- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #28.881
Günaydın kızlar,
Bugün saskinannenin dua günü... dilerim o heyecanlı, biraz sabırsız ve çokça umutlu bekleyişi kısa zamanda son bulur ve bebeğine kavuşursağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim ona
vahsihatun uğraşıp galiba, ne zamandır yoktu...
bugün günlerden cuma olmasının mutluluğu var bende...yaşasın haftasonu![]()
:)))) çok güzel bir dua etmişsin canım SABIRSIZ:))) Allah razı olsun dualar karşılıklı :)
o hoşgeldin! bayadır yoktun hakikaten buralarda. ne güzel kafandan saplantı halindeki düşünceyi atmışsın. inşallah Allah en güzel zamanda nasip eder bebiş.
bugün şaşkınannenin dua günüymüş. Rabbim en güzel zamanda en güzel bebişleri ona nasip etsin inşallah!
yemek yapmak için malzemem eksikmiş dolapta var sanıyordum. gidip almaya çok üşeniyorum çünkü dünden beri yine ayaklarım şişti. artık arabayla yakın yere gidip alayım de bari doğru dürüst olsun yemek. herkese hayırlı cumalar!
Allah razı olsun canım
herkese hayırlı cumalar
dua günü olan arkdaşa bol dualar :)
kızz ben seni tanıdım ama sen tanıyamadın beni :))) belki önceden nick farklıydı ondan mı tanıyamadın. neyse teşekkür ederim
Allah Razı olsun canım. şimdi bugün cuma ve benim dua günümmüş gözlerim dolduuu. Rabbim aratmadan tez vakitte sadece bana değil bebek isteyen tüm kardeşlerime tattırsın bu duyguyu.şaşkınanne canım Rabbim bu mübarek günde tüm dualarını kabul etsin inş...
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş kuzum, dualarımdasın...