- Konu Sahibi minikgelin
- #30.261
biri bana mı seslendi

moralcağızım bozuk kızlar,eşim mert ali isminden de caydı...tam sinirlikk

moralcağızım bozuk kızlar,eşim mert ali isminden de caydı...tam sinirlikk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel toplanmışsınız, minikgelin bile var
ama ben eğitimdeyim, 2 dakikalığına ofise çıkıp kızlara bakıyım dedim. vallahi aklım burda kaldı. geçmişi okuyacak kadar vaktim yok. inşallah herşey yolundadır.
eloserceden haber var mı onu merak ettim, test yapacaktı ya o yüzden...
eğer gelebilirsem akşam falan okurum.
öpüyorum hepinizi![]()
biri bana mı seslendi
moralcağızım bozuk kızlar,eşim mert ali isminden de caydı...tam sinirlikk![]()
mert ali çok güzellllllll neden vazgecti yaf:)
hem sen dogurcan sen koy karışmasın :):):):)
cnm bmnm spermi stres cok etkiliyor bence eşin tüp bebek donemi çok stres oldugundan spermler öyle olmuş..bence sen ikinci tüp bebek için acele etme cnmmmm en azından 1 sene bekle derim çünkü normal yolla hamile kalırsınnn bence ..proxeed plusu yaza kdr bırakmadan için biraz pahalı bi ilaç biz 1 kutusunu 1 ay içiyorduk yani günde iki tane deilde 1 tane içiyorduk sizde öyle yapın..
cnm bnm snein unutsuz olman için eşinde sperm olmaması sende yumurta olmaması lazım kli ozaman umutsuz olasın ki bizi biliyorsun sperm yoktu ama rabbim asip edince akan sular durur...ilk tüp bebekte negatifi aldım inan ikincisine daha umutla başladım gunum gelsin diye sabırsızlandım..düşünsene 15-20 sene bebek olsun diye ugrasanlar var demekki zaman la umutsuzluk deilde umut artıyorki insanlar 15-20 sene denemeye devam ediyor ..pes etmek yokkk nolur elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri..
selamlarrr canım
kendine göre gerekçe bulmuş işte,onu bırak beni de soğutuyor isimden,karşısında sağlam durmam lazım...
şu erkekler töbe töbe bizden kararsızlarr ayol.![]()
valla benimkide farksız deil:=)
nedense biz sadece erkek ismi düşünüyoruz hiç kız isimlerine bakmadık:)
eşim melikşah asilhan diyor tabi istemiyorum:)
benim babamın adı ali eşimin babasının adı salim
ali salim koyalım dedim kafasına yattı ama sonra ben vazgectim kaynanam salim der sürekli sinir olurum :)
isim konusuna tam giremedik biz ona ragmen anlaşamıyoruz çok sinirlendirince eziyetini ben çektim isminide ben koyarım diyip artistleniyorm:))
aslında benimde aklım 1 yıl bekle heryönden maddi manevi toparlanmanız için beklemen mantklı, hem belki vitamin iyi gelecek eşime ve doğl yoldan gelecek meleğin diyor..
ama kalbim bastırıyor hadi hadi bebek diye..ozamanda hemen 2.tüp bebeği denemek istiyorum..çevremde benden başka kimse kalmadı bebeği olmayan 2.yeğenim bile oldu geçen hafta doğdu.hasretim artıyor miniğim 30 yaşıma giriyorum biyolojik saatim tavan yaptı
işte öyle kalbimle mantığım arasında git git gel yapıyorum anlarsın..
Allahım hayırlısı ne zamansa ozaman nasip etsin inşallah..
dediğin doğru umut hep bizimle.:13:
mert ali ismi çok güzelmiş bence de...
benimde bir oğlum olursa adını UMUT koycam diyordum hep..ama hamile kalamadım..
bu arada abimin 2. bebeği dünyaya geldi adını umut koydular gitti ismim![]()
aynen canım,benim haftalarıma gelince,çekişme daha da alevlenecek...erkekler bizlerden berbat isim konusunda.olmadık isimlerle geliyor karşıma.
biz de hep erkek ismi düşünüyorduk,cinsiyeti de erkek çıktı.zaten içime doğuyordu,bu çocuk doğana kadar isim fln bulamayız biz.
ben de öyle diyordum,ben taşıyorsam ismini de ben koyarım diye.ama kociş arada bana bu konuda yan çizdirtiyor.
cnm bana sorarsan tüp bebek basit ben 20 kez yapabilirimmmm tabi maddi durumu biraz zorluyor..
ben ilk denememde negatifi alınca hemen o ay adetim bitince denemek istedim çünkü bebek fikri okdr kafama kalbime yer etmişki bekliyecek sabrım yoktu doktorum zorla ikna etti 1 ay bekledimm:)
içimdeki sen olacak diyip durdu çok şükür oldu rabbim sonunuda getiri inş..
yine olmasaydı kasımda deniycektim zamanı bile belliydi yani..borç harc eder yine yapardım çünkü hayatım bebek odaklı olmuştu bebek olmayınca mutlu olamıyordum...
tabi benim tek şansım tüp bebekti ama sen normla yolla hamile kalabilirsin.. bilmiyorum bi diyorum hemen dene neyi bekliyceksin bi diyorum normal yollada hamile kalabilirsin...hamile olmak tarifi olmayan bi duyguuu yaşamak amaçlııı varolmak amaçlı bi kaç tane kıyafet aldım hergün dolabı açıp bakıyorum neyse anlatmaya devam edersem iş yerinde aglıycam gözlerim doldu yine...içinden nsl geliyorsa öyle yap cnm bnmm 1 sene beklemek yoracaksa seniii en kısa zamanda yine dene olana kdr dene tüp bebegi..
canımsın senin adına senin için o kadar sevindim ki hamile haberini alınca.Allah çok büyük ol desin yeter ki..
ocağa kadar 3 ay var bakalım aklım mı yenecek beni kalbim mi![]()
ha bu arada 2. tüp bbk için İSTANBUL yolu bizi bekliyo
yani maddi olarak biraz daha sarsacak bizi kalacak yer bilmediğimiz yer vs..
hayrlısı olsun artık bebek gelsindeee.
para pul gözümde yok..her yer kredi veriyo nasıl olsa![]()
sen ilkini nerede yaptırdın cnmm..
istanbulda hastahanelerin anlaşmalı uygun fiyata kalma yerleri oluyor öle yerde kalırsın inan her zor an gelip geçiyor topu topu 1 ay sıkıntı çekeceksin okdr..
ben elazıgda oturyorum burda iyi biyer yoktu malatyada denedik eger eşimin amlytında sperm çıkmasaydı istanbula bizde gitcekti...
ocaga kdr bekle içinden denemek gelirse dene belkli ocagada gerek kalmaz hamiş olurusn bellimi olur sen ovulasyon zamanlarına dikat et :)
senin hiç dondurulmuş embriyon yokmuydu cnm yoksa neden dondurmadılarki
canım biz ilkini ankarada denedik ama hiç memnun kalmadık hiç doktoru göremedik ilk görüşme dışında hep hemşirelerle görüştük..doktora bişey sorcam yok.
hep kafamı kurcalayan sorularla geçti tedavim?
dondurulmuşumda yok7 yumurta toplandı hepsi döllendi.4.güne kadar da hepsine çok iyi kaliteli dendi..ama dondurulmadı ya çok iyi değildi bize öyle dendi..
ya da iyiydi ama dondurulmadı.
transfer günü moralim bozuk yrıldğım için bende sormadım hiç bişey....
evet istanbulda günlük kiralık evler varmış minikim geceliği 50-60 tl ye..hem 1 ay değl 20 günde bizim işimiz biter istanbulda..
inşallah bakalım ..
yadoktor çok öenmli ben malatyaya gidene kdr 2 yerle görüştüm zaten elazıgda başka yer yoktu doktorlar sallamadı bile bana iyi elektrik vermediler moralim bozuk çıktımmm...
malatyaya gittigimde tüp bebek merkezınden çıkınca resmen kuş gibi hafiflemiştim doktorum okdr iyiki anlatamam adamın ismi güzel olsaydı oglum olsa koyardım inan ama doktorumun adı ugraş :)
birkere olumsuz düşünmedim aklıma bşy takılınca aradım konuştum seviyorummmmm onları arada gidiyorum çay içiyorum :)
işte zaten ilk görüşmede içine sinerse o merkez tamamdır:)
ne kadar güzel canım insan başına gelmeyince bilemiyo işte bizde ilk görüşmede doktorun tavrını vs çok beğendik ama adamı bi daha göremedik ki.
5 dk da transferde gördük yalan olmasın
neyse kötü bi tecrübeydi geçti gitti şükür..
istanbuldaki merkezi de sağolsun kk sayesinde ve de bi kaç arkadaşımın pozitif sonuç almalaryla karar verdim..
hatta negatif sonuçtan sonra istanbuldaki merkeze mail yoluyla ulaştm..
bi kaç gün sonra doktorlardan biri beni hemen aradı uzun uzun konuştuk içimi ferhlatıcı konuşmalar yaptı..
ön görüşmeye gelmenize gerek yok uzakta iseniz..sonuçlarınzı bana kargoyla gönderin dedi..
herşey olumlu yani..
inşallah öyle de devam eder.
istanbulda bence en iyi yerlerin oldugu bi yer kaçarı yok yani hamiş kalcan inş::))))
sen tedavi olmaya karar ver gerisi ip sökügü gibi gelir ben inan tüp bebekle hamile kalmamış gibiyim okdr sey benimmi başımdan geçti diyorum:)elinii cabuk tut ben dogurmadan sende hamiş kal ha:)
aysunum ben senin yerinde olsam neyaprdım biliyomusun ocaka ayına kdr sıkı rejim yapardım saçları deiştiridim :)on numara bi şekilde tüp bebege başlardım:)
ben oyle yaptım:)ilkinde negatifi alınca rejim yaptım 1.5 ayda 9 kilo verdim saçları kestirdim boyattım:)bebişe hazırlık yaptım süper oluyo:)