Sabredenler Kulübü 2012 :)

işte öyle olunca da insanın kolu kanadı kırılıyor... yumurtlama gününü takip edelim derken eşimin sorunları başladı, tam toparlanacağız dedik, geçen ay yumurtam çatlamadı, bu ay da birbirimizden uzak olacağız galiba. ne diyeyim, bir hayır vardır elbette.

inşallah bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günler uzak değildir. bu aralar annem, arkadaşlarım birçok kişi rüyasında beni hamile görüyor, daha doğrusu hamileliğe yorulacak şekilde göüyor. hatta direk soruyorlar hamile misin diye :( keşke diyorum içimden tabii... ah ah Rabbim aratmasın daha fazla, ne diyim

canım benim boşa dememişler herşey insanoğlu için dert tasa kaygı sınav sabır... inş sabretmenin meyvesini öyle tatlı alacaksın ki.... dün çok sevdiğim çocukluk arkadaşımdan aldım güzel haber hala inanamıyorum hep dertleşirdik oda 5 yıllık evli ve şimdi hamile rabbim verdi mucizesini asla umudunuzu yitirmeyin.... bak bana 4 yıl olacak evleneli ve 25 aydır bebek tedavisi görüyorum hemde 15 günde bir doktora gidiyorum birde beni düşününü asla yılmadım usanmadım hep yeni umut bazen benimde eşim şehir dışına çıkıyor yada yumrutlamaolan haftamda yoğun yemekli misafirim geliyor biz yorgunluktan o hafta yaklaşamıyoruz ama takmıyorum hayırlısı gelecek aydır belki diyorum içimi rahatlatıyorum sende öyle yap rabbim yüzünü en yakın zamanda güldürsün inş.....

neyse bacular....

ben iş yerindeyim bu gün yopun değilim fazla buralardayım ama birazdanda eve geçerim iş yoğunluğu yok gidemde çamaşrılarımı yıkayım....

temizlikimi yapim çok iş var bu hafta hep uyukladım nedendir bilmem dün deel önceki akşam kaynanama gşttik saat 10 da oturduğum yerde uyudum resmen eve gelene kadar arabnada uyudum sürekli uydum bu hfta evde işde yapmadım tembellik diz bnoyu bende :D

Günaydııınn kuzularııımmm :21:

Dün baya gerginmişsin hepiniz kuzular tam okumadım geçmişi ama üzülmeyin yaa

sdtive kuzum sen ne kadar bebeğin üstüne gidersen sanki oda senden kaçıyomuş gibi tam günlerinde birşeyler çıkıyo bana senin kafanda hiç olmadığı bir ay süpriz yapıp gelecek gibi geliyor senin ufaklık üzülme nolur ya yavruna kavuşucan inşallah :34:

şaşkınaanne kuzum neden bu kadar stres yaptın ki test yaptığında zamanı tutturamadın gibi geldi burda genelde net sonuçları hep ilk idrar testiyle gördük inşallah bu sabah sana çift çizgi görünür kuzum :16:

(bu arada aklıma geldi hemen yazayım dedim rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgi oda sanırım elosercenindi tam hatırlamıyorum ama eloserceye diyorum ki tabi o yok yanımda ikinci çizgi çıkmadı diyor ahanda kabak gibi ortada ikinci çizgi diyorum :1: sonrada söylemeye gittim galiba inşallah gerçekleşir rüyam :16: )

eloserce kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhh sen de testin sonucunda pozitif diye gelir bize söylersin bu ay senle şaşkınanne bizi çok mutlu eder inşallah

veee kalan kuzularım 60 gelsin, egemn, betsel, sinhus, ahsenelkasas, recsn, ruhsar,raraavis vee diğer kuzular sizler nasılsınız hepiniz hep iyi olun inşallaaaaaaaahhhhhhh :16:
iyilik canım nolsun yaa hepimizi sormuşsun pek naziksin:16: sabah eşimi gönderdim işe ondan sonra bi giriştim eve 4 saatte hiç durmadan temizlik yaptım,her yer miss gibi oldu,daha kahvaltı bile yapmadım,şimdi yıkanıcam sonra da şöööyle güzel bi kahvaltı:56:
kuzum 2 yılı geçdindir çocuk denemesi yapıyorum her defasında o kadar çok heyecan umutla yaklaştım ki olaya hayal kırıklıklarımdan dolayı artık heyecan yok umduudm var tabi rabbimden asla kesmiyorum ama ne bilim işte hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum artık ondan dolayı takmıyorum unuttum gittim yani :1: eskiden 1-2 günüm geçse hemen abla sölerdim geçti falan filan millette benle heyecanyaşardı artık fıssss olduğunda zaten bi şekilde öğrenecem 1 gün geç 3 gün erken ne fark eder olsunda sağlıcakla....

ve artık tüp bebek için görüşmelere başlayacaz arayıoşa girdik ya merkezleri falan o yüzdende pek umursamıyorum sanırım :1:

anladım cnm hayırlısı olsun bakalım,belki de kafana takmadın diye sürpriz yaptı bebiş:emir_bebek: seninle beraber bizde bekliyip,sabredicez inşallah sonuç güzel ve hayırlı olur:52: sen de temizlik yapcakmışsın nolur nolmaz çok yorma kendini,kırmızılar gelmedikçe umut kesilmez biliyosun,çamur gibi akıntım geliyo tuvalete gidince diyodun,düşük tehlikesi olabilir dikkat et her ihtimale karşı:18:

frıendman bcm sen warsın sadece galıba bısey sorucam ya bnm esımn dogumgunu fakat gecen sene hem bnmkını hemde onunkını kaynvldemle gecırdık onu sewıyorum sadece bu senekını beraber olsun ıstemıorum napayım nasıl solıyım tatlı bır dılle bılemedım kırmak ıstemem asla

selammlarrrrr gündemi şöyle bir takip edip geldimm...

betselcim kuzum geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun canım,aman iyi bak kendine,kırmızılar geldi diye bozulma,herşeyin hayırlısı..pazartesiye kadar iyileş,ankaraya nası gitcen,çok iyi bak kendine:16:

betsel,canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol dikkat et kendine...

çok geçmiş olsun canım yaaa...demek ağır bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorsun. iyice dinlen. aslında doktora gidip antibiyotik alman en iyisi ama yine de sen bilirsin.

canım nasıl sıkmıyım ama :( zaten sıkıntılarımız vardı, hadi yavaş yavaş onları aşıyoruz derken böyle şeyler çıkınca deliriyorum. işyerinde hıçkıra hıçkıra ağlamamk için nasıl zor tuttum kendimi anlatamam :14::14: hala da o ağlama isteğim geçmiş değil.
benim reglim 29-30 gün sürüyor ve y.dışında olacağım günler 15-16-17-18... Allah aşkına bu kadar kötü bir tesadüf olabilir mi?! nasıl moral kalsın bende... bu ay hepten boş yani :14::14:

çook teşekür ederim geçmiş olsun dilekkleriniz için canlarım.bugün biraz daha iyiyim.ama çocuk gibi çorba ve sütten başka hiçbişi yiyemiyorum.ağzımdaki yaralar geçene kadar böyle olacak heralde.

sdtive kuzum çok bunalmışsın sende.ama nedense senin yumurtlama günlerinde hep bi sorun çıkıyo tatlım.artık bi işaret mi bu bilmiyorum.demek hakkında hayırlısı bu.çocuğunun olması için daha zaman var demekki tatlım.zor ama birazcık da olsa akışına bırakmaya çalış.madem bu ay yumurtlama günlerinde bişey olmayacak.çocuk fikrini düşünmeden rahat rahat ilişkiye gir.tadını çıkar.

inş güzel haberler verirsiniz bize kıslar.ben yarın akşam yola çıkıyorum.fırsat buldüğum yerde nete girip sizin güzel haberlerinizi alıcam inş.

selam kızlarrr,nasılsınız....geçmişi okuyamadım...
az önce başıma çok kötü bişey geldi....çok utanıyorummm...
ilacımı içmek için ayağı kalktım,midem fena oldu salona uzanayımda geçsin dedim...normalde uzanınca geçiyor...
nasıl olduğunu anlayamadan salonun ortasına çıkardım...ilk defa böyle bişey geldi başıma...
hem çok utanıyorum,hemde nasıl temizlicem diye düşünüyorum...
sizce nasıl temizleyebilirim,halımı....

selam kızlarrr,nasılsınız....geçmişi okuyamadım...
az önce başıma çok kötü bişey geldi....çok utanıyorummm...
ilacımı içmek için ayağı kalktım,midem fena oldu salona uzanayımda geçsin dedim...normalde uzanınca geçiyor...
nasıl olduğunu anlayamadan salonun ortasına çıkardım...ilk defa böyle bişey geldi başıma...
hem çok utanıyorum,hemde nasıl temizlicem diye düşünüyorum...
sizce nasıl temizleyebilirim,halımı....

ahh canım yaa geçmiş olsun:26:
eski atletlerle falan,bezlerle al direk çöpe at bezle beraber...sonra halı şampuanıyla şööyle bi sil sonra da yıkamaya ver halıyı bence,kokabilir:26:

ahh canım yaa geçmiş olsun:26:
eski atletlerle falan,bezlerle al direk çöpe at bezle beraber...sonra halı şampuanıyla şööyle bi sil sonra da yıkamaya ver halıyı bence,kokabilir:26:

saol canım...güzel fikir annemle konuştum şimdi oda öyle söyledi...
biraz kendimi toparlıyımda,temizlemeye çalışıyım artık...zor olcak benim için...
kokudan dolayı biraz zorlanıcam ama...başka yapıcak bişey yok...öptüm canım:54::54::54::54::54:

canım geçmiş olsun yaaa, bu utanılacak birşey değil ki neden öyle hissettin? istifra etmek kontrol edilebilir birşey olmuyor ne yazık ki çoğu zaman...
egemn söylemiş zaten, sildikten sonra direk çöpe atacağın şeyler kullanmak en mantıklısı. sen zaten ben bu mesajı yazarken çoktan temizlemişsindir... bundan sonra dikkat et, bulantın olunca geçer diye emin olma, temkinli hareket et canım. öpüyorum çok

kızlar merak edenler için söylüyorum dün bhcg yaptırdım negatif çıktı. doktorum da kızdı neden erken yaptırdın adetine daha yok mu senin falan filan. sanki 1 günde derğer yükselecek te. neyse adet olmayı bekliyorum artık

herkese günaydınn:21::21:

günayyydıınnn hanımmlarrr.... :16: haftaya doktoruma gidiyorum kuzular, dönüşte de bir iki günlüğüne bir yere gideceğiz eşimle :16:

malum evlilik yıldönümümüz :17: :16: hafta içine denk geldiğinden bir iki gün erken kutlamış olacağız :34: yani garip bir heyecanım var ...

recsn kuzum benim... bunda arkadaşlarımın da dediği gibi utanılacak bir şey yok canım, elinde olmadan olmuş ki şu zamanlarnda sanırım çok normal... en güzel sağlıkla kucağında görmek onu annesi, bu tür her şeyin çözümü var düşünüp de üzme sen kendini yeter ki :34: :34:

kuzum 2 yılı geçdindir çocuk denemesi yapıyorum her defasında o kadar çok heyecan umutla yaklaştım ki olaya hayal kırıklıklarımdan dolayı artık heyecan yok umduudm var tabi rabbimden asla kesmiyorum ama ne bilim işte hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum artık ondan dolayı takmıyorum unuttum gittim yani :1: eskiden 1-2 günüm geçse hemen abla sölerdim geçti falan filan millette benle heyecanyaşardı artık fıssss olduğunda zaten bi şekilde öğrenecem 1 gün geç 3 gün erken ne fark eder olsunda sağlıcakla....

ve artık tüp bebek için görüşmelere başlayacaz arayıoşa girdik ya merkezleri falan o yüzdende pek umursamıyorum sanırım :1:

canımm benimm hakkında hayırlısı olsun ... evet bir de bakarsın, bu arayış döneminde konar yavrun sana :16: hiç sizi daha fazla bekletmeden... inş canım... :16:

kızlar merak edenler için söylüyorum dün bhcg yaptırdım negatif çıktı. doktorum da kızdı neden erken yaptırdın adetine daha yok mu senin falan filan. sanki 1 günde derğer yükselecek te. neyse adet olmayı bekliyorum artık

hayırlısı olsun canım:( bi daha da laboquick marka almasın kimse:47::47::47:

Günaydın kuzularrr :21:
ayy ben çok stresliyim sormayın bugün en gıcık dersten sınava giricem :18::18: bana dua edinde geçeyim sınavı çok yoruldum :37: dün de sınavdan geldikten sonra yattım uyumuşum ama dayak yemiş gibi yorgundum beynim o kadar yorulmuş ki beden dinlense bile yorgunluğumu atamıyorum :31: bu yorgunluğun üstüne kocamla sanırım bir iki günlüğüne kaçamak yapcez inşallah gidbiliriz bursaya gidelim diyoruz inşallah gideriz bu bana ilaç gibi gelicek :16:

hepinizi öpüyorum b en kaçıyorum biraz ders çalışayım sonrada çıkar giderim

Günaydın hanımlaarr :3: Eltim sonunda cuma günü doğum yaptı çok zilli bir kızımız oldu. Hastanede ben kaldım, bütün gece uyutmadı beni sıpa maalesef gece vardiyasında çalışmaya niyetli kızımız :1: Geceleri uyumuyor gündüzleri de ne yaparsan yap ayılamıyor çok tatlıııı yaa harika birşey :16: Şimdi kahvaltımı yapıp yanına gideceğim kızımın yengesi özledi onuu :48: Bu arada dün akşam doktorumuza gittik kistlere bakmak için çağırmıştı çok kesin konuştu bebeğiniz gayet sağlıklı bunlarla alakalı bir problem kesinlikle çıkmaz evinize gidin rahat rahat uyuyun dedi. Çok şükür kızlar eşim de rahatladı resmen hastanenin merdivenlerinden hoplaya zıplaya indi :9: ben de durumlar bu umarım sizler de iyisinizdir hepinizi çookk öpüyorum kendinize iyi bakın :54::54:

Günaydın hanımlaarr :3: Eltim sonunda cuma günü doğum yaptı çok zilli bir kızımız oldu. Hastanede ben kaldım, bütün gece uyutmadı beni sıpa maalesef gece vardiyasında çalışmaya niyetli kızımız :1: Geceleri uyumuyor gündüzleri de ne yaparsan yap ayılamıyor çok tatlıııı yaa harika birşey :16: Şimdi kahvaltımı yapıp yanına gideceğim kızımın yengesi özledi onuu :48: Bu arada dün akşam doktorumuza gittik kistlere bakmak için çağırmıştı çok kesin konuştu bebeğiniz gayet sağlıklı bunlarla alakalı bir problem kesinlikle çıkmaz evinize gidin rahat rahat uyuyun dedi. Çok şükür kızlar eşim de rahatladı resmen hastanenin merdivenlerinden hoplaya zıplaya indi :9: ben de durumlar bu umarım sizler de iyisinizdir hepinizi çookk öpüyorum kendinize iyi bakın :54::54:

Rabbim analı babalı büyütsün inş. gözünüz aydın canım, en yakın zamanda bu tatlı duyguları sen de yaşayasın inş kuzumm :16:

mutluluğunuz daim olsun...

Back
X