Sabredenler Kulübü 2012 :)

men yeniyem qizlar...azerbaycandan..haminiza salamlar..bura cox rahatlatici ortamdi..Allah her kese hamileliyi dadizdirsin ve hamile olanlara sagliqli dogumlar nesib etsin Inwallah..Allah boyukdu Insallah ki bizim herkesin uzunu guldurecek..Biz sadece ondan istemeliyik.Siz menim ucun cox xususisiz..men 5 aydi evliyem ve her internet bawina kecen kimi burani ziyaret edirem cunki ne sualim olsa googlda yazan kimi bu sehifede gelir bir cox sualima sizin burdaki sohbetlerinizden cavab tapmisam..her birinize ayriliqda ugurlar herkesin Allah ureyine gore versin

hosgeldin meryem...yeni mi dusunmeye basladiniz bebek yapmayi? Allah hakkinda hayirlisini versin....

Inwallah canim hamimiz ucun xeyirlisi olsun..menim hele 20 yasim var aslinda 1 yil istemirdim olsun hem okuyorum son yilim Inwallah bitiyor.amma evliliyin 3cu ayi gecikmem oldu hamilelik sandim test falan bisey cikmadi.doktora gitmek gerekdi..ondan sonra basladi hersey..bilmirem meni basa dusursuz ya yox calisiram bezi sozleri sizin dilinizde yazim...doktor matkanin balaca oldugunu dedi duzdu basqa problemler de var cirk va folekul hec boyumur ve s ancaq bunlar mualice olunur ancaq matkanin balaca olmasi o qeder narahatedirki..hekim masajla boyudecik deyir ancaq maraqlanmisam bele bir mualice novu yoxduki bizmkilerin kesfidi...bu haqda siz bilirsiz nese??bilirsinizse cox xahis edirem yardimci olun stres basliyib artiq

çok haklısın canım,bende şu var kendimi topluyorum ağlıyorum felan,o ağlama bana 2 ay felan yetiyo:))

hayırlısı olsun canım ne diyeyim,yapacak bişey yok,sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?

canım topiğe hoşgeldin,anladığım kadarıyla folikülün büyümüyo demişin yumurtaların büyümüyodur,bütün tahlillerin yapıldımı,rahim filmi,hormon testlerin,eşinin spermioğram testi yapıldımı?bide ne kadar sürelik evlisin?

sagol canim heqiqeten xos geldim burani cooox sevdim..men qan tahlilleri verdim prolaktin biraz yukseyiydi dermanla saldiq diger analizlerse normaldi..siz nece deyirsiz matkaya bilmirem bawa duseceysiz meni ya yox yeni matka balacadi deyib hekim ondan qorxuram.....folekula cox da bas agritmiram dermanla boyudub iyneyle catliyacaq)))))) 5 aydi evliyem kocish de ki "bakak da gorek" isden ne vaxt imkan olsa gedecek analize....Inwallah tezlikle geler de bu cirtdan cox hesretde qoymaz bizi....

sagol canim heqiqeten xos geldim burani cooox sevdim..men qan tahlilleri verdim prolaktin biraz yukseyiydi dermanla saldiq diger analizlerse normaldi..siz nece deyirsiz matkaya bilmirem bawa duseceysiz meni ya yox yeni matka balacadi deyib hekim ondan qorxuram.....folekula cox da bas agritmiram dermanla boyudub iyneyle catliyacaq)))))) 5 aydi evliyem kocish de ki "bakak da gorek" isden ne vaxt imkan olsa gedecek analize....Inwallah tezlikle geler de bu cirtdan cox hesretde qoymaz bizi....

daha yeni evlisin canim, neden panik yapiyorsun boyle? kocish hakli :))))

en onemlisi fsh ve prolaktin...fsh kac cikti?

Son düzenleme:
daha yeni evlisin takma bu kadar kafaya,prolaktin değerin kaç çıktı,normal prolaktin değeri 1,3-25 arası normal benimkide yüksek çıkmıştı hatta birinde 36 diğeride 31 çıktı,ama ilaçlarla düşürüyolar,çatlatma iğnesi için erken daha ama vardır bir bildiği bu arada çoğu kelimeni anlayamıyorum kusura bakma,anladığım kadar yardımcı oluyorum :)))

canımmmmmmmmmmmm ne yapıyon nasılsın?ben var seni özlemek :)))

kuzum sen spor da yapiyor musun peki? bolbol spor yap...ben hergun bir saat yuruyup, 10 dakika mekik cektim..spor cok faydali imis...bi de sigarayi azalt diycem ama streslisin, zor olur...bolbol su ic...keciboynuzuna basladiniz mi? ben esime hergun iki tatli kasigi yerdim 3 ay boyunca...

hayır canım spor felan yapmıyorum,yapmama da gerek kalmıyo benim salonumla mutfağın arası yaklaşık 35-40 metre var eşimde sağolsun sürekli bişey içer,su getir,kola getir sporu yapıyorum sayılır:)) şu havada yapamam canım çok soğuk bide gribim kaç gündür hala geçmedi,eşime bişey yedirmiyorum bende yemiyorum

bir miniğimiz daha dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayalimduam kuzumuz da doğum yaptıı ohh darısı kalanlarımızaa :16::16::16::16::16:
Allahım sağlıklı uzun çoookkkk güzel bir ömür nasip etsin yavruna kuzuuuuuuuuummmmmmmmm :32::32::32::32::32::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bir miniğimiz daha dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayalimduam kuzumuz da doğum yaptıı ohh darısı kalanlarımızaa :16::16::16::16::16:
Allahım sağlıklı uzun çoookkkk güzel bir ömür nasip etsin yavruna kuzuuuuuuuuummmmmmmmm :32::32::32::32::32::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

zaman su gibi akıp geçiyor...maşallah allah analı babalı sevdikleriyle büyütür inşallah:nazar:

Back
X