Sabredenler Kulübü 2012 :)

perim deyince bir değişik oldum :16: genelde bana peri derler yakın çevrem :34:

iyiyim kuzum çıkmadan bakayım dedim akşam görememişim seni de :50:

ben de senin yakın çevrenim kuzum :1: ben de dün aykşam durmadım kuzum hemen çıkdım zaten görsen yazardın biliyorum :34:

burada senin saçlar çok güzel up uzuunnnn :16: kk da saç modelleri diye topik açmışlar acayiiip güzel modeller var hemen aklıma sen geldin :21: bak linki gönderem bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...amp-kataloglar/558402-resimli-sac-yapimi.html çalışan hatun oluncuk yaparım ben de artıkım :1: saçım şuan kısa hangisi yapabilirim bir bakıcam birazdan kalkıp denicem :1:

ben de senin yakın çevrenim kuzum :1: ben de dün aykşam durmadım kuzum hemen çıkdım zaten görsen yazardın biliyorum :34:

burada senin saçlar çok güzel up uzuunnnn :16: kk da saç modelleri diye topik açmışlar acayiiip güzel modeller var hemen aklıma sen geldin :21: bak linki gönderem bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...amp-kataloglar/558402-resimli-sac-yapimi.html çalışan hatun oluncuk yaparım ben de artıkım :1: saçım şuan kısa hangisi yapabilirim bir bakıcam birazdan kalkıp denicem :1:

rapunzel diyorlar bana doğru :1: ayy dur bir bakayım kuzum çokk teşekkür ederim dadlu arkadaşım :16: :13:

şu savaş filmlerinin isimlerinden hatırladıklarımı yazıyorum kızlar o kadar çok izledik ki aslında savaş filmlerini de tükettik aklıma gelenleri ekliyorum. arada bilimkurgular da olabilir ama düşündükçe de gelmiyor ki aklıma :1: çok eski filmlerde var belki izlemişsinizdir. biz şu sıralar bir kanalda önceden yayınlanmaya başlamış bir diziyi izliyoruz hoşumuza gitti tvdeki 3.sezonu biz 1. ve 2. yi netten izliyoruz çevirileri biraz yok yok çoook terbiyesizce ama :1: dizi çok hoşuma gitti adı game of the thrones.. (Taht oyunları)

yoğun istek üzerine vampir filmlerini yazmıyorum :1:

son savaşçı, Son Mohikan - The Last of the Mohicans, KRAL ARTHUR, 300 spartalı, ölümsüzler,

-Dokuzuncu Kartal , Ironclad (Demir Zırhlı), -Cadılar Zamanı (sinemada izlemiştik bunu nöff :1:)

-THOR 2011 , titanların öfkesi
daha çook var da tatlılarım özellikle de friedmanım :34: aklıma geldikçe yazarım

söylediklerinin fragmanına tek tek bakıyorum kuzum şu 300 spartalıyı izlemeden geçemicem sanırım kral arthurla thoru izledim di kalanında fragmanlarına bakambakam neler çıkcek :32:

günaydın kızçeler...
dün acayip yorulmuşum evde. akşam arkadaşlarla kahve içmeye gittik, geç geldik. ama sabah çok uyuma huyum yok, işten alışkanlık herhalde. 8 buçuk gibi kalktım. yalnız karnım, bağırsaklarım gurul gurul... salgın varmış inşallah yakalanmamışımdır :( hiç ishal, hastalık çekmek istemiyorum...

ooooooooooooohhhhhhh kuzuma maşallah eğlendin kurtları döktün yazın kapanışını süper yaptın valla :32::32: bizim için de hopladın zıplladın mı gıııızzz :D gününün güzel geçmesine çok sevindim kuzum valla senin bu enerjik halinde bize epey yeter :34: bu arada nane limon iç sürekli ki hasta olmayasın :34:
canım aynen öyle valla çoookk güzeldi hala etkisindeyim herkese anlatıp duruyorum,hayatım boyunca unutamayacığım harika bi geceydi:21::21::21:
maşallah çok mutlu mutlu yazmışsın kuzum... hayatımda bir kez konsere gitmişliğim vardı bilemedim şimdi özendirdin beni :16: :34:

güzel geçmiş olmasına sevindim ohh iyi yaptın valla :34:

canım özen valla fırsat bulunca hiç kaçırma harika bişey,mutlaka tavsiye ederim:21: 20 gün sonra da klasik müzik oda orkestrasının konserine gidicez inşalah,geçen sene de gitmiştik müthişti.ramazanda da orhan hakalmaza gittik yine eşimle ki ben sevmem öyle pek eski şarkıları ama eşim seviyo diye gitmiştik hayran kalmıştım,çok güzel bişey kesinlikle tekrar denemelisin:34:

canım en büyüğü 13mm diğeri de 12mm olmuş bat 5 ekim o güne kadar büyüyüp çatlarmı ki. klomenden sonra 3 kez yumurta kontrolüne gittim büyümemiş
arkadasiminda ilk kontrolde oyleydi bi dahakine normale gelmisti. gec yumurtlama olabilir cnm

selam kızlar:21: naber:34: ben hala konserin etkisindeyim,şebom büyüledi beni:16:

cnm bnde seni merak ediyordum nasilsin? bat su siralardi yanlis hatirlamiyorsam. ne durumdasin?

arkadasiminda ilk kontrolde oyleydi bi dahakine normale gelmisti. gec yumurtlama olabilir cnm

cnm bnde seni merak ediyordum nasilsin? bat su siralardi yanlis hatirlamiyorsam. ne durumdasin?

ahh cnm bnm çok teşekkür ederim:16: bat salı günü ama hamile değilim biliyorum adet öncesi kuruluk başladı çünkü ve hiç belirti yok..hayırlısı allahtan:31: sen napıyosun,nasılsın cnm:16:

cnm Allah yardimciniz olsun ins degerler duzelicek. esimin testi 0 ciktigindan cok uzulmustum ama ilac kullanimi sonrasi duzeldiler sukur ve suan hamileyim. sizinde duzelecek hic moralini bozma

canım benim hakkınızda hayırlısı olur inş. evet dediğin gibi bu sabrın sonu selamet olur inş kuzum... biz de seni özledik, sağlıkla gel :16:

çok sağolun canlarım.inş dediğiniz gibi olur.inş hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.:16::16:

ahh cnm bnm çok teşekkür ederim:16: bat salı günü ama hamile değilim biliyorum adet öncesi kuruluk başladı çünkü ve hiç belirti yok..hayırlısı allahtan:31: sen napıyosun,nasılsın cnm:16:
hakkinda hayirlisi ins hic belli simdiden. elh bn iyiyim artik. bol bol dinleniyorum bu yil evde:16:

kızlar slm gece gece anca fırst buldum işler yoğun ve patronun oğlu sürekli dibimde olduğu için giremiyorum ama her gün hepinize dua ediyorum...

bu sabah kalktım işlerimi bitirdim ütü yaptım yoruldum duşa girdim banyoya girerken fark ettim ki kanama gibi bişi olmuş ama akıntı gibi bana neler oluyo bilemiyoırum geçmişi düşündüm 6 eylülde 1 gün kanamam olmuştu o eğer benim geçen adetim ise bu günler yumurtlama günlerim hoş yumurtlama ve adet düzenim yok nie kendi kendime glin güvey oluyorsam bi ümit formlara baktım yumurtlama günü akıntı şeklinde kanama yaşana çok kişi var ama bu şekilde ilişki olmaz ki diye düşündüm kararsız kaldım kasıkımdada bayağı ağrı var sanırım yarın doktara gitmem gerekecek :( en azından bakınca o ultrasonda o görür deil mi yumurtam olup olmadığını olmuşsa çatladığını yarın girermeme diye yazayım dedim şimdiden herkese ii haftalar olsun... ii geceler sabah okuyacak olanlara günaydın..

valla muhabbetinizi özledim ama şu küçük patron olmasa iyi faceye takılıyomda buraya irince okuyo pidlik yazılanları bu yüzden onu mahremimize sokmak istemiyorum :D neyse öptüm hadi çok konuştum sanırsam galiba herhalde :1: :1:

GÜNAYDIIINNN KALBİMİN ŞEN BÜLBÜLLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :21::21::21:

kızlar slm gece gece anca fırst buldum işler yoğun ve patronun oğlu sürekli dibimde olduğu için giremiyorum ama her gün hepinize dua ediyorum...

bu sabah kalktım işlerimi bitirdim ütü yaptım yoruldum duşa girdim banyoya girerken fark ettim ki kanama gibi bişi olmuş ama akıntı gibi bana neler oluyo bilemiyoırum geçmişi düşündüm 6 eylülde 1 gün kanamam olmuştu o eğer benim geçen adetim ise bu günler yumurtlama günlerim hoş yumurtlama ve adet düzenim yok nie kendi kendime glin güvey oluyorsam bi ümit formlara baktım yumurtlama günü akıntı şeklinde kanama yaşana çok kişi var ama bu şekilde ilişki olmaz ki diye düşündüm kararsız kaldım kasıkımdada bayağı ağrı var sanırım yarın doktara gitmem gerekecek :( en azından bakınca o ultrasonda o görür deil mi yumurtam olup olmadığını olmuşsa çatladığını yarın girermeme diye yazayım dedim şimdiden herkese ii haftalar olsun... ii geceler sabah okuyacak olanlara günaydın..

valla muhabbetinizi özledim ama şu küçük patron olmasa iyi faceye takılıyomda buraya irince okuyo pidlik yazılanları bu yüzden onu mahremimize sokmak istemiyorum :D neyse öptüm hadi çok konuştum sanırsam galiba herhalde :1: :1:
Günaydın kuzuuummmmm :54: şu işlerin seyrekleşsede eccik bizde dönsen yahu özledim valla :16: iki gün önce benim de akıntımda damar gibi kan vardı sonra olmadı, o ben de bazen oluyo bazen olmuyo acaba diyom üşütünce mi böyle oluyo :26: sen doktor gelincik fırsat bulursan bize yaz kuzum merakta bırakma :34:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:16: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus (sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın canım, hakikaten özledik seni... hiç sohbet edemez olduk. yumurtan çatlıyor olabilir tatlım, eğer akıntın 1 sefer öyle geldiyse, bence ilişkiye girebilirsin. doktora gideceğini yazmışsın, gittin mi bilmiyorum ama sonucu bize de yazmayı unutma fırsat bulduğunda.

ben de öyle mutsuzum ki, keyifsizim... adet yaklaştı ya yine başladım kendimi ve eşimi hırpalamaya. ben bu evlilikten tatmin oluyor muyum diye sorgulayıp duruyorum... iyi değil böyle yapmam biliyorum ama elimde de değil... daha mutlu bir ilişkiyi hakediyorum ben :( benim ilişkimin anahtar kelimesi "yetinmek" oldu ve bu beni çok üzüyor. neyse, birşey söyleyin, teselli edin diye yazmadım canlarım, sadece anlatmak istedim..

sizler de ne var ne yok?

tünaydın kızlar.nasılsınız.kimse yok.öğle paydosu mu yaptınız acep:44::44::44:

günaydın canım, hakikaten özledik seni... hiç sohbet edemez olduk. yumurtan çatlıyor olabilir tatlım, eğer akıntın 1 sefer öyle geldiyse, bence ilişkiye girebilirsin. doktora gideceğini yazmışsın, gittin mi bilmiyorum ama sonucu bize de yazmayı unutma fırsat bulduğunda.

ben de öyle mutsuzum ki, keyifsizim... adet yaklaştı ya yine başladım kendimi ve eşimi hırpalamaya. ben bu evlilikten tatmin oluyor muyum diye sorgulayıp duruyorum... iyi değil böyle yapmam biliyorum ama elimde de değil... daha mutlu bir ilişkiyi hakediyorum ben :( benim ilişkimin anahtar kelimesi "yetinmek" oldu ve bu beni çok üzüyor. neyse, birşey söyleyin, teselli edin diye yazmadım canlarım, sadece anlatmak istedim..

sizler de ne var ne yok?

ah tatlım benim bugünler ne kadar geçecek olsa da geçerken insanın canı çok yanıyo işte.sen eşini seviyorsun eminim eşin de seni.allahın izniyle sorunlar en kısa zamnda biter inş

bi ara yanlış okumadıysam 2 ay kadar ara vermeyi düşünmeyi yazmıştın sanki,vaz mı geçtin cnm

tünaydın kızlar.nasılsınız.kimse yok.öğle paydosu mu yaptınız acep:44::44::44:

ah tatlım benim bugünler ne kadar geçecek olsa da geçerken insanın canı çok yanıyo işte.sen eşini seviyorsun eminim eşin de seni.allahın izniyle sorunlar en kısa zamnda biter inş

bi ara yanlış okumadıysam 2 ay kadar ara vermeyi düşünmeyi yazmıştın sanki,vaz mı geçtin cnm

yok kuzum ya vazgeçmedim...bebek fikrini çıkardım gibi aklımdan

huuu huu kuzular gelsenıze çene çalalım napıyorsunuz bakem bugun dua günüm gelinde 2 dua sey edin :1::1: şaka şaka eden edemeyen herkesten Allah razı olsun yakın zamanda göbişleri dolsun yaa dolsun artık göbişlerimiz hayırlı zamanda çok bekledik biz yan komşum hamişti sanırım doğum yapmış mutfaktan bebişin ağlama sesleri geliyor Allah sağlık versin ama içim bir tuhaf oluyor üzülüyorum sanki ama sonra birden kendımı topluyorum böyle işte

Back
X