Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana rabbim kolay bir doğum nasip etsin sana inşallah. Ayşeyi merak etmişsin 31. haftada gayet iyi bir sıkıntısı yok çok şükür yolunda gidiyor gebeliği. Kendine çok iyi bak canım..

Herkese selaaaammmmmmmm :3::3::3: :54::54::54:

cnm evet az kaldı benim de senin de :) son zamanlar biraz daha yavaş geçiyor sanki..ay_sheye de sevindim göremeyince merak etmiştim ama grupta var atık görüşürüz orda

kızlarr grubu buldum sonunda istek yolladım :))

birbirimizi görebileceğiz sonunda :D

beni merak eden arkadaşlarım hepiniz saolun az kaldı bekliyoruz bakalım..bu hafta doktorum daha iyi gördü bebişimi gelişiyomuş içerde en son 1900 ölçmüştü 1 hafta sonra 2300 olmuş o yüzden beklemeye karar verdik ve içim de çok rahatladı..
şimdi en az aralık başına kadar doğurmamaya çalışıyorum :)
inşallah bekler o da..

bugün sdtive dua gününmüş cnm allah sana en tez zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin cnm..

ay aratınca çıktımı grup çok şükür:)
bekle cnm bekle son gunlerde çok hızlı buyuyorlar zaten sezeryanı genelde bi aksilik yoksa 38. hafta yapıyorlar:)

beni merak eden arkadaşlarım hepiniz saolun az kaldı bekliyoruz bakalım..bu hafta doktorum daha iyi gördü bebişimi gelişiyomuş içerde en son 1900 ölçmüştü 1 hafta sonra 2300 olmuş o yüzden beklemeye karar verdik ve içim de çok rahatladı..
inşallah bekler o da..

bugün sdtive dua gününmüş cnm allah sana en tez zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin cnm..

ay aratınca çıktımı grup çok şükür:)
bekle cnm bekle son gunlerde çok hızlı buyuyorlar zaten sezeryanı genelde bi aksilik yoksa 38. hafta yapıyorlar:)

inşallah bekler o da..

ay yazdım göndermedi yazımı pc:)
cnm son haftalar bebiş çok hızlı kilo alıyor hem sezeryan için ideal zaman 38.hafta korkma gelmez :)

Canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana rabbim kolay bir doğum nasip etsin sana inşallah. Ayşeyi merak etmişsin 31. haftada gayet iyi bir sıkıntısı yok çok şükür yolunda gidiyor gebeliği. Kendine çok iyi bak canım..

Herkese selaaaammmmmmmm :3::3::3: :54::54::54:

cnm evet az kaldı benim de senin de :) son zamanlar biraz daha yavaş geçiyor sanki..ay_sheye de sevindim göremeyince merak etmiştim ama grupta var atık görüşürüz orda

kızlar
sdtive egemmm hayalimduam 60 gelsin bacılar uyduruktan hesap açınnnnn yaaaa nolur hadi:)
siz eksiksiniz bak çok keyifli face ona göre:)

kızlar
sdtive egemmm hayalimduam 60 gelsin bacılar uyduruktan hesap açınnnnn yaaaa nolur hadi:)
siz eksiksiniz bak çok keyifli face ona göre:)

eveeeetttttttt hemencik alında gelin bak ismini unuttuklarımız davet edilmedik demeyin sabredenlerşn daimi üyeleri hemencik gelin aramıza sinhuss bacıı sen de sonraa kim vardı raraavis
aklıma geldikçe isim yazarım ayol şuan çok heyecanlıyımm unutuveriyom herşeyi :9::9::9::9::9:

eveeeetttttttt hemencik alında gelin bak ismini unuttuklarımız davet edilmedik demeyin sabredenlerşn daimi üyeleri hemencik gelin aramıza sinhuss bacıı sen de sonraa kim vardı raraavis
aklıma geldikçe isim yazarım ayol şuan çok heyecanlıyımm unutuveriyom herşeyi :9::9::9::9::9:
aynen kızlar gelin çıkın çıkın gelin:)
listedeki herkesi istiyorummm bakkk hamiş fotomu koyacam göremezsiniz ha:):):):):)

kızlar ya valla süper oldu :) ama beynim sulandı bnm iki yeri takip edemiyorum :))

friedman seni göremedim ben ama face de bana bi istek fln yollasana :))

buarada minikgelinm ya 38.hafta fln diyince bi tuhaf oldum şimdi az kaldı anammmmmmm... doktorum da aralık başı diodu zaten 38 haftalık fln olacak heyecanlandım birden :D

aynen kızlar gelin çıkın çıkın gelin:)
listedeki herkesi istiyorummm bakkk hamiş fotomu koyacam göremezsiniz ha:):):):):)
hahhaa tehtit süpermiş haaa :9:

kızlar ya valla süper oldu :) ama beynim sulandı bnm iki yeri takip edemiyorum :))

friedman seni göremedim ben ama face de bana bi istek fln yollasana :))

buarada minikgelinm ya 38.hafta fln diyince bi tuhaf oldum şimdi az kaldı anammmmmmm... doktorum da aralık başı diodu zaten 38 haftalık fln olacak heyecanlandım birden :D

valla kuzum henüz bende giriş yapamadım kine bi g,iriyom bi çıkıyom beni bir türlü kabullenemediler :9:
:9:

saol canım çok teşekkür ederim inşallah bu sefer tutar.batım 30 kasım yada 1 aralık inşallah olmam.inanın sizde dualarımdasınız isim olarak,ben artık daha çok inanıyorum hamiş kalıcamıza ve en kısa zamanda:))

batım 30 kasım yada 1 aralık canım,dualarda buluşalım inşallah.umarım 2.aşılamam tutar olmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebeğin aşamaları daha zormuş sürekli ilaç kullanıyomuşun doktor söyledi o yzden korkmaya başladım ve bütün umutlarımı bu aşılamaya bağladım

Back
X