günün hesabını yap,uzun zamandır yatılı misafirin olmasın,ne hikmettir ki tam o günlerde misafir çıkagelsin :53:
yani diyeceğim o ki evdeki hesap çarşıya uymadı :31:

işte öyle olunca da insanın kolu kanadı kırılıyor... yumurtlama gününü takip edelim derken eşimin sorunları başladı, tam toparlanacağız dedik, geçen ay yumurtam çatlamadı, bu ay da birbirimizden uzak olacağız galiba. ne diyeyim, bir hayır vardır elbette.

inşallah bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günler uzak değildir. bu aralar annem, arkadaşlarım birçok kişi rüyasında beni hamile görüyor, daha doğrusu hamileliğe yorulacak şekilde göüyor. hatta direk soruyorlar hamile misin diye :( keşke diyorum içimden tabii... ah ah Rabbim aratmasın daha fazla, ne diyim

işte öyle olunca da insanın kolu kanadı kırılıyor... yumurtlama gününü takip edelim derken eşimin sorunları başladı, tam toparlanacağız dedik, geçen ay yumurtam çatlamadı, bu ay da birbirimizden uzak olacağız galiba. ne diyeyim, bir hayır vardır elbette.

inşallah bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günler uzak değildir. bu aralar annem, arkadaşlarım birçok kişi rüyasında beni hamile görüyor, daha doğrusu hamileliğe yorulacak şekilde göüyor. hatta direk soruyorlar hamile misin diye :( keşke diyorum içimden tabii... ah ah Rabbim aratmasın daha fazla, ne diyim

aminn canımmm... yavrularımızı en yakın ve hayırlı zamanda nasip etsin bize... inanıyorumm...

bu arada eşimle milli eğitime gitmiştik öğleden sonra gitmeden de masada yarım bardak içeceğim kalmıştı, gelir gelmez içmeye yöneldim kii bir yudum içtimm bir de ne olsa !

arıı içine girmişş bardağı birden bırakmamla çığlık atmam an meselesi oldu az daha canlı canlı :83: eşim baktı hayvancağız canlıymış neyse ben bakamadım da kurtarıp uçurdu balkondan... şu an bir garibimmm ayy

Son düzenleme:
aminn canımmm... yavrularımızı en yakın ve hayırlı zamanda nasip etsin bize... inanıyorumm...

bu arada eşimle milli eğitime gitmiştik öğleden sonra gitmeden de masada yarım bardak içeceğim kalmıştı, gelir gelmez içmeye yöneldim kii bir yudum içtimm bir de ne olsa !

arıı içine girmişş bardağı birden bırakmamla çığlık atmam an meselesi oldu az daha canlı canlı :83: eşim baktı hayvancağız canlıymış neyse ben bakamadım da kurtarıp uçurdu balkondan... şu an bir garibimmm ayy

aaa :53::53::53:
aman diyim dikkat et... ucuz kurtulmuşsun hakikaten

60 gelsin sdtve allah razi olsun kizlar Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin ins.
eleserce ins guzel haberlerini aliriz :16:
saskinanne cnm yipratma kendini arkadaslarin dedigi gibi eger idrari tutmadan yaptiysan cikmaz zaten . hakkinda hayirlisi olur ins.

Günaydııınn kuzularııımmm :21:

Dün baya gerginmişsin hepiniz kuzular tam okumadım geçmişi ama üzülmeyin yaa

sdtive kuzum sen ne kadar bebeğin üstüne gidersen sanki oda senden kaçıyomuş gibi tam günlerinde birşeyler çıkıyo bana senin kafanda hiç olmadığı bir ay süpriz yapıp gelecek gibi geliyor senin ufaklık üzülme nolur ya yavruna kavuşucan inşallah :34:

şaşkınaanne kuzum neden bu kadar stres yaptın ki test yaptığında zamanı tutturamadın gibi geldi burda genelde net sonuçları hep ilk idrar testiyle gördük inşallah bu sabah sana çift çizgi görünür kuzum :16:

(bu arada aklıma geldi hemen yazayım dedim rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgi oda sanırım elosercenindi tam hatırlamıyorum ama eloserceye diyorum ki tabi o yok yanımda ikinci çizgi çıkmadı diyor ahanda kabak gibi ortada ikinci çizgi diyorum :1: sonrada söylemeye gittim galiba inşallah gerçekleşir rüyam :16: )

eloserce kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhh sen de testin sonucunda pozitif diye gelir bize söylersin bu ay senle şaşkınanne bizi çok mutlu eder inşallah

veee kalan kuzularım 60 gelsin, egemn, betsel, sinhus, ahsenelkasas, recsn, ruhsar,raraavis vee diğer kuzular sizler nasılsınız hepiniz hep iyi olun inşallaaaaaaaahhhhhhh :16:

neeeeeeeeeeeeeeeeee pozitif mi çıktıııı:52::52::52::52::52::52::52::52: allahım nası bu kadar soğukkanlısın yaaa,ben burda ne biçim heyecanlandım:52::52::52: pazartesi ya kadar nasıl bekşicez yaa,ne biçim sağlık ocağı:47: ayy inşallah hayırlısyla ve sağlıkla pozitif çıkar:16::52:

kuzum 2 yılı geçdindir çocuk denemesi yapıyorum her defasında o kadar çok heyecan umutla yaklaştım ki olaya hayal kırıklıklarımdan dolayı artık heyecan yok umduudm var tabi rabbimden asla kesmiyorum ama ne bilim işte hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum artık ondan dolayı takmıyorum unuttum gittim yani :1: eskiden 1-2 günüm geçse hemen abla sölerdim geçti falan filan millette benle heyecanyaşardı artık fıssss olduğunda zaten bi şekilde öğrenecem 1 gün geç 3 gün erken ne fark eder olsunda sağlıcakla....

ve artık tüp bebek için görüşmelere başlayacaz arayıoşa girdik ya merkezleri falan o yüzdende pek umursamıyorum sanırım :1:

Günaydııınn kuzularııımmm :21:

Dün baya gerginmişsin hepiniz kuzular tam okumadım geçmişi ama üzülmeyin yaa

sdtive kuzum sen ne kadar bebeğin üstüne gidersen sanki oda senden kaçıyomuş gibi tam günlerinde birşeyler çıkıyo bana senin kafanda hiç olmadığı bir ay süpriz yapıp gelecek gibi geliyor senin ufaklık üzülme nolur ya yavruna kavuşucan inşallah :34:

şaşkınaanne kuzum neden bu kadar stres yaptın ki test yaptığında zamanı tutturamadın gibi geldi burda genelde net sonuçları hep ilk idrar testiyle gördük inşallah bu sabah sana çift çizgi görünür kuzum :16:

(bu arada aklıma geldi hemen yazayım dedim rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgi oda sanırım elosercenindi tam hatırlamıyorum ama eloserceye diyorum ki tabi o yok yanımda ikinci çizgi çıkmadı diyor ahanda kabak gibi ortada ikinci çizgi diyorum :1: sonrada söylemeye gittim galiba inşallah gerçekleşir rüyam :16: )

eloserce kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhh sen de testin sonucunda pozitif diye gelir bize söylersin bu ay senle şaşkınanne bizi çok mutlu eder inşallah

veee kalan kuzularım 60 gelsin, egemn, betsel, sinhus, ahsenelkasas, recsn, ruhsar,raraavis vee diğer kuzular sizler nasılsınız hepiniz hep iyi olun inşallaaaaaaaahhhhhhh :16:

hayırlısı kuzum yaaa bu ay hiç kafama takmadım halvet zamanı bebek düşünmedim yumurtlama günümün hesabını yapmadım ovulasyon testlerimi hiiiç kullanmadım ve keyfini çıkardım gecelerimin biliyorsunuz yeni evliyiz numarası ile başlamıştık aya yeni gecelikler pijamalar yeni kokular aldık sanki yeni evliyiz gibi davrandık ve ayı çok güzel geçirdik ve hiiiç bebek düşüncesi yoktu kafamda atmıştım çünki yeni evliyken bebiş istemiyorduk ya o yüzden o konuyu unuttum :D

inş rüyaların hayra çıkar canım inş güzel haber veririm dediğim gibi umudum yok akşam test yaptım çıkmamıştı eşim dediki diğer testi sabah yap ama akşamkinde çok su içmiştim o teste baktım 10 saat sonra onda çift çizgi yoktu ama hmen ertsi sabah yaptıp bakmayı unuttuğum teste 10 saat sonra baktığımda 2. çizgi vardı hani testler belli saatten sonra 2, çizgiyi çıkarıyors bile önceki akşam yaptığım testte hala tek çizgi var bu günde yapmadık test ne yalan diyim eczane kapalıydı 7 de işten çıkıyoruz ecz. 6 da kapanıyor akşamda çıkmadım neyse kısmet ama sonucu alır almaz ilk burda yazacam iyiysede değilsede .... herkese iyi tatil şimdiden ben buralardayım öğlene kadar ...

gunaydın kızlar nasılsınız saskınanne senınle battasız galıba sıkma canını olmayınca olmuor hrsey Allahtan bak bende buay cok yogundum denedık ama fıs daha olmadım ama olucam heralde uzulsende fayda yok rabbım zamanını bılıor sen genede yaptınmı sabah test ?

Back
X