Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben evi taşıdım ya karşı komşum cok felaket ya habire görüşmek istiyor ev hanımı ben nsl ayak uydurayım ona ayakkabımı takip ediyor evdemiyim deilmiyim diye..dun doktora gittim ogleden sonra işe gitmedim bugunde sabah migdem kötüydü işe gitmedim ogleden sonra geldim..karşı komşum 9.30 da zili çaldı dunde bugunde evdesin hayır olsun hasta deillsin deilmi dediii:)içimden çattıkkkkkk dedim:)bundan sonra ayakkabılarımı hep içeri alcam :)öle işteniyeyse anlatasım geldi:)

ay oda ne öyle ya yılan hikayesındeki rambo gibi :1::1:valla ben evdeyım evde olsamda ayak mayak uyduramam uğraşamam

slm kızlar nslsınız :)ben iyi sayılırım ara ara bulantı kusma baş agrısı yuvarlanıp gidiyoruz her kustugumda mutlu oluyorum rabbim bana o anları yaşattıgı için:)pskopat oldum acı çekmekten hoşlanıyorum:):):)
cinsiyetini ögrenemedik catlıycam meraktan:)
iki test sonucunu aldım sorun çıkmadı çok şükür:)
iş ev iş ev arası git gel yapıyorum cok şukur:)
bu arada asunayy cnm 45 milyon spermle aşılama neden denemiyorsun ben senin yerinde olsam tüp bebek yapmazdım ..cogu arkadaşım aşılama yaptılar sperm sayısı düşük diye hepside ilk denemesinde hamile kaldı inan...bence sayı çok iyi düşün sende 45 milyon sperm varken bizde 1 tane bile yok...şanslısın belkide hiç bşye gerek kalmadan bebiş gelcekkkk azospermi oolupta hamile kalanlar bile oluyor inan

oyy kuzumuz gemiiiçç hoşgeldin yavru ceylan büyütmüşsün maşallah bebişi kıss nerdeyse oğlanı büyütmüşsün diyecektim yoksam oğlun mu olcek :16: sağlıklı olsun da hiç farketmez dediğini duyar gibiyim :34: sen şimdi acı çekmekten hoşlanıyom sanırım diyon ya o herkesde varmış biz topikce ona karar virdik adıda şiydii ımmmmm hatırlamıyom :9: yani yalnız psikopat olan sen değilsin için rahat ossun guzum :1:

ona da gun yaparsın hergun biri bağırır yada bugun dua günüm dua günü olan bağırır azcık dua alır :1::1:

:9::9: bugün çok enerjiksiniz güccük hanım :1: baak iyi fikir dua günü olan karşıdaki kayanın üstüne çıkıp bağırsın :9:

merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar:emir_bebek:

cnm holşgeldin hayırlı olsunnnn ark arkya dogurcaz negüzel:)gögsünde kötü huylu kist vardı demi öle hatırlıyıorum çok üzülmüştüm iyleştigine çok sevindim ve bebiş haberine ayrı bi sevindimmmm hayırlı olsun rabbim kimseyi saglıgıyla evladıyla sınmasın inş..

merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar:emir_bebek:

cnm çok sevindim hayırlı olsun önce iyileştigin için sonra bebegin için:)
gögsünde kötü huylu kist vardı demi öyle hatırlıyorum ..rabbim kimseyi saglıgı ve evladı ile sınamasın

ben evi taşıdım ya karşı komşum cok felaket ya habire görüşmek istiyor ev hanımı ben nsl ayak uydurayım ona ayakkabımı takip ediyor evdemiyim deilmiyim diye..dun doktora gittim ogleden sonra işe gitmedim bugunde sabah migdem kötüydü işe gitmedim ogleden sonra geldim..karşı komşum 9.30 da zili çaldı dunde bugunde evdesin hayır olsun hasta deillsin deilmi dediii:)içimden çattıkkkkkk dedim:)bundan sonra ayakkabılarımı hep içeri alcam :)öle işteniyeyse anlatasım geldi:)

ayak mayak uyduramam uğraay oda ne öyle ya yılan hikayesındeki rambo gibi :1::1:valla ben evdeyım evde olsamda uğraşamam

:9::9: bugün çok enerjiksiniz güccük hanım :1: baak iyi fikir dua günü olan karşıdaki kayanın üstüne çıkıp bağırsın :9:[/QUOTE]

1 hafta gelmeyınce böyle oluyon sapıtıyon demek ki hep enteresan fikirler çıkıyor gördun mu ulennn bi bağırdım aylardır gelmeyen hatuncuklar geldi acep dua edip mi gittiler :52:

bak eve girip çıkarkende yavaşçaa aç kapıyı valla sesinden bilem takip eder :1: bugün anahtar sesi duymaadım nirrdeydin gııııııı :9:

pasaklı olacağın aazcık paylaşımcı olsan acıkan hatunlara versen sessiz sessiz oturup bir köşede yemesen kimse acıktım die gitmeyecek :52::52: ne yedin bu arada ya :52:

anaa belki o yüzden yarısnı yer yarısını ben yidim :1: dünden kalan eccik yeşil fasülyeynen eccik pilav yidim :56:

ayak mayak uyduramam uğraay oda ne öyle ya yılan hikayesındeki rambo gibi :1::1:valla ben evdeyım evde olsamda uğraşamam
ya benim hiç yüregim yok komşuluk ilişkisine valla ama şanstır diger evdeki komşumda habire görüşmek istiyordu yüz vermedim anladı sonunda ama bu komşum anlamıyor..hergun bşy istiyor bide artık evde varken yok diyorum allah affetsin:)tam apartmandan çıkıyordum ev sahibi ile karşılastım hayırlı oolsun hamileymişşin ben hamilelere özle bi yemek yapıyorum sanada yapayım dedii yani bize gelmek istiyor kibarca tmm dedimmm offf:)apartmandakiler benle bozdu kafayı bide evi ilk tuuttugumda özellikle dedim evde durmam hiç otel gibi kulanırız dedim sırf uzak drusunlar diye:)ama anlamıyorlar:)aslında iyiler ama ben yüz göz olmayı sevmiyorum:)

oyy kuzumuz gemiiiçç hoşgeldin yavru ceylan büyütmüşsün maşallah bebişi kıss nerdeyse oğlanı büyütmüşsün diyecektim yoksam oğlun mu olcek :16: sağlıklı olsun da hiç farketmez dediğini duyar gibiyim :34: sen şimdi acı çekmekten hoşlanıyom sanırım diyon ya o herkesde varmış biz topikce ona karar virdik adıda şiydii ımmmmm hatırlamıyom :9: yani yalnız psikopat olan sen değilsin için rahat ossun guzum :1:

:9::9: bugün çok enerjiksiniz güccük hanım :1: baak iyi fikir dua günü olan karşıdaki kayanın üstüne çıkıp bağırsın :9:
ya bende hep oglan diyorum etrafımdakilerde :)ikili testte t hcg degeri diye bşy var eger 50 nin üstündeyse kız altındaysa erkek oluyormus benimki 73 sanırım kız olcak:)hayırlısı tüp bebekle hamile kalmış biri olarak bebek cinsiyeti seçme lüksüm olamaz:)bi an önce ögrensemde kıyafet alsam:)

süpersin yaa:9: aynen bn de bazen kasıklarım çok ağrıyo,belim kopuyo çok mutlu oluyorum,varlığını hissediyorum az da olsa:emir_bebek: ay bnm yemek yemem lazım:56:

ay yemek ye kuzum bebiş ac beklemesin:)ben özellikle kusunca çok seviniyorum hep derler ya kusunca bebek saglıklı olur diy:)haftada iki kez kusuyorum 2-3 gunde bir oley:):):)

1 hafta gelmeyınce böyle oluyon sapıtıyon demek ki hep enteresan fikirler çıkıyor gördun mu ulennn bi bağırdım aylardır gelmeyen hatuncuklar geldi acep dua edip mi gittiler :52:[/QUOTE]

olabiler fısıltı halinde bişi duydum ya dua ettileerr ya dedikodumuzu :9: nasıl bir manyakların içine düştük yahu demiş olabilirler :9:

bak eve girip çıkarkende yavaşçaa aç kapıyı valla sesinden bilem takip eder :1: bugün anahtar sesi duymaadım nirrdeydin gııııııı :9:

anaa belki o yüzden yarısnı yer yarısını ben yidim :1: dünden kalan eccik yeşil fasülyeynen eccik pilav yidim :56:

kız sorma kapıyı öle yavaş açıp grip çıkıyorum asonsorun sesini duyup kapı açıyor asonsore binmiyorum korkumdan:)
bu ara kaynanama sinir oluyorum herzaman oluyorum aslında bu ara diyip sınırlandırmamam lazım:)
eşim bugun izmire gitti iki günlügüne iş için bende kardeşimi çagırdım gece yalnız kalmaktan korkuyorum kaynanam aradı niye beni çagırmadın ben gelip kalırdım kardeşine ne gerek dedi..
sinir oldum belki beni düşünüyor ama sankı kardeşimn gelmesini istemedi gibime geldi..kendi kızı hergun kendinde bana karışmasın ya
guya türbeye gitmiş dua etmiş ondan tüp bebek tutmuş bebek olsun oraya götürcemiş.
bende o gittigi türbenim rekreasyonunu yapmıştım kaç kez gittim dua edip çıktım dedim ben allahtan isterim gunahtır ..yok yok diyip durdu ..koca karı şeylerinden nefret ederim eminim ben işteyken alıp götürür :)cok canım sıkılacak kızlar kaynanamla surekli iç içe olcaz neyapcammm hiç bilmiyorum stres oldum şimdiden

kızçeler ben kaçar namazın geçiyo ayol siz bensiz devam edin ara sıra arkamdan da atın emi :1: öptüm nanaktan hepiciniiiziii :54:

temiz kalp arkadasım benim ballı lokmam güzel annem:)hoşbulduk:)özledim sizi haaaaaaaa:)

ahh cnm bnm:16::16: biz de seni özledik valla:49: şimdi çorba koydum ocağa pişsin de bi an önce:56: bnm de pek iştahım yok,hep cnm çorba istiyo,başka şeyler de yiyorum ama bayıla bayıla değil,bulantım yok hiç kusmadım:49:

ya benim hiç yüregim yok komşuluk ilişkisine valla ama şanstır diger evdeki komşumda habire görüşmek istiyordu yüz vermedim anladı sonunda ama bu komşum anlamıyor..hergun bşy istiyor bide artık evde varken yok diyorum allah affetsin:)tam apartmandan çıkıyordum ev sahibi ile karşılastım hayırlı oolsun hamileymişşin ben hamilelere özle bi yemek yapıyorum sanada yapayım dedii yani bize gelmek istiyor kibarca tmm dedimmm offf:)apartmandakiler benle bozdu kafayı bide evi ilk tuuttugumda özellikle dedim evde durmam hiç otel gibi kulanırız dedim sırf uzak drusunlar diye:)ama anlamıyorlar:)aslında iyiler ama ben yüz göz olmayı sevmiyorum:)

kız yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun bizde kimsenın kimseye faydası zararı yok gerci eşim dio sabahları göruyom birbirlerine kahvaltıya gidiyorlar senın hiç komşun yok aman uğraşamam ben dedim sabahın körunde 12 kalkıyom zaten ilk evlendiğimiz sene alt üst komşum bana geldiler arkadaş olduk yaslarımızda aynı amannn amannn zırzır deli çıktılar aman dedim benden uzak olsun komşuluk hep bir kıyaz hepbir dedikodu offf bana göre değil nysm hamıle yemeğini öğren bizede anlat belkı lazım olur hamışlerımız yapar ne yarıyomuş sor sonrada lafa gir ben sevmem boyle komşulukları falan caktırmadan anlat durumunu :52:

kızçeler ben kaçar namazın geçiyo ayol siz bensiz devam edin ara sıra arkamdan da atın emi :1: öptüm nanaktan hepiciniiiziii :54:

allah kabul etsin bebegim bende namaza başlamak istiyorum ama sadece lafta kalıyor bu araaaa manevi eksiklik hisediyorum.. rabbime sıkışınca dua edip işim olunca şükretmekten başka ne yapıyorum:( bu ara bsyler yapmak istiyorum

bende gidiyorum tatlılarım eşim erken gelcek o gelmeden yemeğimi yapam evimi toplayayım öpüyorum sizieri kib Allaha emanet olun hergun boyle performans gösterin :54:

kız yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun bizde kimsenın kimseye faydası zararı yok gerci eşim dio sabahları göruyom birbirlerine kahvaltıya gidiyorlar senın hiç komşun yok aman uğraşamam ben dedim sabahın körunde 12 kalkıyom zaten ilk evlendiğimiz sene alt üst komşum bana geldiler arkadaş olduk yaslarımızda aynı amannn amannn zırzır deli çıktılar aman dedim benden uzak olsun komşuluk hep bir kıyaz hepbir dedikodu offf bana göre değil nysm hamıle yemeğini öğren bizede anlat belkı lazım olur hamışlerımız yapar ne yarıyomuş sor sonrada lafa gir ben sevmem boyle komşulukları falan caktırmadan anlat durumunu :52:

bu komşular yaşıtta deil cnm bnm çocukları benle yaşıt dusun artık:)
bşy anlatcam dünya nkdr küçük:)
eşimin benden önce bi sevgilisi vardı kızı isim olarka biliyorum hiç görmedim eşim baya aşıkmış kız bunu aldatmış bidaha gelmiş eşim nsl seviyorsa artık barışmış ve kız yıne aldatmış..neyse ondan sonra tövbe etmiş eşim sevgili konusuna tabiki taaaaaaaaaakiii beni görene kdr :)neyse
bizim bu tuutugumuz evvvvvvvvv sahibi eşimin eski sevgiliisnin annesi imişşşş:)
ilk duydugumda çok sinir oldum kız şuanda istanbulda evli çocugu var ...ama kıskanıyorum gecen gun kardeşi evlendii bizede davetiye getirdi ev sahibi :)Eşime gidelimmi diyip dalga gectim ama kıskandım:)neyse şimdi ev sahibi samimi olmak istiyor nsl olayım ayol eşimin eski müstakbel kaynanası:):):):)
koskoca elazıgda gidip gelip onların evini tutmuşuz kader:)
ayyy kızlar benim çenem bugun düşük daldan dala atlıyorum:)

slm kızlar nslsınız :)ben iyi sayılırım ara ara bulantı kusma baş agrısı yuvarlanıp gidiyoruz her kustugumda mutlu oluyorum rabbim bana o anları yaşattıgı için:)pskopat oldum acı çekmekten hoşlanıyorum:):):)
cinsiyetini ögrenemedik catlıycam meraktan:)
iki test sonucunu aldım sorun çıkmadı çok şükür:)
iş ev iş ev arası git gel yapıyorum cok şukur:)
bu arada asunayy cnm 45 milyon spermle aşılama neden denemiyorsun ben senin yerinde olsam tüp bebek yapmazdım ..cogu arkadaşım aşılama yaptılar sperm sayısı düşük diye hepside ilk denemesinde hamile kaldı inan...bence sayı çok iyi düşün sende 45 milyon sperm varken bizde 1 tane bile yok...şanslısın belkide hiç bşye gerek kalmadan bebiş gelcekkkk azospermi oolupta hamile kalanlar bile oluyor inan

oyy minik anne seni gördüğüme çok sevindim canm..umutsuzluğumda umut oluyosun bana hep sen geliyosun aklıma umutsuz anlarımda..

canım bizim durumumuz öyla karışık ki..bak sana ilk bştan itibaren test sayılarımızı yazayım..

1.test ml de 100 milyon
2.test ml de 28 milyon
3.test mil de 6 milyon
4.test 6-7 tane zor bulduk dendi 1.tüp bebek denemesinde:44: neredeyse tese yapılacaktı eşime opu günü canlı sperm bulunduğu için gerek kalmadı vs dendi...bizde şok olduk bu kadar kötü olmasına:53:
5 testte ml de 15 toplamda 45 milyon çıktı..

her seferinde değişken tüp bebek merkezinde ise hiç canlı yok dendi biz şok olduk mahvolduk:14:
2 hafta öncesinde ise 15 milyon toplamda da 45 milon çıktı..

proxeed kullanıyor eşim 4.kutuya geçti elkide o iyi glmiştir bilmiyorum...aşılama düşünmüyorum minikim bu değişkenlikle çok zor...
öyle işte:1::1:

sen naslsn bebişimiz iyiymiş çok sevindim:16:

ne güzel toplanmışsınız, minikgelin bile var :21::21:
ama ben eğitimdeyim, 2 dakikalığına ofise çıkıp kızlara bakıyım dedim. vallahi aklım burda kaldı. geçmişi okuyacak kadar vaktim yok. inşallah herşey yolundadır.
eloserceden haber var mı onu merak ettim, test yapacaktı ya o yüzden...
eğer gelebilirsem akşam falan okurum.
öpüyorum hepinizi :3::3:

oyy minik anne seni gördüğüme çok sevindim canm..umutsuzluğumda umut oluyosun bana hep sen geliyosun aklıma umutsuz anlarımda..

canım bizim durumumuz öyla karışık ki..bak sana ilk bştan itibaren test sayılarımızı yazayım..

1.test ml de 100 milyon
2.test ml de 28 milyon
3.test mil de 6 milyon
4.test 6-7 tane zor bulduk dendi 1.tüp bebek denemesinde:44: neredeyse tese yapılacaktı eşime opu günü canlı sperm bulunduğu için gerek kalmadı vs dendi...bizde şok olduk bu kadar kötü olmasına:53:
5 testte ml de 15 toplamda 45 milyon çıktı..

her seferinde değişken tüp bebek merkezinde ise hiç canlı yok dendi biz şok olduk mahvolduk:14:
2 hafta öncesinde ise 15 milyon toplamda da 45 milon çıktı..

proxeed kullanıyor eşim 4.kutuya geçti elkide o iyi glmiştir bilmiyorum...aşılama düşünmüyorum minikim bu değişkenlikle çok zor...
öyle işte:1::1:

sen naslsn bebişimiz iyiymiş çok sevindim:16:

cnm bmnm spermi stres cok etkiliyor bence eşin tüp bebek donemi çok stres oldugundan spermler öyle olmuş..bence sen ikinci tüp bebek için acele etme cnmmmm en azından 1 sene bekle derim çünkü normal yolla hamile kalırsınnn bence ..proxeed plusu yaza kdr bırakmadan için biraz pahalı bi ilaç biz 1 kutusunu 1 ay içiyorduk yani günde iki tane deilde 1 tane içiyorduk sizde öyle yapın..
cnm bnm snein unutsuz olman için eşinde sperm olmaması sende yumurta olmaması lazım kli ozaman umutsuz olasın ki bizi biliyorsun sperm yoktu ama rabbim asip edince akan sular durur...ilk tüp bebekte negatifi aldım inan ikincisine daha umutla başladım gunum gelsin diye sabırsızlandım..düşünsene 15-20 sene bebek olsun diye ugrasanlar var demekki zaman la umutsuzluk deilde umut artıyorki insanlar 15-20 sene denemeye devam ediyor ..pes etmek yokkk nolur elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri..

Back
X