Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar:emir_bebek:

ya bişey dicem elonun hani büyümüş yumurtası vardı o mu tuttu die düşünüyor orasını anlamadım ben ayyy inşallah vardır adet sancısı gibi sancıda oluyormuş hamişlerde belki onun kide odur
valla kuzum o tutmuş olabilir gibi geliyor bana inşallahta tutmuştur :16: ben de bir çok hamişten duydum adet sancısı oluyo diye hayırlısı inşallah onu için en iyisi olur :16:

aa evet onu çok merak ediyodum,ayy inşallah gelmiştir bebiş yaa,adet sancısı oluyo normal o sancı var diye ümidi kesmek yanlış,bn kendi adıma söyliyim bence kesinlikle bat şöyle 1 hafta kadar geçmeden anlamak mümkün değil:31::31:

kızlar namaza gidiyorum bi yere kaybolmayın:34:

evet geç döllenme varsa illa geçmeli batı bir hafta.

Buarada kıslar yaa dün gelen hatun didi kiiii bir arkadaşları varmış o hamile olduğunu öğrendiğinde 13 günlük hamileymiş ve gider gitmezde kalp atışlarını duymuş ben de dedim kesin üzerine adet görmüştür dedim yoksa mümkün değil öyle öğrenmesi ve kalp atışını duyması dedim valla bilmiyorum dedi öyle söyledi dedi bende kesin adet görmüştürü didim kızda sanırım öyle birşeyi daha önce duymadı ki birşey demedi :)

canım benim çok teşekkürler..
evet çok üzücü bi süreçti benim için ama geçti çok şükür..
umutları başka aylara taşıdık:16:
yanlış merkez seçimi yaptık herşeyden önce çok aceleci davrandık eşimde bende..
ama oldu bi kere inş.bidahaki denemeye gerek kalmaz ama istanbul yolları görünüyo gibi bize.:10::10:

canım eşimin değerleri evet düşük ama çokta değil toplamda 45 milyon sayısı var 2 hafta önceki sonuçlara göre..
ama çok yüksekte değil tabi..ilaçlar kürler inşallah daha da iyi olur...

olsun cnm kısmette yokmuş zaten zor 1.tüp bebekte tutması ama şimdi onuda geliştirmişler 1.tüp bebekte tutturcaklarmış işte aslında kısmet tutucak olsa zaten 1 sperm lazımda kısmet olmayınca 150 mılyon sperm olsada tutmuyor inşallah gerek kalmaz 2. tüp bebeğe ama kalırsada iyice arastır hakkında hayırlısı olsun cnm

iyidir inşallah:16: yarın 10:45 te randevu:52::52::52::52::52: valla ablam da aynı,o da ingilizce öğretmeni allah kolaylık versin,yardımcınız olsun,ve allah sizlerden razı olsun,değerli öğretmenlerden:16::16::16::16:

inşallah bizimkiler gibi bi komşu gelir de anlarsın:9::9::18::18:

ayy patlıcanı çokk severimm afiyet bal şeker olsun,60gelsin de yapcakmış ona da olsun:56::56: evet cnm istanbuldayım palamut yapcaz zaten:56::56:

çook teşekkür ederim kuzummm güzel düşüncene :16: :30: yarın güzel haberlerle gelirsin inş tatlişimm

sinhus düzelttim kuzum tarihini :34:

benimki de benimki de 6 kasımmm :52:

merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar:emir_bebek:

ya cnm daha 1 hafta falan önce senı konuştum bende burda cok sevındım hastalığı atlatmana ve hamiş olmana hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin :nazar:

evet evet hatırladım canım seni. çok sevindim sağlıklı olmana ve bebeğin için de ayrıca tebrik ederim :nazar:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus(sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)[/QUOTE]

tebrik ederim hayırla kucağına almayıda nasip etsin rabbim :16:

bugun gercekten cok bağırdım ne guzel eskıler bılem geldı mınıkgelın hg

bacuuu az bağır bu sese ihtiyacımız var bak sen bağırdıkça geliyolar sesin kısılır sonra bağıramazsın kisme gelmez ona göre :1:

inşallah bizimkiler gibi bi komşu gelir de anlarsın:9::9::18::18:

tmm tmm vazgectimm :52:

ayy patlıcanı çokk severimm afiyet bal şeker olsun,60gelsin de yapcakmış ona da olsun:56::56: evet cnm istanbuldayım palamut yapcaz zaten:56::56:[/QUOTE]

sanada afiyet bal şeker bebişe löp löp et kan can olsun :nazar:

slm kızlar nslsınız :)ben iyi sayılırım ara ara bulantı kusma baş agrısı yuvarlanıp gidiyoruz her kustugumda mutlu oluyorum rabbim bana o anları yaşattıgı için:)pskopat oldum acı çekmekten hoşlanıyorum:):):)
cinsiyetini ögrenemedik catlıycam meraktan:)
iki test sonucunu aldım sorun çıkmadı çok şükür:)
iş ev iş ev arası git gel yapıyorum cok şukur:)
bu arada asunayy cnm 45 milyon spermle aşılama neden denemiyorsun ben senin yerinde olsam tüp bebek yapmazdım ..cogu arkadaşım aşılama yaptılar sperm sayısı düşük diye hepside ilk denemesinde hamile kaldı inan...bence sayı çok iyi düşün sende 45 milyon sperm varken bizde 1 tane bile yok...şanslısın belkide hiç bşye gerek kalmadan bebiş gelcekkkk azospermi oolupta hamile kalanlar bile oluyor inan

çok geçmiş olsun:16: bebeğin de sağlıkla ve hayorla gelsin inşallah:nazar::emir_bebek: bnde 6 haftalık hamileyim,daha sık uğra artık muhabbet ederiz:34:
acıkktıımmm :52: birazcık ne bulursam yiyeyim de geleyimm olur mu :16: dayanamayacağım da :1:

aynen kızlar bn de çok acıktım,ayrılmayın bi yere:49:

tebrik ederim hayırla kucağına almayıda nasip etsin rabbim :16:

bacuuu az bağır bu sese ihtiyacımız var bak sen bağırdıkça geliyolar sesin kısılır sonra bağıramazsın kisme gelmez ona göre :1:

ona da gun yaparsın hergun biri bağırır yada bugun dua günüm dua günü olan bağırır azcık dua alır :1::1:

ben evi taşıdım ya karşı komşum cok felaket ya habire görüşmek istiyor ev hanımı ben nsl ayak uydurayım ona ayakkabımı takip ediyor evdemiyim deilmiyim diye..dun doktora gittim ogleden sonra işe gitmedim bugunde sabah migdem kötüydü işe gitmedim ogleden sonra geldim..karşı komşum 9.30 da zili çaldı dunde bugunde evdesin hayır olsun hasta deillsin deilmi dediii:)içimden çattıkkkkkk dedim:)bundan sonra ayakkabılarımı hep içeri alcam :)öle işteniyeyse anlatasım geldi:)

hadi karnını doyur şekerim ben de biraz önce hep yazdım hem yedim diyecem ama benden çok sğa sola yedirdim ne kaddemde pasaklıymışsım yaf :9:

pasaklı olacağın aazcık paylaşımcı olsan acıkan hatunlara versen sessiz sessiz oturup bir köşede yemesen kimse acıktım die gitmeyecek :52::52: ne yedin bu arada ya :52:

slm kızlar nslsınız :)ben iyi sayılırım ara ara bulantı kusma baş agrısı yuvarlanıp gidiyoruz her kustugumda mutlu oluyorum rabbim bana o anları yaşattıgı için:)pskopat oldum acı çekmekten hoşlanıyorum:):):)
cinsiyetini ögrenemedik catlıycam meraktan:)
iki test sonucunu aldım sorun çıkmadı çok şükür:)
iş ev iş ev arası git gel yapıyorum cok şukur:)
bu arada asunayy cnm 45 milyon spermle aşılama neden denemiyorsun ben senin yerinde olsam tüp bebek yapmazdım ..cogu arkadaşım aşılama yaptılar sperm sayısı düşük diye hepside ilk denemesinde hamile kaldı inan...bence sayı çok iyi düşün sende 45 milyon sperm varken bizde 1 tane bile yok...şanslısın belkide hiç bşye gerek kalmadan bebiş gelcekkkk azospermi oolupta hamile kalanlar bile oluyor inan

süpersin yaa:9: aynen bn de bazen kasıklarım çok ağrıyo,belim kopuyo çok mutlu oluyorum,varlığını hissediyorum az da olsa:emir_bebek: ay bnm yemek yemem lazım:56:

Back
X