Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm kızlar napıyorsunuz giremiyorum dün annemdeydim bugun temizlik yapıyorum yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelcek p.teside kırmızılar gelcek cok yogunum cok :1::1:
60gelsinim yemekten yırtmışsın onu okudum gecen telden kulaklarım çınladı dün bende yırttım hatta bugunde annem yemekleri bölüştürdü yarın yemek yapma die :1::1: sen geldin aklıma direk anam 2 gun yırtım ya kızz hamişllerimizin yazılarını gördüm raravis doğurdumu acaba diyordum doğurmamış Allah bir avazda kurtarır inşallah baktım herkesler iyi face muhabbetinide okudum bende eklicem ama şimdi çıkmam lazım hele şu işlerimi halledeyim öptüm sizleri kib

bekliyoruz seni de facede tatlım.keşke bebişin sürprüz yapsada hsg ye filan gerek kalmasa:16::16:ayy ne güzel olur ya

batım 30 kasım yada 1 aralık canım,dualarda buluşalım inşallah.umarım 2.aşılamam tutar olmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebeğin aşamaları daha zormuş sürekli ilaç kullanıyomuşun doktor söyledi o yzden korkmaya başladım ve bütün umutlarımı bu aşılamaya bağladım

inş bu aşılaman tutar leylacım:16::16:

Canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana rabbim kolay bir doğum nasip etsin sana inşallah. Ayşeyi merak etmişsin 31. haftada gayet iyi bir sıkıntısı yok çok şükür yolunda gidiyor gebeliği. Kendine çok iyi bak canım..

Herkese selaaaammmmmmmm :3::3::3: :54::54::54:

canım seni merak ediyorduk, çok şükür her şey yolundaymış :16:

slm kızlar napıyorsunuz giremiyorum dün annemdeydim bugun temizlik yapıyorum yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelcek p.teside kırmızılar gelcek cok yogunum cok :1::1:
60gelsinim yemekten yırtmışsın onu okudum gecen telden kulaklarım çınladı dün bende yırttım hatta bugunde annem yemekleri bölüştürdü yarın yemek yapma die :1::1: sen geldin aklıma direk anam 2 gun yırtım ya kızz hamişllerimizin yazılarını gördüm raravis doğurdumu acaba diyordum doğurmamış Allah bir avazda kurtarır inşallah baktım herkesler iyi face muhabbetinide okudum bende eklicem ama şimdi çıkmam lazım hele şu işlerimi halledeyim öptüm sizleri kib

sinhusumm bacımmm :16: kolay gele... evett evett sende benim aklımdasınn :71: benden daha karlısın ona göre :34: yarın için de keyifleriniz bol olsun tatlım :34:

çokk öpüyorummm :54:

yarın sabah erkenden annemlere geçiyorum kızlar misafirlerimiz gelecek, yardıma gidiyorum akşama gelirim inş. lakin kimse yok..

hepiniz facede misiniz yoksa.. :24:

batım 30 kasım yada 1 aralık canım,dualarda buluşalım inşallah.umarım 2.aşılamam tutar olmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebeğin aşamaları daha zormuş sürekli ilaç kullanıyomuşun doktor söyledi o yzden korkmaya başladım ve bütün umutlarımı bu aşılamaya bağladım

inş tup bebege gerek kalmadan hamiş kalcan cnm ama olurda olmazsa tüp bebek düşündügün kdr zor deil..
eger cok zor olmuş olsa ben 3 ay içinde iki kez tüp bebek yaptırmazdım emin ol:)
rabbim o sıra sabrını veriyor garip bi şekilde hoppppp diye gelip geciyor anlamıyorsun bile:=) valla nasip olursa 2-3 sene sonra bidaha yapcam ikinci cocuk için tüp bebek önce karnımdakini dogurmam lazım ama:)

stidiveeeee bacım faceye gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canlarım ben hala yurtdışındayım dönmedim, pazar günü döneceğim Rabbim kısmet ederse...
faceden görüşüyormuşsunuxz, dönünce ben de katılırım belki...

bir de bugün dua günümmüş, hepinizinden Allah razı olsun, muradınızı versin inşallah :16:

canlarım ben hala yurtdışındayım dönmedim, pazar günü döneceğim Rabbim kısmet ederse...
faceden görüşüyormuşsunuxz, dönünce ben de katılırım belki...

bir de bugün dua günümmüş, hepinizinden Allah razı olsun, muradınızı versin inşallah :16:

ooooooooooooo facede hep online yiz bacım resimler paylaştık bi sürü cenemiz durmadı valla çok keyifli normalde telimi günde 1 kere şarj ederim bugun 3 kez şarj ettim facede durugum için valla çok keyifli gel kesin..
ben sırf grubu milet görüyomu diye başka face açtım iki dk kada:) sende kendi adın olmasa bile uyduruk bi hesap aç kuzum:)

canım sen ne yaptın,ne alemdesin,nasılsın?buğün 2.aşılamamı oldum dua et lütfen

cnm listede ki herkesi hergün dularıma katılıyorum rabbim kabul etsin inş.. bu kez tutar cnm inş.. tutmazsada üzülmek yok ben artık üzülmeyeceğime dair söz verdim doktoruma her daim bi sonraki aşama için kalk toplarlan umutsuzluk üzülmek etkiler seni dedi... seninde rabbim gönlündeki hayırlı eyleyip versin inş....

canım ya bu sefer içimden bi his olucak diyo hatta ikiz olucak gibi:)) benden çok eşim evhamlı oda diyo buğün dinlen fazla haraket etme diyo,evdeyim buğün bişey yapmam kızkardeşim burda sağolsun o yapıyo herşeyi,ama benim aşılama olduğumdan felan hiçkimsenin haberi yok,olmasın istiyorum,herkes farklı bakıyo,acıyarak bakıyolar hissediyorum bunu

aslında dinlenmek lazım bende aşılamadan 3 gün sonra balkonda halı paspas yıkadıydım bayram temziliği falan ağır iş yaptım pişlman oldum keşke yapmasaydım adet olduğum gün öyle bir kanamayla başladıki pedler falan zaptedemedim o derece kötyüdüm yani...

merhaba kızlar,
bugün doktora gittim. çstı muayenemi de oldum. daha vaktim var gözüküyor. bakalım ne zaman gelecek uaklık. ay sonunu bulabilir gibi gözüküyor. dua edin!

merhaba kızlar,
bugün doktora gittim. çstı muayenemi de oldum. daha vaktim var gözüküyor. bakalım ne zaman gelecek uaklık. ay sonunu bulabilir gibi gözüküyor. dua edin!

dualarım seninle canım... az kalmış annesi, sağlıkla kucağına alırsın inş. :16: :16: çok şükür her şey yolundaymış :nazar:

günayyydııınnn :71: :71:

nasılsınız hanımlar, dün pek kimse uğramamış, sanırım herkes face de... :50:

sabahtan selam vermek istedim malum erkenciyiz :1: kahvatlıyı yapıp çıkacağız, toprak saksı alacağım ekimlere başlıyorum da :1:

lale ve sümbülleri ektim, roka maydanoz, yeşil soğan ekeceğim :16:

tekrar görüşmek üzere, öpüyorum sizi

Selam kızlar 2 gündür gelemedim yogundum, şimdi de cepten yazıyorum.bgn TÜYAP kitap fuarına gittik, bebisime iyi bakabilmek, yetistirebilmek için cok güzel kitaplar aldım:) salı gunü de kardeşlerimle gitcez,İngilizce okuma kitapları alcaz:)
Yarın sabah 9:30 da randevumuz var,minigimi görmeye gitcez cok özledim:) 2 li testi de yaptırcaz inşallah temiz çıkar:)
Cepten de hic zevkli değilmiş kk, beğen butonu,smileyler yok:( neyse hepinizin mesajlarını beğeniyorum, öpüyorum:))

merhaba kızlar,
abooo kuzuma birşey kalmamış ya yahuu maşllah sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum

günayyydııınnn :71: :71:

nasılsınız hanımlar, dün pek kimse uğramamış, sanırım herkes face de... :50:

sabahtan selam vermek istedim malum erkenciyiz :1: kahvatlıyı yapıp çıkacağız, toprak saksı alacağım ekimlere başlıyorum da :1:

lale ve sümbülleri ektim, roka maydanoz, yeşil soğan ekeceğim :16:

tekrar görüşmek üzere, öpüyorum sizi
kuzum sen de gel yaa orası acayip hareketli bak pişman olmazsın al uyduruktan bir hesap gel valla küserim bak :1:

Selam kızlar 2 gündür gelemedim yogundum, şimdi de cepten yazıyorum.bgn TÜYAP kitap fuarına gittik, bebisime iyi bakabilmek, yetistirebilmek için cok güzel kitaplar aldım:) salı gunü de kardeşlerimle gitcez,İngilizce okuma kitapları alcaz:)
Yarın sabah 9:30 da randevumuz var,minigimi görmeye gitcez cok özledim:) 2 li testi de yaptırcaz inşallah temiz çıkar:)
Cepten de hic zevkli değilmiş kk, beğen butonu,smileyler yok:( neyse hepinizin mesajlarını beğeniyorum, öpüyorum:))

oooo anneciğimize baak şimdiden başlamış maşallah hazırlıklara biz bu sene gidemicez sanırım tüyapa yaa :31: çok indirim var mı kııss nasıl gözel mi :Dbu arada sen de çabık faceye gel :D

merhaba kızlar,

inş sağlıcakla kucağına alırsın cnm benim:16::16:

tatlım gittin mi doktora.nasılmış yeğenimiz :1::1:2 li testin sonuçlarını alınca bizi haberdar et olur mu:34::34:

egemncim,perihancım siz de gelin faceye.telden faceye girmesi daha kolay.annem yanımda.pcnin başına oturamıyorum pek.telden faceye girip kızları takip ediyorum ancak.
öpüyorum hepinizi allaha emanet olun:54::54:

Back
X