- Konu Sahibi minikgelin
- #29.581
ben niye hamilelik takvimi yapamıyorum,tahmini doğum tarihi sata göre 01.06.2013 ama olmuyo:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi cnm kan değeri de güzel çıktı ya içim rahat,belirtilere seviniyorum havaya giriyorum![]()
kuzum biraz daha bekle netteki hesaplar hemen öyle vermiyo sen bir aylıkken onlar yanlış tarih diyo bir kaç güne yaparsın bekle kuzumben niye hamilelik takvimi yapamıyorum,tahmini doğum tarihi sata göre 01.06.2013 ama olmuyo:44:
ooohh maşallah ne güzelkıısss heves ettim geri korunmayı mı bıraksam niy
şaka bir yana dinlenmem lazım kafamda onu düşünecek zaman yaratmak istemiyorum yoruyo beni hele kiminle konuşsam ilaç verilmeden kürtaj olduğunu söyleyince içim cız ediyo ben resmen doğum sancısı çektim ve o an o bebeği hiç de düşünmüyodum
biran önce sancımın bitmesini istiyodum çünkü sonunda kucağıma alacağım bir bebek yoktu kurtulmak istiyodum resmen kimse anlamıyo ama şimdilik bebek fikri yakın gelmiyo bana hayırlısı bakalım
![]()
kuzum biraz daha bekle netteki hesaplar hemen öyle vermiyo sen bir aylıkken onlar yanlış tarih diyo bir kaç güne yaparsın bekle kuzum![]()
boşver kayınvaliden gelmemiş, uykun da varsa güzel güzel uyu. bak ben artık geceleri zor uyuyorum. valla dün gece 2 idi daha uyuyamıştım. sabah namazdan sonra da uyuyamadım artık 7.30 gibiydi anca dalabildim. fırssatın varken uyu diyor herkes kesinlikle haklılar. bebiş gelince bunu da arıycaz :)
millet cinsiyeti vücut şekline göre belirliyor. eğer karnını yayılmamışsa top gibiyse erkek diyor genelde herkes. benim öyle mesela bir de kocaman olan basenim iyice kocaman oldu böyle bir hal işte. bu sene genelde erkek senesi gibi. Ama rabbim hakkında hayırlısını versin. biz d emerak ediyoruz valla :)
neyse bir ütü molasından bu kadar sonra yine kontrol edicem :)
ya kuzum başka şeylerde hakikaten iradeliyimdir, kendime söz geçiririm ama yemek konusunda öyle olamıyorum yaaaçok seviyorum ben yemek yemeği...hep de zararlı şeyleri seviyorum, ondan oluyor.
QUOTE]
of ya hepimiz yemeği çok seviyoruz zatenben de artık neredeyse hiç tiksintim kalmadığı ve facia gibi acıkıyor olduğumdan iyi yemeğe başladım. 1-2 haftadır önüme geleni yiyorum ama yine de aşırıya kaçmamak istiyorum. mesela hamileliğin neredeyse başından beri deli gibi nutella alasım ve yiyesim var ama kendimi tutuyorum. şimdiye kadar sadece bir kaç lokma yedim nutella benzeri kremalardan onlar da nutellanın yerini tutmadığından nefsimi körelttim işte :) daha ne kadar bu nutella direnci devam eder bilmiyorum ama her geçen gün marketten bir şişe almaya yakınlaşıyor gibi hissediyorum
azmin zaferi! belim kırıldı ama ütüyü şimdilik hallettim. tek ıslak olanlar kaldı artık onları da yarın herhalde bugün biraz zor! şimdi de mama saatindeyim. çok acıktım yine kurt gibiyim he he :)
çok teşekkürler inşallah cnm,görüşürüz
evet aptal aptal gülüyorum napıyımheyecanlıyım,çok tuhafım başım dönüyo belim ağrıyoo
nası seviniyorum ağrımasına ohh eb diyorum bn hamileyim
eve gidince eşimle şükür namaı kılcaz bi de yasin okuyım diyorum
![]()
cnmmm çok sevindim..hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin kucağınıza :))
kızlar ben de girmedim bikaç gündür aslında hiçbişey yapmayı canım istemedi..sürekli eşimle kavga ediyoruz..zaten sinirler iyice laçka oldu bir de onun sorumsuzluğu iyice canımı sıkıyor..ne bileyim çok soğudum ondan görmek bile istemiyorum bazen.aynı evde yaşamak ağır gelmeye başladı bilmiyorum kafam çok karışık anlayacağınız sevgimin azaldığını ona karşı tahammülümün kalmadığını hissediyorum her nedense..bunlar birikti birikti artık dışa vuruyor bende.
sizde ne var ne yok? friedmancım merak etmişsin beni çok saol cnmm..çok sükür sağlık açısından bir problemimiz yok.
allah razı olsun canım çok sağollEGEM cnm inan senden bu haberi duyacagim umidiyle giriyordum bir kac gundur.Rabbim tamamina erdirsin ins. sag saglim kucagina al bebisini
senin adina cookkkk sevindim yaaa
![]()
kızlar ben de girmedim bikaç gündür aslında hiçbişey yapmayı canım istemedi..sürekli eşimle kavga ediyoruz..zaten sinirler iyice laçka oldu bir de onun sorumsuzluğu iyice canımı sıkıyor..ne bileyim çok soğudum ondan görmek bile istemiyorum bazen.aynı evde yaşamak ağır gelmeye başladı bilmiyorum kafam çok karışık anlayacağınız sevgimin azaldığını ona karşı tahammülümün kalmadığını hissediyorum her nedense..bunlar birikti birikti artık dışa vuruyor bende.
sizde ne var ne yok? friedmancım merak etmişsin beni çok saol cnmm..çok sükür sağlık açısından bir problemimiz yok.
aaaa takvim olduama doğum tarihi muhtemelen yanlış,doktora gidip öğrenince değiştiririm
![]()
inş senden de güzel haberler alırız cnm benim
o bebek yok mu sorusuna gelince birini görücem de o soruyu soracaklar diye dışarı bile çıkmak istemiyorum.balkona dahi çıkmıyorum.bi ara acayip bunalıma girmiştim.kendimi eve kapatmıştım.her geldiğinde çocuk muhabbetini açan dengesiz bi komşum var zile basıldığında delikten bakıyodum oysa kapıyı bile açmıyodum.kınarsa kınasın napayım.o da ne konuştuğunun bilsin ama dimi.kaç kere kapatalım bu konuyu diye sinirimden ağladım yine de anlamadı.
gecmişi okuyamadım cok yazmışsınız yahu bende temızlık yaptım giremedim bugun meğerse coşkuyu kaçırmışım ama girdiğim zaman cok takılıyorum hiç açmim dedim hatunda benı ekınce temızlık bana kaldı tertemiz yaptım evımı napim camlar kaldı tabıöptm sizleri yarın görüşürüzzzzz
aaaa takvim olduama doğum tarihi muhtemelen yanlış,doktora gidip öğrenince değiştiririm
![]()