Sabredenler Kulübü 2012 :)

senden de bişey kaçmıyo kuzum,hemencecik de görüyon laaa,sen nasıl iş yapıcan ki bugün ben onu merak ediyorum :52::52::52::52::52::52::52:

hiç sorma dünya kadar fiş var önümd ve benim bu akşama kadar bunları bitirmem lazım gerçi çok değilmiş taş patlasın 1 saatlik iş ama laklaktan akşama anca bitiirim

yapmam lazım ama :P

dualarının karşılığını aldım inşallah elifcim... bebeğini kucağana aldığını görürüz inşallah. pınar gibi resimleri paylaştığın günleri görürüz...

ayağını sürü de arkandan bizler de gelelim :16::16: doktorumu aradım biraz önce, bu ay yumurta takibi yapalım dedi, ben belki dondurma yüzünden yapmaz diyordum ama yapalım dedi... geçen ay klomeni yarım kullanmıştım, bu ay tam kullan ve 13. gün gel dedi... bakalım başlıyorum yine, eşim stressiz olsa, ilişki sıkıntısı çekmesek, yük bu kadar benim üzerimde olmasa rahat olurdum ama şimdi bu kaygıyı tek başıma yaşaamk beni çok yoruyor. bu klomende tutturamazsak, sonraki ay film, sonrasında da aşılama olacak

dualarının karşılığını aldım inşallah elifcim... bebeğini kucağana aldığını görürüz inşallah. pınar gibi resimleri paylaştığın günleri görürüz...

ayağını sürü de arkandan bizler de gelelim :16::16: doktorumu aradım biraz önce, bu ay yumurta takibi yapalım dedi, ben belki dondurma yüzünden yapmaz diyordum ama yapalım dedi... geçen ay klomeni yarım kullanmıştım, bu ay tam kullan ve 13. gün gel dedi... bakalım başlıyorum yine, eşim stressiz olsa, ilişki sıkıntısı çekmesek, yük bu kadar benim üzerimde olmasa rahat olurdum ama şimdi bu kaygıyı tek başıma yaşaamk beni çok yoruyor. bu klomende tutturamazsak, sonraki ay film, sonrasında da aşılama olacak

canım inş işe yarar klomen de o zaman çektiğin yükün hiç bir anlamı kalmaz.ama bak bunların hepsi bişeylere vesile oluyor işte,o olmazsa aşılamaya da gitsen bak önünde çok güzel bir örnek var artık,çok şükür eloşumuza bugünleri gösteren rabbim hepimize de göstersin inş.hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz inş canım :16::16::16:

hadi hayırlısı cnm inş sende bu son takibin olur inş....

oooooo kutlamalar yapılmışşşş :66: :66: :66:

hiç de bikerem önce ben yazdımmm :1:

canımm bacımmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn... çok hatıramız var burada bunlara yeni gelen bebişlerimiz de eklenecekk...

:54: :54:

ben bayaa geç kaldım kutlamalara ama olsun:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::8::8::8::12::12::16::16::21::21::21::23::23::24::24::24::29::29::31::31::34::34::32::32::38::38::46::46::48::49::49::49::51::51::52::52::52::54::54::7::61::61::62::64::64::65::65::65::66::66::68::69::69::70::70::71::71::74::74::75::75::77::78::79::80::81::82::86::89::90::90::92::92::93::94::94::97::96::98::101::101::102::107::108::109::114::114::118::118::118::119::119::123::123::124::124::124::124::124::127::127::128::128::129::129::130::130::130::kkk::kkk::kkk::kkk:

Herkese selamlar! Çok uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Bebisle meşgul haldeyim ayrıca başka.sıkıntılaryaşadım yaşıyorum da halen. Herkesten dua rica ediyorum en kısa sürede herşeynnormale dönsün yine huzurumuz olsun diye. Yeni hamisler var galiba.eloserce tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin! Telefondan bu kadar yazabiliyorum dualarda unutmayın!

Herkese selamlar! Çok uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Bebisle meşgul haldeyim ayrıca başka.sıkıntılaryaşadım yaşıyorum da halen. Herkesten dua rica ediyorum en kısa sürede herşeynnormale dönsün yine huzurumuz olsun diye. Yeni hamisler var galiba.eloserce tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin! Telefondan bu kadar yazabiliyorum dualarda unutmayın!

selam canım:) özlettin kendini,bebiş olunca biz de böyle çok yoğun olucaz galiba:) dualarımdasın her zaman taze annecik,rabbim cümlemize dirlik düzen huzur versin her zmaan,umarım aşılacak sıkıntıların vardır..rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemez..güzel allahım her zaman yar ve yardımcın olsun:16:

rabbim derdine tez zamanda derman versin canım... sıkıntıda koymasın kimseleri ... bende çift çizgiyi gördüm nihayet çok şükür rabbime kimseleri benimkadar bekletmesin inş...

meraba canım nasılsın?uzun zaman oldu sabredenlere uğramayalı,ne var ne yok tek gelişme heralde elosercenin hamileliği,aşılama daha önce yaptırdın mı yoksa ilkmi olucak?

meraba canım nasılsın?uzun zaman oldu sabredenlere uğramayalı,ne var ne yok tek gelişme heralde elosercenin hamileliği,aşılama daha önce yaptırdın mı yoksa ilkmi olucak?

leylacım biz de eskisi gibi sık gelmiyoruz zaten...
bu ay ben klomen kullanıyorum ama kendimiz deneyeceğiz, tutmazsa önmüzdeki ay rahim filmi çektireceğim ve bir sonraki ay ilk aşılamamı yaptıracağım. şimdilik planımız bu yönde. eloş 2. aşılamasında hamile kaldı çok şükür :nazar::nazar:

sen neler yapıyorsun?

inşallah daha fazla tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın canım.

benim malesef 2 aşılamam da olumsuz.tekrar kist çıktı bende geçen ay doğum kontrol hapı kullandım,başka bi dr a gittim laparoskopi ve histeraskopi önerdi bende mantığıma yatmayan şeylerden yaptırmadım bu ay,nisan ayına kadar beklicem normalle olmazssa tüp bebek denicem canım,bende de durum bu:(((

sana tek tavsiyem,aşılaması tutan veya normal yolla hamiş kalanların % 99 u kafaları rahat olduğunda hamiş kalanlar canım!!!!

yok canımcım tek gelişme eloşun hamileliği değil siz çok yazışıyodunuz cemrecik le belki de haberin vardır,cemrecik de hamile hem de ikiz:nazar::nazar: bir deee Aleyyna doğum yaptı p.tesi günü:52::emir_bebek::16: oğluşunu aldı kucağına hayırlısıyla..rabbim seni de daha fazla bekletmesin hayırla ve sağlıkla tüm bekleyenlere tez zamanda yollasın meleğini inşallah:16: bizlere de hayırlı,sağlıklı,kolay doğum nasip etsin rabbim inşallah:16:

evet bayağı bi değişiklik olmuş canım,cemreyle sürekli yazışıyoruz zaten çok ama çok mutlu olmuştum.darısı benim ve isteyen arkadaşlarıma inşallah.

rabbim sanada sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım...

evet bayağı bi değişiklik olmuş canım,cemreyle sürekli yazışıyoruz zaten çok ama çok mutlu olmuştum.darısı benim ve isteyen arkadaşlarıma inşallah.

rabbim sanada sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım...

korunma bitti mi kuzum, hangi asamadasin? sigarayi da azalt ama...gebe olunca birakmasi daha zor oluyo..

geçen ay bitti canım,hatta 3.aşılama için biraz ara verelim dedim dr a tamam dedi ve doğum kontrol hapına devam dedi,ister istemez 3.aşılamada yumurtalar daha verimli olur demişti ama,boşu boşuna hormon almak istemedim bu ay kullanmadım yani.

bu arada buğün adet oldum canım:(( saat 04.05 ama 1 gr uykum yok şuan gözüm yüzüm şişmiş halde ağlamaktan hatta şuan birisi böh dese ağlıcak haldeyim o kadarki dolmuşum,bilmiyorum canım ya,dr dan,hastaneden nefret ediyorum artık,eşim eve gelince çok üzüldü beni o halde görünce hemen tüp bebek yaptıralım diyo yeterki sen üzülme diyo ama sanki tüp bebekle kesin olucak,ben dr dan,hastaneden nefret ettikçe eşim gidelim yaptıralım diyo,çok sıkıldım cemre,çok bunaldım,yaa şuan gözyaşlarım kendiliğinden akıyo o kadarki kötüyüm:((((

Son düzenleme:
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:

:7::7::7::7::16::16::16::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::24::24::24::24::70::70::70::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::90::90::90::90::90::90::90::90:

canım benim tebrik ediyorum senii.inan buraya önceki gibi sık giremiyorum fakat hep seni takip ederdim bakardım 20. ayı 21. ayı felan ayyy derdim nasıl dayanıyor ya.ve şimdi hamişşsin allahım bizlere de nasip etsinn daha bu akşam hüngür hüngür ağladımmm 19.ayım dolduu diye ve sen bgn bana bi umut oldunnn.süper yaaaaaaa çok sevindim.kendiliğindenmi geldi bebişin yoksa aşılama felanmı canım pek takip edemedim de

geçen ay bitti canım,hatta 3.aşılama için biraz ara verelim dedim dr a tamam dedi ve doğum kontrol hapına devam dedi,ister istemez 3.aşılamada yumurtalar daha verimli olur demişti ama,boşu boşuna hormon almak istemedim bu ay kullanmadım yani.

bu arada buğün adet oldum canım:(( saat 04.05 ama 1 gr uykum yok şuan gözüm yüzüm şişmiş halde ağlamaktan hatta şuan birisi böh dese ağlıcak haldeyim o kadarki dolmuşum,bilmiyorum canım ya,dr dan,hastaneden nefret ediyorum artık,eşim eve gelince çok üzüldü beni o halde görünce hemen tüp bebek yaptıralım diyo yeterki sen üzülme diyo ama sanki tüp bebekle kesin olucak,ben dr dan,hastaneden nefret ettikçe eşim gidelim yaptıralım diyo,çok sıkıldım cemre,çok bunaldım,yaa şuan gözyaşlarım kendiliğinden akıyo o kadarki kötüyüm:((((

kuzum, mesajini daha yeni gordum, cok ozur....
yahu daha yasin kac basin kac agliyorsun...o mesaji okuyan da yillardir cocuk icin ugrasiyorsun sanir...yapma boyle canim ya...
kendini su sekilde teskin et. de ki ''ben mayisda nasil olsa tup yaptiracagim ve tutma ihtimali de cok yuksek cunku sorunumuz yok...ben stres yaptigim icin olmadi bugune kadar...tup bebekte sansim cokcok yuksek'' bu sekilde dusunursen o zaman gerilimin de azalir, belki kendiliginden bile gelir bebis...senin butun tahlillerin normal...esinde de cok sukur onemli sperm sorunu yok..e daha ne o zaman?

men yeniyem qizlar...azerbaycandan..haminiza salamlar..bura cox rahatlatici ortamdi..Allah her kese hamileliyi dadizdirsin ve hamile olanlara sagliqli dogumlar nesib etsin Inwallah..Allah boyukdu Insallah ki bizim herkesin uzunu guldurecek..Biz sadece ondan istemeliyik.Siz menim ucun cox xususisiz..men 5 aydi evliyem ve her internet bawina kecen kimi burani ziyaret edirem cunki ne sualim olsa googlda yazan kimi bu sehifede gelir bir cox sualima sizin burdaki sohbetlerinizden cavab tapmisam..her birinize ayriliqda ugurlar herkesin Allah ureyine gore versin

Back
X