- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #28.701
işte öyle olunca da insanın kolu kanadı kırılıyor... yumurtlama gününü takip edelim derken eşimin sorunları başladı, tam toparlanacağız dedik, geçen ay yumurtam çatlamadı, bu ay da birbirimizden uzak olacağız galiba. ne diyeyim, bir hayır vardır elbette.
inşallah bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günler uzak değildir. bu aralar annem, arkadaşlarım birçok kişi rüyasında beni hamile görüyor, daha doğrusu hamileliğe yorulacak şekilde göüyor. hatta direk soruyorlar hamile misin diyekeşke diyorum içimden tabii... ah ah Rabbim aratmasın daha fazla, ne diyim
canım benim boşa dememişler herşey insanoğlu için dert tasa kaygı sınav sabır... inş sabretmenin meyvesini öyle tatlı alacaksın ki.... dün çok sevdiğim çocukluk arkadaşımdan aldım güzel haber hala inanamıyorum hep dertleşirdik oda 5 yıllık evli ve şimdi hamile rabbim verdi mucizesini asla umudunuzu yitirmeyin.... bak bana 4 yıl olacak evleneli ve 25 aydır bebek tedavisi görüyorum hemde 15 günde bir doktora gidiyorum birde beni düşününü asla yılmadım usanmadım hep yeni umut bazen benimde eşim şehir dışına çıkıyor yada yumrutlamaolan haftamda yoğun yemekli misafirim geliyor biz yorgunluktan o hafta yaklaşamıyoruz ama takmıyorum hayırlısı gelecek aydır belki diyorum içimi rahatlatıyorum sende öyle yap rabbim yüzünü en yakın zamanda güldürsün inş.....