Sabredenler Kulübü 2012 :)

:9::9::9: bugün beni çok güldürdün sen :1: zaten derdim siz değilsiniz hacı sırf sağlığımı düşündüğüm içün yapıyom bunu :9:

Allahta benı guldursun en yakın zamandaaaaaaaaaaaaaaaa Aminnnnnnnnn senıde guldursun topikteki herkesi guldursun kk da ki herkesin guldursun vss.........
bugun iyi değilim ben tozuttum

ya bu öğlen ne yiyelim kızz karnım acıkmaya başladı :52::52: ya birde sdtive kırmızıbiberleri nasıl yaptı acaba kışlık sen biliyon mu
ben de acıktım haa kalksakda bişiler yesek sanırım benim yiyeceğim eti form ve biraz çizi papatya çayıyla :1: atıştırın açlığınızı yatıştırın hesabı :D
ben kışlık biberi kuzum nasıl yaptım diyem sana közledim sonra onları soydum tabiki de :D küp küp doğrayıp biraz suyunun süzülmesini bekledim doğradıklarımı süzgece koydum yoksa çok sulu oluyo onuda birer porsiyonluk pakatledim buzluğa attım. Yalnız ben bunu sadece yoğurtlu mezesini yapmak için kullanıyorum ama sdtive başka birşey içinde koyuyomu onu bilmem. Bir de bunu bulgur pilavına katıncada güzel oluyo diyolar sanırım yemeklere de dediğim şekilde konulur :26:

ayy ben o kitaplarıda çok merak ediyom yaaaa ben onu ilk çalıştığım yerde bir marketin kitap reyonunda gördüm ama hep adını sayıkladım hiç kendisine ulaşamadım güzel mi hııı okumalımıyım sence hıı nedersin hııı tavsiye ediyon mu bana hııı :1: bu ne kaddem çok hııı olduuu hıııı :9::9::9: ahanda sapıttım hıııı :36:

onnnnn numara beşşş yıldız süper muhteşem yüzyılı izliyormusun onun ingiltere versiyonu ama daha entrika doluu

ben de acıktım haa kalksakda bişiler yesek sanırım benim yiyeceğim eti form ve biraz çizi papatya çayıyla :1: atıştırın açlığınızı yatıştırın hesabı :D
ben kışlık biberi kuzum nasıl yaptım diyem sana közledim sonra onları soydum tabiki de :D küp küp doğrayıp biraz suyunun süzülmesini bekledim doğradıklarımı süzgece koydum yoksa çok sulu oluyo onuda birer porsiyonluk pakatledim buzluğa attım. Yalnız ben bunu sadece yoğurtlu mezesini yapmak için kullanıyorum ama sdtive başka birşey içinde koyuyomu onu bilmem. Bir de bunu bulgur pilavına katıncada güzel oluyo diyolar sanırım yemeklere de dediğim şekilde konulur :26:

hımmm bende acaba kavoza sarımsaklı yapıp bekletiyormu dedim off kırmızı biberi çok severım evet bulgur pilavda cok guzel oluyor bende tavuk soteyede katıyorum tadından yenmıyor benim cnm patates salatı istiyor düdüklü haşlayımda yapem bari biyerim şişmeye zaten şiş:52::52::52:

Allahta benı guldursun en yakın zamandaaaaaaaaaaaaaaaa Aminnnnnnnnn senıde guldursun topikteki herkesi guldursun kk da ki herkesin guldursun vss.........
bugun iyi değilim ben tozuttum
sanırım ikimizde ii değiliz açlık başımızamı vurdu acep :26:

onnnnn numara beşşş yıldız süper muhteşem yüzyılı izliyormusun onun ingiltere versiyonu ama daha entrika doluu

ayyy entrika mı didinn allaahh kim kime nerde ni yapmıışş heyecan dolu desene :18::18::18: taam elimdeki kitaplar bitince onu alam yok mucizeler dükkanını yok boleyni amaannn ikisinide alım ama yok param yetmez vazgeçtim ikisinide almıyom :9: uuuvvvv döndüm bir baktımda kendimi sınırlarımı aşmış bulunuyorum :35::35::35:

bir de kitapları nirden alıyon yanii internetten getirttiriyon mu hiç :26:

hımmm bende acaba kavoza sarımsaklı yapıp bekletiyormu dedim off kırmızı biberi çok severım evet bulgur pilavda cok guzel oluyor bende tavuk soteyede katıyorum tadından yenmıyor benim cnm patates salatı istiyor düdüklü haşlayımda yapem bari biyerim şişmeye zaten şiş:52::52::52:
taam kıskandım ben de ondan yapam akşama da yemek yerine çay saati yaparım günüde kolaylıkla kurtatırım :27: :1:

all buda son karikatür :D ben kaçam kuzum sen de kaç karnımızı doyurup salim kafayla gelelim :ssz: ayol bişi farkettim bu topikde iki kişide olsa on kişide olsa acayip bir cozutma potansiyelimiz var ha :9:

lunapark-komedi.jpg

sanırım ikimizde ii değiliz açlık başımızamı vurdu acep :26:

ayyy entrika mı didinn allaahh kim kime nerde ni yapmıışş heyecan dolu desene :18::18::18: taam elimdeki kitaplar bitince onu alam yok mucizeler dükkanını yok boleyni amaannn ikisinide alım ama yok param yetmez vazgeçtim ikisinide almıyom :9: uuuvvvv döndüm bir baktımda kendimi sınırlarımı aşmış bulunuyorum :35::35::35:

bir de kitapları nirden alıyon yanii internetten getirttiriyon mu hiç :26:

bilmem bişey vurduda bilemedim :52: hem nasıl entrika bir solukta okuyosun hatta ben sabah gözumu acıyordum uykum var aklıma kıtap gelıyordu kalk kahvaltını yap kitaba devam diyip yataktan kaldırıyordu benı eşimde sen bu kitapları okuduğun kdr öss ye girsen tekrar kazanırsın cnm dio :52::52: yok tatlım ben kadıköyden alıyorum netten değil netten aldığım tek sey tiyatro ben dokuncam arkasına bakcam kıtabın kokusunu içime cekcem :52:

gitmeyin yaaa...ben geliyom siz gidiyonuz.kaçırdım ahanda muhabbeti off:19::19::19:
neyse şimdi gitmeyin diyom bu seferde açlıktan filan ölürsünüz mazallah.yiyin de gelin o zaman

kuzum yaa şu boleyn kızınında serisi amma çokmuş birde iki çeşit sıralama vermişler bir çıkış sırası iki kronolojik sıralama ki diyorlar ki kronolojiği tercih edin yoksa anlamazsınız karışır :26:

taam laa gitmiyom ama bi namaz kılam gidiyo yoksam namazın sonra hemen geliyom eğer bir gidin bir yereeeeee valla varyaaaa ben de giderim :1:

tmm hadi namaza duamı unutma yoksa göndermezdim bende salata malzememı yapem 15 dk buluşalım betselde gecmişi okur o zamana hemde bı kaç kişide gelır belkım okişşş

Back
X