Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canım kadroluyum da eş durumu tayini maduruyum . Şimdi raporluyum evdeyim, çok uzun bi tatilden sonra gercekten cok sıkıldım.Bir an önce kuzucuklarıma kavuşmak istiyorum :))

Ayyyy inşallah kavuşursun :16: madurumda madurum diyin kalmazsın :D kuzucuklarda senin gibi bir öğretmeni beklemesin daha fazla dimi ama :34:

amin cnmm en kısa zamanda göndersin rabbim bebişini..ama sen de daha önce söylemiştin zaten birkaç ay sonra belki bir müdahale olacak diye bence süreyi çok uzatma kendini hazır hissettiğin zaman doktorun sana müdahale etmesine izin ver..
ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım eğer tutmasaydı aşılamaya kadar gidecektik..heh kendiliğinden olmaması için fiziksel olarak sebep yoktu ama psikolojik olarak ben yıpranmıştım..kendimden şüphe etmeye başlamıştım..
sen de 10 yıpratıcı ay geçirdin cnm bu süre içinde de bir sürü sorunla uğraştın mutlaka seni de yıpratmıştır bu süreç..
ne kadar desekte sana düşünme rahatla diye olmayacak biliyorum..onun için evet hazırım dediğin anda git doktoruna onun müdahalesine bırak herşeyi..

ama tabi sen hazır hissedene kadar gelsin senin yaramz o daha da güzel olur..çok bekletti artık anneyi yeter :))

buarada cnm ben bir siteyi gezdim sadece ama az çok fikir sahibi oldum eğer oda takım olarak alacaksan 2.000 tlyi gözden çıkarman lazım en az..3.000 tl civarına kadar da değişik modeller var..sadece karyola alıcam diyorsan da 1000 tl gibi fiyatlardan başlıyor..ama şunu söyleyeyim bebeğin yatabildiği yere kadar yatar onda hem sağlam hem de modeller süper..büyüyebilen karyolalar tabi bunlar hatta altlarında yavru yatak bölümü de var..
büyümeyenler biraz daha uygun cnm yada suntalam düşünürsen bi 300 tl civari oynama oluyor fiyatta..

çok haklısın tatlım...gerçekten yıpratıcı sorunlarla mücadele ettim. eşimle ilişkimiz hiç tahmin etmediğimiz sıkıntılara maruz kaldı bu süreçte. maddi anlamda da çook masraf yaptık. aslında bütün bunlardan sonra kendiliğinden gelen bir bebeği mükafat sayıcam ama sanırım benim mücadelem biraz daha sürecek :( Sonunda eli yüzü düzgün sağlıklı bir bebeğim olsun da, hangi yolla olursa olsun. aşılama ya da tüp bebekle hamile kalan bir annenin bebeğine farklı bir gözle bakacağını sanmıyorum... biraz rahatlamayı, ilaçları terapileri tedavileri unutmayı ben de çok isitoyrum ama olmuyor. eşimin sıkıntıları bitmeye yaklaşmışken benimkilerin başlayacak gibi olması çok üzücü :( Yine de bugünümüze şükür

fiyatların hatırı sayılır bir durumu varmış hakikaten, karyola 1000tl demek... benim de evimde şuan ütü ve misafir odası olarak kullandığım minnacık bir odam var. karşılıklı iki kanepe arasına bir yolluk kadar küçük. oradı çocuk odası olduğunda, bir yatak bir dolap ancak alır zaten. çok parçalı çocuk odası almam pek mümkün değil

hepinize günaydın..
mutlu günler olsun hepinize..
odalar filan maşallah almış başını gidior fiyatları..
hele bi sağlıkla gelsinlerde gerisi olur bi şekilde inşallah..

Ayyyy inşallah kavuşursun :16: madurumda madurum diyin kalmazsın :D kuzucuklarda senin gibi bir öğretmeni beklemesin daha fazla dimi ama :34:

Çok madurum madurum .... :))) ve hala gülüyorum.Sağolu güzel dileklerin için

çok haklısın tatlım...gerçekten yıpratıcı sorunlarla mücadele ettim. eşimle ilişkimiz hiç tahmin etmediğimiz sıkıntılara maruz kaldı bu süreçte. maddi anlamda da çook masraf yaptık. aslında bütün bunlardan sonra kendiliğinden gelen bir bebeği mükafat sayıcam ama sanırım benim mücadelem biraz daha sürecek :( Sonunda eli yüzü düzgün sağlıklı bir bebeğim olsun da, hangi yolla olursa olsun. aşılama ya da tüp bebekle hamile kalan bir annenin bebeğine farklı bir gözle bakacağını sanmıyorum... biraz rahatlamayı, ilaçları terapileri tedavileri unutmayı ben de çok isitoyrum ama olmuyor. eşimin sıkıntıları bitmeye yaklaşmışken benimkilerin başlayacak gibi olması çok üzücü :( Yine de bugünümüze şükür

fiyatların hatırı sayılır bir durumu varmış hakikaten, karyola 1000tl demek... benim de evimde şuan ütü ve misafir odası olarak kullandığım minnacık bir odam var. karşılıklı iki kanepe arasına bir yolluk kadar küçük. oradı çocuk odası olduğunda, bir yatak bir dolap ancak alır zaten. çok parçalı çocuk odası almam pek mümkün değil

Canım inşallah çok beklemezsin hayırlısı olsun inş.

Rabbim sağlıklı,akıllı,hayırlı, güzel ,tatlı, yumuşak huylu, çalışkan,imanlı çocuklar nasip kısmet eder aminnnnnn

Kızlar birşey merak ediyorum. O yüzden soruyorum size:
Sizce; seenin sevdiğin biriyle mi daha mutlu olursun, seni seven biriyle mi?

Sizin evli oldugunuz kişi ile nasıl evlendiniz, siz mi önce onu sevdiniz , o mu sizi?

anam çocuklarımızda haklı bakıyo durumumuza aney aneyyyyyy bu hayat pahalılığında sen eccik birikim yapda ben öle gelem diyo zahiirr :1: yoksam kıçıma zati yetiştiremicen bezi diyo amaannn onlarda haklı gadası :9::9: aboooo kendime baktımda matematik dinlediğim hocanın konuşmasını hemencikde kapmışım ben de ki ne hız ayol :33:

Kızlar birşey merak ediyorum. O yüzden soruyorum size:
Sizce; seenin sevdiğin biriyle mi daha mutlu olursun, seni seven biriyle mi?

Sizin evli oldugunuz kişi ile nasıl evlendiniz, siz mi önce onu sevdiniz , o mu sizi?

kııss hayırdır nerden çıktı bu soru ama önce ben cup verem :D eşimi önce ben sevdim:17: o bana karşı birşey hissetmiyodu sonra oda bana karşı birşeyler hissetmeye başladı ve 3 yıl konuştuk sonra evlendik yani bu durumda sanırm galiba heralde severek evlenmiş oliyuk :1: ama bana kalırsa kadının sevmesi daha kolay oluyor eğer seni seven ve değer veren birini bulursan çünkü kadınlar hep bir sığınacak liman ararlar buldularsada gönüllerini çabucak ona karşı açabilirler bence

kııss hayırdır nerden çıktı bu soru ama önce ben cup verem :D eşimi önce ben sevdim:17: o bana karşı birşey hissetmiyodu sonra oda bana karşı birşeyler hissetmeye başladı ve 3 yıl konuştuk sonra evlendik yani bu durumda sanırm galiba heralde severek evlenmiş oliyuk :1: ama bana kalırsa kadının sevmesi daha kolay oluyor eğer seni seven ve değer veren birini bulursan çünkü kadınlar hep bir sığınacak liman ararlar buldularsada gönüllerini çabucak ona karşı açabilirler bence

Ne biliyim aklıma geldi işte bir yerlerden :))) Az önce Saba Tümeri izliyordum da o değişik bi cümle kurdu'' Kadınlar daha cok maco tarzı erkekler severler, biraz daha serseri tipli,çapkın erkekleri ''gibi bişey söyledi. Erkek kadını sevmese bile kadın kahramanlık yapabilir.Tavlıycam diye uğraşır.Bu kadınlarda daha cok oluyor dedi :)))Kafamı kurcaladı.Maço mu seviyomuşuz, biraz sert mi olmalı acaba :)))

Evet ben de öyle düşünüyorum senin gibi da o yüzden sordum belki de. Kadın için sevilmek daha önemli sanırım, yaratılış itibari ile kadın sevilmek ister, onu seveni de sever .... galiba :))) Zaten ateşle barut dimi. Kadın biraz fırsat verirse zaten tanımak için erkek de onu seviyosa olur yani bişeyler :)))

slm hatunlar....

ben bugünler pek yoğunum misaifrdi temizlikdi derken iş yerinden erken çıkamaz oldum eskiden 4 den sonra gideridm eve şimdi saat 7 oluyo ben hala harıl harıl çalışıyorum..

neyse dün gecede öyle oldu saat 2 de yattım faturalarımı bitirdim topladım sabaha az işim kaldı onud ayapmak üzereyim... bi slm verim dedim çok fazla gelemiyorum kızlar...

hadi öptüm hepinizi allaha emanet olun...

Ne biliyim aklıma geldi işte bir yerlerden :))) Az önce Saba Tümeri izliyordum da o değişik bi cümle kurdu'' Kadınlar daha cok maco tarzı erkekler severler, biraz daha serseri tipli,çapkın erkekleri ''gibi bişey söyledi. Erkek kadını sevmese bile kadın kahramanlık yapabilir.Tavlıycam diye uğraşır.Bu kadınlarda daha cok oluyor dedi :)))Kafamı kurcaladı.Maço mu seviyomuşuz, biraz sert mi olmalı acaba :)))

Evet ben de öyle düşünüyorum senin gibi da o yüzden sordum belki de. Kadın için sevilmek daha önemli sanırım, yaratılış itibari ile kadın sevilmek ister, onu seveni de sever .... galiba :))) Zaten ateşle barut dimi. Kadın biraz fırsat verirse zaten tanımak için erkek de onu seviyosa olur yani bişeyler :)))

valla ben maço çekemem aksine benimdir maço :1: gayet sakindir kocam bence saçmalamış kim ister öle çapkın falan filan gereksiz :ssz: :D yanii kesinlikle aynı noktada buluştuk valla :D

valla ben maço çekemem aksine benimdir maço :1: gayet sakindir kocam bence saçmalamış kim ister öle çapkın falan filan gereksiz :ssz: :D yanii kesinlikle aynı noktada buluştuk valla :D

Belki biraz daha tutkulu olabilir ilk etapta (öyle düşünenlerin açısından bakmaya çalışıyorum) :))) ama ilerledikçe çekilmez bir hal alır dimi :))) bir ömür gıcık bi tip çekilir mi be :34: Bir de şöyle bir düşünce var ona ne diyosun: acı çektiren asla unutulmaz,sevilir... Mesela terkedilenler terkedenleri asla unutmazlar :))) aa bak bide şu linke tıkla ben okuyunca cok gülmüştüm. Mazoşistse eğer...
mazo_izm - ek_i sözlük

insanlar uzun süreli acı getiren bir olay yaşadıklarında bir süre sonra acıya bağımlı olurlar. acı getirmeyen şeyler artık onlar için anlamını yitirmiştir. genelde fiziksel olarak değil ruhsal açıdan kendilerine acı çektirirler. biz bu modellere mozosist, bu şahısların ilerledikleri yola ise mozosizm diyoruz. evet çocuklar şimdi parmakları görelim..

yeni cekilmis disin arkasinda kalan boslugu kurdanla kurcalama fikri.

aci aslinda hazzin bir geçi$ noktasidir.
eger böyle olmasaydi sevi$irken zevk alan insanlar birbirlerine aci vermek için oralarini buralarini isrmazlardi.
yanli$sam yanli$ deyin ?

banyo da sadece sıcak veya sadece soğuk suyla banyo yapmak en iyi ve kolay örneklerden biridir...

bir sadist ile bir mazo$ist konu$uyorlarmı$;

m: hadi beni kamçıla nolursun bak senin de ho$una gidecek biliyorsun...
s: haaaaaayyyyyııııııırrrrr.... nıhahahaha :))

Belki biraz daha tutkulu olabilir ilk etapta (öyle düşünenlerin açısından bakmaya çalışıyorum) :))) ama ilerledikçe çekilmez bir hal alır dimi :))) bir ömür gıcık bi tip çekilir mi be :34: Bir de şöyle bir düşünce var ona ne diyosun: acı çektiren asla unutulmaz,sevilir... Mesela terkedilenler terkedenleri asla unutmazlar :))) aa bak bide şu linke tıkla ben okuyunca cok gülmüştüm. Mazoşistse eğer...
mazo_izm - ek_i sözlük

:1::1::1::1: terkedilenler terkedenleri asla unutmazlar :D :D yaf hiç terkedilmeye fırsatım kalmadı ki benim kocam hemen hayatıma girdi :9: nasıl bilcem ben bunu :1: ama şahsen saçma gibim geldi bana niyeunutulmasın ki seni aldattı gitti g... yesin hıyar herif birde unutmayıp yasmı tutam :9: ayy çokmu terbiyesisim niy :17:

sezaide süpermiş yaaa :1:

kıss şimdi o zaman hepimizin iinde bir mazoşizm mi vaarrrr :26:

eger böyle olmasaydi sevi$irken zevk alan insanlar birbirlerine aci vermek için oralarini buralarini isrmazlardi.
yanli$sam yanli$ deyin ?

sankim burada bir duraklıyo insan :9::9::9::9::9::9:

sezaide süpermiş yaaa :1:

kıss şimdi o zaman hepimizin iinde bir mazoşizm mi vaarrrr :26:

yanli$sam yanli$ deyin ?

sankim burada bir duraklıyo insan :9::9::9::9::9::9:

konu senin sevdiğin alanlara gelince bir duraksamış bir dikkat kesilmişsin kuzum :9::9::9:
"oraları buraları ısırmak"la bu paragrafta ne anlatılmak istenmiş, hadi bunu bir tartışalım :34::34:

konu senin sevdiğin alanlara gelince bir duraksamış bir dikkat kesilmişsin kuzum :9::9::9:
"oraları buraları ısırmak"la bu paragrafta ne anlatılmak istenmiş, hadi bunu bir tartışalım :34::34:
yaaa bak şimdi adım kötüye çıkacak heç alakası yok didiğin şeyin ben şurda ders çalışıyom yalnız kalmayın diye de sohbet ediyom yoksam hiiçç bana göre diil :9:
:9::9::9::9:

valla bu konuda çoookk şey düşünülebilir ama ben en masum ve en olabilecek bir durum diyem omuz ıssırılır :1:

yaaa bak şimdi adım kötüye çıkacak heç alakası yok didiğin şeyin ben şurda ders çalışıyom yalnız kalmayın diye de sohbet ediyom yoksam hiiçç bana göre diil :9:
:9::9::9::9:

valla bu konuda çoookk şey düşünülebilir ama ben en masum ve en olabilecek bir durum diyem omuz ıssırılır :1:

efendim bana kalırsa, bu tümcede, vücudumuzda "kaba et" olarak tanımlanabilecek her yumuşak, etli ve ısırılmaya müsait alan nitelendirilmiştir :9::9::9:

oy oy oyyyy.derin konulara girilmiş bakıyom da :34: bol keyifli muhabbetler kızçeler,ben de geldummm :3:

hoşgeldin canım gel

Back
X