canım benim...sağol... öyle karmaşık duygularla dolu ki içim. Eşimi elbette seviyorum. Ama bizim ilişkimiz hep benim fedakarlıklarım üzerine kuruldu. hayallaerimden vazgeçtim, ankarada kaldım ben onun için. eşim erkeklerin belki de çoğu gibi odundur :) yani aslında, beni sevdiğini söyler, öper koklar, ev işlerinde hep yardım eder ama en ufak bir zeka pırıltısı en ufak bir dolaylı anlatım, en ufak bir sürpriz yoktur ilişkimizde. bazen düz bir "seni seviyorum"da öte şeyler bekliyorum. minik bir not, hoş bir bakış, plansız bir etkinlik...ne biliyim farklı birşeyler... çok düzdür bu konularda eşim...yani ne yapsam da eşimi mutlu etsem düşüncesi yoktur. evlilik yıldönümü ve d. günümde bir organizasyon, bir hediye hepsi o. senelerdir böyleydi. söyleyip anlatmam da kar etmedi hiç bir zaman. şimdi aralıkta d.günüm var mesela, inanın bir çiçek alsın bile istemiyorum. sebepsiz alınan 1 papatya daha kıymetli gözümde. ama aylardır yok yok...
manevi tatmini yaşayamıyorum yani, seviyor mu seviyor ama ben duygusal anlamda doymuyorum. cinsellik konusundaki sıkıntılarımızı zaten biliyorsunuz. tekrar açmayacağım, benim gösterdiğim sabır ve tahammül çok fazla... Bazen sosyal anlamda bile tatminsizlik hissediyorum. Böyle söyleyince çirkin görünücek biliyorum ama, eşimin ailesinin sosyal statüsü ile benimki bir değil. çok seviyorum onları, asla saygısızlık etmem ama farklıyız işte. Eşim benim annemle politika da konuşabilir, futbol da... ya da günlük hayattan herhangi birşey. benim onun ailesiyle tek konuşabildiğin, konu komşu akrabadan kim ne yapmış, ne demiş... ya da standard ev işleri. Eşim evlenince girdiği ortam,yani aile ortamı farklılaştı. çok mutlu. bense kendimi iyi hissetmiyorum onlarlayken, memleketine gittiğimde yani... Söylemek istediğim, o anlamda da bir tatminsizlik var. Bütün bunları çok sorgular oldum son zamanlarda. çok severek evlendim eşimi, 2.5 yıldır evliyiz, birlikte, sadec ikimizken de çok güzel vakit geçiririz, ama iyi mi yaptım evlenmekle diye düşünürken buluyorum kendimi. Beni biraz olsun seven biri de bu kadar mutlu edebilirdi sanki... allak bullak kafam... biraz nefes almaya ihtiyacım var sanki. inanın son zamanlarda namazlarımı bile aksatıyorum, ya da namazda bile kafam bunlarla dolu...boğulmuşum sanki

Rabbim feraha çıkarır inşallah
arkadaşlar da demiş zaten, çalışan kadınsın sen. haftaiçi gelen misafire hazır birşeyler sunman çok mantıklı bence