Sabredenler Kulübü 2012 :)

dün gelemem demiştim ama bir ben varım şimdi burada :)
sinhus, çok sevindim ne güzel tehlikeli bir durum yokmuş!
benim yemeğe gelecek misafirler yola erken çıkmış. sabahtan geliverdiler. apar topar bir kahvaltı hazırladık. tekrar yemege gelirlerse bakacağız. hayır o değil de gecenin dibine kadar zeytinyağlı pişsin diye uykusuz kaldım ona yanıyorum :)))
belim feci ağrıyor şu an. o yüzden tabakları topladım makineye bile yerleştiremedim. çünkü makinenin boşalması gerekiyor :( eğer yemeğe gelmeyeceklerse yavaştan yaparım zaten...
neyse uygun olursam ara ara bakarım buraya artık.

ayyy canlarım yaa hepinize tşk ederim gercekten içten yazmışsınız ayyy ne kdr mutlu oldum seviyorum sizi bide benım dua günümmüş doğum gunum gibi sevindim çünküm bugun 13.günüm yumurtlama günlerim hemde dua günüm sanki bu sefer cok heveslendim heyecanlandım ilk defa yumurtlama günüme denk geldi Rabbim en yakın zamanda sağlıklı eli kolu düzgün evlatlar verir bizlere bu hasretimiz son bulur Allahım nerde varsa bebek hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını boş bırakmaz bizi evlatsızlıkla imtihan etmez inşallah (Amin)

sinhus bacınızzzz yesin sizi yaaa ayyy kızlar cok duygusala bağladım ben ee ben geldim siz yoksunuz haydi gelin yahuuu

benim yemeğe gelecek misafirler yola erken çıkmış. sabahtan geliverdiler. apar topar bir kahvaltı hazırladık. tekrar yemege gelirlerse bakacağız. hayır o değil de gecenin dibine kadar zeytinyağlı pişsin diye uykusuz kaldım ona yanıyorum :)))
belim feci ağrıyor şu an. o yüzden tabakları topladım makineye bile yerleştiremedim. çünkü makinenin boşalması gerekiyor :( eğer yemeğe gelmeyeceklerse yavaştan yaparım zaten...

ay tatlım okurken birden ay inşallah gelmezler akşama dedim sonra dedim kızım sanane belkı kız istiyordur ama ezıyet cekıyosun ya istemedım gelsinler :1::1:
demek ki ben hamıle olsam kımseyı istemicem gelsin :52: zeytinyağlına ne üzülüyon gelmezlerse uyu uykunu al sonra kalk misss gib yeeee:52:

yarın sabah 10:45 e aldım randevuyu:52::52:
hadi bakalım kııss heyecan yaptım haaaaa aneemmm yarın inşallah bir pıt pıt sesi daha duyulacak topikimizde :16:

sinhus bacınızzzz yesin sizi yaaa ayyy kızlar cok duygusala bağladım ben ee ben geldim siz yoksunuz haydi gelin yahuuu

geldim ya laaa gitcektim ama baktım çok masum duruyon eccik çene yapam didim :1:

egemnim pıt pıtlarımı duyulcakkkk anammmm ayy cok heyecanlı teline falan kaydet arada acar dinlersin kuzum aaa gercekten bak ne güzel fikir azcık buyuyunce bak dersin senın pıt pıtların ben buldum ben buldum:52::52:

hacım her sabah alıştım kahve içmeden kendime gelemiyorum hergün de kahvemi kapatıyorum iş güç hallettikten sonra fincanı alıp falıma bakıyom gördüğüm tek şey ya yüreğim kabarmış oluyo yada kabarmamış :9::9::9: çok detaylı fal bakıyom yani :9::9:

selam tatlişkolar.ayy bugün ben çok yoğunum yaa.akşama eşimin misafirleri var.Allahtan temizliğimi dün yapmıştım.bi tuvalet banyo var yıkanacak o kadar.sonra mutfağa girip hazırlıkları yapmam lazım
havada yağmurlu,bulutlu,karanlık insanın hiçbişi yapası gelmiyo emme el mecbur işte:15::15:

sinhus kuzum gözünaydın tatlım çok şükür bi sorunun çıkmamış.Allahım inş bebişini emzirceğin günler gelir de tamamen kaybolur kist.

friedman tatlım senden naber kızzzzz...ayy benim batı 2 kasım yaparmısın bi zahmet amca kızı :1::1:

hacım her sabah alıştım kahve içmeden kendime gelemiyorum hergün de kahvemi kapatıyorum iş güç hallettikten sonra fincanı alıp falıma bakıyom gördüğüm tek şey ya yüreğim kabarmış oluyo yada kabarmamış :9::9::9: çok detaylı fal bakıyom yani :9::9:

dun bende annemdeydim kahve içtik kapattım sonra annem alışverışe gitti falan benım kahve kaldı anneme dedim baksana şuna saat 7 gıbıydı annem ne dese bu saatte fal bakılmaz kıss dedim sankı falcısın ne sölicen sankı bak işte annem aaa göz var yüreğin kabarmış 3 tane yerden para gelcek dedi fal bitti dedim bak sankı saatlerce bakcan bu saatte bakılmazmış kendını ne sandıysa :52::52::52:

egemnim pıt pıtlarımı duyulcakkkk anammmm ayy cok heyecanlı teline falan kaydet arada acar dinlersin kuzum aaa gercekten bak ne güzel fikir azcık buyuyunce bak dersin senın pıt pıtların ben buldum ben buldum:52::52:

kzı dün gece bu fikir benim de aklıma gelmişti.hamile kalırsam bebeğimin kalp atışlarını kaydeder sürekli dinlerim diyodum ama hayal işte...

ahanda betselde gemiiiççç :52::52::52:

betselde sesimi duydu teyy teyyy :62::64::64::64::64:

geldim tabi.sizi yalnız bırakır mıyım:52::52:

ay tatlım okurken birden ay inşallah gelmezler akşama dedim sonra dedim kızım sanane belkı kız istiyordur ama ezıyet cekıyosun ya istemedım gelsinler :1::1:
demek ki ben hamıle olsam kımseyı istemicem gelsin :52: zeytinyağlına ne üzülüyon gelmezlerse uyu uykunu al sonra kalk misss gib yeeee:52:

selam tatlişkolar.ayy bugün ben çok yoğunum yaa.akşama eşimin misafirleri var.Allahtan temizliğimi dün yapmıştım.bi tuvalet banyo var yıkanacak o kadar.sonra mutfağa girip hazırlıkları yapmam lazım
havada yağmurlu,bulutlu,karanlık insanın hiçbişi yapası gelmiyo emme el mecbur işte:15::15:

sinhus kuzum gözünaydın tatlım çok şükür bi sorunun çıkmamış.Allahım inş bebişini emzirceğin günler gelir de tamamen kaybolur kist.

friedman tatlım senden naber kızzzzz...ayy benim batı 2 kasım yaparmısın bi zahmet amca kızı :1::1:

sinhus, valla ben de pek de istemiyorum şu anda tekrar gelmelerini çünkü ayakta duracak bel kalmadı bende :( zaten hazır yemek isteyecektik, bir çorba yapıcam ama o bile gözümde büyüyor. halbuki evde çorba yok zaten :) insan son zamanlarda kimseyi istemiyor. evi temizleyemiyorum ya ondan da bunalıyorum. artık ayıp falan kusura bakmasın kimse keyfimden değil sonuçta.
betsel kolay gelsin sana da valla. ben de şimdi bir yandan oğlan karnımı tepiyor, bir yandan belim ağrıyor, hava kapalı. bir de üşüme geldi. hiiiç bir şey yapasım yok. herhalde abdest alıp namaz kılarım sonra da biraz belim dinlensin diye uzanırım diyorum. gece de nasıl yatmışsam bir ara feci bir ağrı ile uyandım. hem oğlan tepiyordu galiba çocuğu sıkıştırmışım. hem de karnıma bir kramp girmişti. anam dedim bu doğum sancısı falan olmasın! sonra geçti hemen demek ki ters yatmışım dedim. ondan sonra da zaten doğru dürüst uyudum denmez sağa sola dönmek ne büyük nimetmiş hakikaten! doğurayım şöyle bir gerine gerine yatarım inşallah, belim rahatlar diye plan yapıyorum :))))
neyse ben kalkıyorum artık biraz ayakalrımı falan uzatmak iyi gelecektir. sonra görüşürüz!

sğl cnm onuda atlattık işte ayy inşallah gelir kuzum banada senın gibi hayal gelıo sonra bak dıyom olmucak seyın Allah hayalini kurdurmaz olcak be yavrum umudumuzu kaybetmek yok bak tek zekıde ben değilim senınde aklına gelmiş :52:

canım allah kolaylık versin ya,zamansız misafiri de hiç sevmem,yani akşam bekliyosam sabah gelmişse onu bile sevmem:9: kolaylıklar diliyorum,inşallah gelmezler akşama,zeytinyağlı size kalır:1:
ayyy canlarım yaa hepinize tşk ederim gercekten içten yazmışsınız ayyy ne kdr mutlu oldum seviyorum sizi bide benım dua günümmüş doğum gunum gibi sevindim çünküm bugun 13.günüm yumurtlama günlerim hemde dua günüm sanki bu sefer cok heveslendim heyecanlandım ilk defa yumurtlama günüme denk geldi Rabbim en yakın zamanda sağlıklı eli kolu düzgün evlatlar verir bizlere bu hasretimiz son bulur Allahım nerde varsa bebek hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını boş bırakmaz bizi evlatsızlıkla imtihan etmez inşallah (Amin)
aaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn innşallah innşallaaaahhhh:16::16::16::16:
hadi bakalım kııss heyecan yaptım haaaaa aneemmm yarın inşallah bir pıt pıt sesi daha duyulacak topikimizde :16:

geldim ya laaa gitcektim ama baktım çok masum duruyon eccik çene yapam didim :1:
bacım pıt pıtlar kesin değil bi ihtimal duyanlar varmış..doktorum nprmalde kese kontrolu için çağırdı,kalp atışı için daha haftaya randevu vercekti ama belki duyarız yarın 6+2 yiz forumlarda okudum bu haftalarda duyan da var duymayan da :52::52::52::52:

inşallah duyarız canım yaa,normalde kese kontrolü için gidiyoruz ama belli de olmaz inşallah duyarız..ayrıca kameraya çekme işini senden önce eşim düşündü:9::9:

Back
X