- Konu Sahibi minikgelin
- #29.141
Selaammm hanımlaarrr keyifler nasıl bakalım :26: 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de seviyom ya la ben de uzaktayım o yzden herşey çok güüzel Rabbim hiç bozmasın inşallahbide ben varım o şimdi sevınıyor yemeğe gidiyor yemek derdim yok die bende sevınıyorum gidince 1 hafta ne temızlık ne yemek derdim oluyor bide üstüne eğlenceler hergun dışarda kebaplar ohhh bayramda gitmek istiyoruz iple cekıyorum oraya gitmeyı daha sosyal oluyorum valla uzak oluncada tatlı gidiyoz tatlı gelıyoz
kısııımmm biz varyaaa parmakla gösterilecek saygın annelerdenizkız senle ben geleceğin annesiyiz valla bak olmayan bebiişlerimizin işleri bile hazır helal ossun bizeee
kıss ben zilliyim bilgiyasarım puştkızlar nıye sustunuz bu friedmen zillisi ben gidiyorum demeden mı gitti
ah canım keşke yaşım 18-20 olaydı. ben 30 yaşımdayım. ama bana gelen teyze hakkaten teyze. bu kadın yıllardır. annemin yanında çalışan hatta annemden yaşı büyük biri. çok uzun süredir bizi tanıyor huyunu suyunu biliyoruz diye ben de onu almaya başladım ama olmuyor işte. şimdi ağzım alıştığından teyze diyorum yoksa bakalım başka kadın gelirse abla falan olur herhalde :)canim teyze diyorsun ya, merak ettim, yaslari kac bu temizlige gelen ''teyzelerin''?yani sunun icin merak ettim, bana temizlik icin gelen yardimci bayanlar 50 hatta 45'inde bile degildiler ki zaten bu yasin ustunde boyle agir bir iste calisilmasi zor...e haliyle ben de onlara abla diyordum benim yas 32...ya sen 18-20 yaslarindasin ya da sana gelen yardimci bayanlar gercekten teyze
..yani 25-35 yas arasi isen ve 35-40 yaslari arasi kisilere teyze diosan cok uzulurum kendi adama:)))
ahhh ahhh bugün hep dertlerimden dem vurmuşsunuz.öncelikle bu aralar benim kocam da yemeğe falan bile yetişemiyor tabi ben çok acıktığımdan daynamayıp yiyorum o gelene kadar. tek başına yemek de sıkıcı geliyor. yemek pişirmek bile istemiyorum, zaten şu an ayakta durmakta sıkıntı çektiğimden yemek pişirmek gözümde büyüyor ama işte aç duramıyorum o yüzden illa birşeyler olacak. ben de yemeği ısıtıp pc başına geçiyroum sağa sola bakarken yiyorum işte o olmadığı zaman.vaayy arkadaş ne kaddem ıssız bir topik olduk ne oluyo yaaa nideeen böyle olduk nideeeeeeeennnnnnn :84::84::84::84::84::84:
bugün yalnızım kocam arkadaşlarıyla buluşacak nasıl geçcekse gün bilmiyorum sabahdabn beri ders çalışıyorum azcik dinlenem yoruldumaslına bakınca daha 40 soru çözmüşüm çokda değil ama matematik olunca uğraştırıyo işte allah yardımcım veee yardımcımız olsun
bugün ne yesem bilmiyom tek başıma yaf burda da birileri gelse eccik iki çene yapsak iyi olcek ama kismede yok ki
hayalimduam da gelmez oldu artık oda yeni topik buldu kendine hamile kalan valla bırakıyo bizisonra ayşeyide çok merak ediyorum hep aklıma geliyo ama oda gelip nasıl olduğunu bize demiyo
geçen balımla sevgul34 e baktım doğumları yaklaşmış bile ama bizim onlardan hiiççç haberimiz yok
en sonunda bu topikde kimse kalmicak sanırım hamile olduktan sonra görüşmicez mi bir birimizin o kadar sıkıntısını dinlemişken mutluluğumuzu paylaşmicaz mı bunları düşününce hep aklıma şu söz geliyo üç çeşit arkadaş vardır ;
Birincisi ekmek gibidir.
hergün onu ararsın.
İkincisi ilaç gibidir.
lazım olduğunda ararsın.
Üçüncüsü mikrop gibidir.
o seni arayıp bulur.
burdaki arkadaşlığımız ilaç gibimi yani lazımsan işim düştüyse bulur seni mi diycez hiç bir birimizi sürekli merak edeip birbirimizden haberdar olmicaz mısanırım ben gerçek yaşamla sanalı karıştırıyorum belkide yalnız olduğum içindir tek burda konuşup burda sohbet ettiğim içindir neyse yaa konuyu nerden nereye getirdim en iyisi daha fazla saçmalamadan susayım herkesin yolu açık olsun ne diyem....
işte ben de buraya sohbete geliyorum am abazı gün hiç halim olmuyor gelince kimsecik olmuyor ben de gidiyorum biraz yazıp. bugün de gece rahatsızdım yazdıktan sonra çıktım biraz okudum falan namazı kılıp bir yatmışım ki yeni kalktım. çok açıkmışım şimdi de bir şeyler yerken yine buraya bakıyorum.yanlız hissatme cnm gel buraya sohbet et tabı cok fazlada duramazsın 2 ayın kaldı sonra bebişin kucağında öyle düşün bak biz daha ne olcaz onu bıle bılmıyoruz cam balkon bende istiyorum kucucuk mutfak balkonuma 2000 tl dedi yaww bana pahalı geldi şimdilik kaldi yahu benımde temızlıkçiden derdim var yazdan beri gelcek bana aradım yalovada tatıldeyım dedı gelınce ara dedım tamam dedı tık yok sonra ben aradım ay dedı tekrar yalovaya döndum abım rahatsız dedı gecmiş olsun cnm dönunce ara dedım aramadı gecen aradım 2 hafta sonrasına randevu verdı tmm dedım aldım butun temızlık malzemelerını sabah gelcektı kalktım msj ben amelıyat olcam inanmıyorsan filancaya sor amelıyattan sonra gelırım dedım heralde dalga gecıyor bu aradım kızım gelmıceken söyle bende başka bırını bulayım anamm lafın bini bin para olmuş yok olurmuda ha sen ha başkası bu amelıyatı bedava yaptırcam bulmuşken kaçırmim dedim falan gecmiş olsun işe başlayınca ara dedim bakalım ne olcak![]()
gitme kuzum nasıl başlarsan öyle gider sonrada cılkı çıkar mesafen hep olsun
aynen ben de öyle olsun istemiyorum kuzum mesafeliyim... şimdiye kadar nasılsam aynen öyle... zaten ben çok sıkı fıkılığı sevmem
Selaammm hanımlaarrr keyifler nasıl bakalım :26:![]()
ahhh ahhh bugün hep dertlerimden dem vurmuşsunuz.öncelikle bu aralar benim kocam da yemeğe falan bile yetişemiyor tabi ben çok acıktığımdan daynamayıp yiyorum o gelene kadar. tek başına yemek de sıkıcı geliyor. yemek pişirmek bile istemiyorum, zaten şu an ayakta durmakta sıkıntı çektiğimden yemek pişirmek gözümde büyüyor ama işte aç duramıyorum o yüzden illa birşeyler olacak. ben de yemeği ısıtıp pc başına geçiyroum sağa sola bakarken yiyorum işte o olmadığı zaman.
ben hamile olduğumdan beri buraya devam ediyorum ama çoğu hamile gitti hakkaten. ben bir kaç topiğe daha yeni baktım o da soru sormak için onun dışında sarmadı beni. herkes muhabbeti sardırmış kaale alan bile olmadı doğru dürüst. burada olmaktan yana hiç şikayetim yok ama bazen henüz hamile olmayan arkadaşlara böyle hamilelikten vs. bahsedince onları sıkıyor muyum acaba diyorum kendime.
eveeet bir başka problem de bu ilişkiler. benim kayınvalidem şimdi başka şehirde. ilk evlendiğimde aynı şehirde idik. esasen kadının hiç bir kötü yanı yok. ama o kadar farklıyız ki neredeyse hiç bir şeyde anlaşmamız söz konusu değil. biraz da yaşı var tabi. beni de eşimi de ilk okul çocuğu gibi görüyor. kayınpeder de öyle ya :) böyle olunca da insan bunalıyor. dediğim gibi ortak nokta da pek yok. ben güne gitmeyi falan sevmem. komşularımla mesafeliyim doğru dürüst görüşmüyorum. öyle çat kapı yapayım hadi iki laflayalım benim işim değil. ama kadıncağızın eğlencesi bunlar. sonra mutfak usulümüz da o kadar farklı ki. onlara gittiğimde sessiz sedasız o nasıl derse öyle yapıyorum. bana çok ters gelen yöntemleri var mesela. ama hiiiç sesimi çıkarmıyorum. neyse şimdi arada şehir olunca iyi. bir ihtimal onların da aynı şehirde ev alma ve gelme olayı var. gerçi bu kesin değil, ihtimal yani. ama o bile beni geriyor. alınırsa aynı siteden olabilir. o zaman da başıma geleceği biliyorum. günlere gitmeler, vs. sonra kesin bizi kontrol edecekler. neredesiniz nereye gittiniz bilmem ne. diyorum ya ilkokul bebesi gibiyiz. 30 küsur yaşındaki oğlu da ben de hiç büyümemişiz gibi. biz doğru kararlar veremeyebiliriz yani emin olamıyorlar bazen.![]()
aman işte ben de ya ev alıp aynı siteye gelirlerse diye stres yapıyorum. bir yandan araba da var iki de bir kaçarım evden diyorum. kötü gelin olurum ne yapacaz artık. şimdiye kadar cici gelin oldum yeter![]()
amaan insan gereksiz yere ne çok stres yapıyor değil mi??? neyse kızlar çoook yazdım. benim de gerçekteki arkadaşlarımla bile öyle az görüşüyorum ki konuşmaya ihtiyacım oluyor besbelli burada dökülüyorum işte. kendimi bu aralar baya bayaa yalnız hissediyorum. annemler burada Allah'tan onlara gidip gelmek iyi oluyor. bir de sohbetlere gidiyorum içim açılıyor. oralar da olmasa kafayı yerdim kesin. hamilelikte az gidiyorum zaten ondan da bunaldım.
şimdi kalkıp bir bıcı bıcı yapmam lazım. akşama da bir yere gidicez gibi tabi eşim erken gelebilirse. hafta sonu da annemlere gidicem eşim yok çünküara ara bakmaya çalışırım ama yazabilir miyim bilemiyorum... herkeslere iyi hafta sonları!
Selaammm hanımlaarrr keyifler nasıl bakalım :26:![]()
ah bee kuzuumm sen de dertlisin ne yapcen hayat böyle sanırım iki gülsek beş üzülüyoruz buda imtihanımız diye bugünümze şükredip oturuyoruz![]()
valla kuzum sen ruhsar aleyna aklıma gelmeyen bir iki kişi daha var onlar dışında kimse ilgilenmiyo bizimlehem biz sizin hamilelik konunuzdan neden sıkılalım kuzum siz bizim dertlerimizden sıkılmıyosunuzda bebğinizden bahsederseniz mi sıkılıcaz bakim hmm
ne yalan diyem benide başka topikler sarmıyo kürtaj olduğumda bir topiğe yazdım oda ısrarla yazdım uleyn kimse kale almadı ama burası bana sıcacık bir yuva gibi geliyo
burda yalnızlığımmı unutuyorum çünkü kimsem yok kayınvaldemlerde annemlerde memlekette yapa yalnız kalıyom işte
iyi ki burası var valla gitseler bile kalanlar bana yetiyo sanırım
kötü biri,miyim ben de niy
kayınvalidenleride takma kuzum gelmişsin otuzuna hele bebekde doğunca daha da mı karışacaklar ama senin için inşallah aynı sitede oturmazsını zdiyorum öylesi yakınlıkda iyi değil bence ama şimdiden bunu düşünme bebeğine odaklan ayyyy onu alacağın günü düşün nasıl heyecan veriyo insana valla ben heyecan yaptım seni düşünürkeninşallah burda ufaklığı görmekde nasip olur
üzülme hiçbirşeyi takma dinlen bolca kuzu
![]()
evet tek tesellim miniğim şu sıralar valla. o gelecek beni hep meşgul edecek. sonra ben sigortaları attırıcam iyice he heolsun tabi Allah öyle bir his veriyor ki gözün görmüyor hakkaten. bu kadar bel ağrısıydı bilmem neydi hepsini bir kenara koyuyorum karnımı okşayıp konuşuyorum bazı zamanlar. şöyle akıllı olacaksın böyle söz dinleyeceksin. güzel uyku saatin olacak geceleri beni uykusuz bırakmayacaksın falan diye telkinat yapıyorum şimdiden. bir nevi beyin yıkama yani.
ama hakkaten etkili oluyormuş. çocuk sahibi arkadaşlarım dedi.
yalnız ya ben galiba fen aüşütmüşüm. soğuk soğuk terliyorum şu an. midemi de bozdum ne ettim ay![]()
ayyy o çok akıllı olacak annesi seni hiiçç üzmicek uslu sakin birbebek olucak
ya kuzum havalardan olabilir annemde aynısını söyledi bende de aynısı var gece yatınca karnım ağrıyo mevsimsel mi acaba :26: annem böyle bir iki kişi aynı hastalıktan bahsederse ortalığın hastalığı herkes de var diyo o hesap ortalığın hastalığı sanırım![]()
uyyyy yerim ben bunu keyfe bak yaaa oohhh şimdi rahat rahat yatıyo valla ne güzelEki Görüntüle 515389
resim dedin de aslında hiç koymayayım diyordum ama dayanamadım. bilmiyorum oldu mu ya bu da benim oğlanın profilden görüntüsü. ehe ehe.![]()
zaten ne gitsem yatıyor beyfendi bacak bacak üstüne atmış şekilde. ağa falan mı olacak bilmiyorum ki:44: ay inşallah hepinize Rabbim nasip etsin de böyle işte keyiflenin şu ultrason kağıtlarını gördükçe falan. neyse ben çıkıyorum mecburen inşallah daha kötü olmam ama biraz hoş haldeyim hakkaten. iyi hafta sonları olsun!
selam kızlaaar bgn evdeydim hiç giremedim o yüzden![]()
geçmişe baktım biraz güzel sohbetler olmuş temizlikçi kadınlardan dem vurmuşsunuz valla ben kendi evime geçerken malum sıfır olduğu için inşaat pisliği vardı,karambole bi şirket aradım 1 kadın 1 erkek geldi 1 günde missler gibi yaptılar evimi,1 gün sonra da taşındım zaten,ben şanslıymışım demekki
sinhus bacımmm korkma önemli bişey değildir göğsündeki şey,ama çok kafaya takmışsın,gidicekmişsin de doktora,düşünme fazla gereksiz stres olursun bacım,ne gerek var
friedman bacım valla yarama parmak basmışsın ben de hep düşünüyorum burda takılıp hamile kalıp bizi terkedenleri..gerçekten çok şey paylaştığımız için hepinizş ayrı ayrı çok seviyorum,onun için hamiile kalıp gidince üzülüyorum ne yalan söyliyim çok az kaldı topiğimizde hamie kalmayan inşallah listeyi tamamlıcazgeçen herkese yazmıştım,ve diğer arkadaşlarımı sormuştum hayalimduam ceavp yazmış beni sormamışsın diye gelmiyoki ne zmandır onu bile unutmuşum,bide o çok derdi hamile kalınca giteyelim diye,canım benim okursan şimdi alınma sakın o mesajına da cevap yazamadım bilgisayarım bozuk
allah yardımcın olsun bundan sonra hafiflesin bulantın,yorgunlukların..inşallah
mesela geçen profilimde takılıyodum bi baktım "balım" arkadaşımız 4 hafta erken doğum yapmış kızı olmuş maşallah
esila_askın vardı onunla yazıştık geçen 40 haftayı devirmişti doğuramıyodu bi türlü,suni sancı istiyodu naptı bilmiyorum:44:
bi de hatırlarmısınız bilmem "umudumuz aralık ayı" topiğinin sahibi mulberry diye bi arkadaş vardı o hamile kalmıştı aralıkta bi baktım yeniden 7 haftalık hamiş,meğer aralıkta hamiş kaldığı bebeği 22 haftalıkken karnında ölmüş![]()
he bide hülyabaskurt vardı o da aralık ayında hamile kalmıştı,doğurdu 1 ayı geçti bile onla da konuşmuştuk,oğlu oldu![]()
daha aklıma gelen yok,daha yazasım da var da eşim bilgisayarını istiyosizi çoookk özledim canlarım bnm hepinize tek tek yazamadım sdtive,eloserce,recsn,sweet85 ve diğerleri selamlar canlarım
ayyy konsere son 24 saat çoookk heyecanlıyımkpss ye de son 12 saat,bööğğ
![]()
selam kızlaaar bgn evdeydim hiç giremedim o yüzden![]()
geçmişe baktım biraz güzel sohbetler olmuş temizlikçi kadınlardan dem vurmuşsunuz valla ben kendi evime geçerken malum sıfır olduğu için inşaat pisliği vardı,karambole bi şirket aradım 1 kadın 1 erkek geldi 1 günde missler gibi yaptılar evimi,1 gün sonra da taşındım zaten,ben şanslıymışım demekki
sinhus bacımmm korkma önemli bişey değildir göğsündeki şey,ama çok kafaya takmışsın,gidicekmişsin de doktora,düşünme fazla gereksiz stres olursun bacım,ne gerek var
friedman bacım valla yarama parmak basmışsın ben de hep düşünüyorum burda takılıp hamile kalıp bizi terkedenleri..gerçekten çok şey paylaştığımız için hepinizş ayrı ayrı çok seviyorum,onun için hamiile kalıp gidince üzülüyorum ne yalan söyliyim çok az kaldı topiğimizde hamie kalmayan inşallah listeyi tamamlıcazgeçen herkese yazmıştım,ve diğer arkadaşlarımı sormuştum hayalimduam ceavp yazmış beni sormamışsın diye gelmiyoki ne zmandır onu bile unutmuşum,bide o çok derdi hamile kalınca giteyelim diye,canım benim okursan şimdi alınma sakın o mesajına da cevap yazamadım bilgisayarım bozuk
allah yardımcın olsun bundan sonra hafiflesin bulantın,yorgunlukların..inşallah
mesela geçen profilimde takılıyodum bi baktım "balım" arkadaşımız 4 hafta erken doğum yapmış kızı olmuş maşallah
esila_askın vardı onunla yazıştık geçen 40 haftayı devirmişti doğuramıyodu bi türlü,suni sancı istiyodu naptı bilmiyorum:44:
bi de hatırlarmısınız bilmem "umudumuz aralık ayı" topiğinin sahibi mulberry diye bi arkadaş vardı o hamile kalmıştı aralıkta bi baktım yeniden 7 haftalık hamiş,meğer aralıkta hamiş kaldığı bebeği 22 haftalıkken karnında ölmüş![]()
he bide hülyabaskurt vardı o da aralık ayında hamile kalmıştı,doğurdu 1 ayı geçti bile onla da konuşmuştuk,oğlu oldu![]()
daha aklıma gelen yok,daha yazasım da var da eşim bilgisayarını istiyosizi çoookk özledim canlarım bnm hepinize tek tek yazamadım sdtive,eloserce,recsn,sweet85 ve diğerleri selamlar canlarım
ayyy konsere son 24 saat çoookk heyecanlıyımkpss ye de son 12 saat,bööğğ
![]()
Eki Görüntüle 515389
resim dedin de aslında hiç koymayayım diyordum ama dayanamadım. bilmiyorum oldu mu ya bu da benim oğlanın profilden görüntüsü. ehe ehe.![]()