- Konu Sahibi minikgelin
- #28.901
Seni var yazıyorum sayın perihan hanım zira bu aralar önemli günlerinizmaşallah kuzum döktürmüşsün seldacımmtatlım her planında başarılı olursun inş. canımmm lakin bugün okullar açılıyor ve pazartesi içtimasına geciksem olur mu kuzum
okuldan gelince sayın beni olmaz mıı
günayydınnn herkesee mutlu mutlu günlerr![]()
![]()
(fazla coştu sanırsam bunlar)
eşim bir süpriz hazırlamış yarın için hiç sır vermiyorbakalım ne olacak
artık kalkayım da hazırlanayım hepinizi öpüyorummm :115:![]()

günaydın kızçelerbgn bilgisayarım tamire gitcek,ben iş yerinde başka bilgisayardan yazıyorum...o yüzden yazamıciim bgn de
friedman bacım harita puzzle tabisi bulabilirsin,D&R da,Armağan oyuncak mağazalarında bulabilirsin..ve kasım ayında tüyap kitap fuarı olcak orda anatolian puzzle,stand açıyo orda daha uygun fiyata bulabirsin canımcım
veee diğerleri hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu haftalar diliyorum...bata son 1 hafta,heyecanlı bekleyiş başladı...dün ilişkiden sonra yani ayağa kalkıp tuvalate gittiğimde pembe kan gelmiş,eşime dedim daha da ilişki yok
..tahriş olabilcek bi durum yoktu ama ben kistten falan korkuyorum,hani yumurtam çatlamamıştır falan,eşim de ilaç falan kullanmadın ne kisti diyo,amaan ne biliyim:18: ben cumartesi gününe odaklıyım valla bat falan umrumda değil,22 temmuz da şebnem ferah konserimiz var inanılmaz heyecanlıyım,onu çok seviyorum ve çok hayranıyım,noluuuur dua edin c.tesi hava çokk güzel olsun,yağmur yağmasın:18::18::18::18::18: yazdan kalan bir gün olsun
hatta bunun için bana dua günü düzenleyin,c.tesi herkes dua etsin hava güzel olsun
hadi canlarım öpüyorum hepiniz...bgn dua günü olan arkadaşıma da rabbimden kalbinden geçen bütün dua ve dileklerini hakkında hayırlı kılarak nasip etmesini diliyorum (amin) hepinizi seviyorum,beni özleyinn
![]()
sağoll kusuuuuummm verdiğin bilgi içün çookk teşekkür ederim