Sabredenler Kulübü 2012 :)

işin nasıl istediğin gb yoğummusn arkadaşların varmı alıştın mı

canım eşimin kuzeni de benden önce buraya başlamıştı,bi de finans müdürü benim eski şefimdi,o yüzden alışma süreci zor olmadı ama tabi diğerleriyle daha tam bir arkadaşlık kurmuş değilim,ben kolay kolay kimseyle geçinemem :37::37: işler de şimdilik çok yoğun değil ama tabi yine bütün günümü alıyor mesela şimdi elimde bekleyen işler var ben burda laklak yapıyom :51::51:

canım eşimin kuzeni de benden önce buraya başlamıştı,bi de finans müdürü benim eski şefimdi,o yüzden alışma süreci zor olmadı ama tabi diğerleriyle daha tam bir arkadaşlık kurmuş değilim,ben kolay kolay kimseyle geçinemem :37::37: işler de şimdilik çok yoğun değil ama tabi yine bütün günümü alıyor mesela şimdi elimde bekleyen işler var ben burda laklak yapıyom :51::51:

hah hahaaaaa sende yoğunum diyenler kervanına katıldın yani senmı kımseyle anlaşamazsın atma fatoş

canım kusura bakmazsan eğer ben işime döneyim,bi de patronlar görüyorlarmış burda da kimin nereye girdiğini,çok fazla kalmazsam iyi olur.kocaman öpüyorum sen :54::54:

Eski dostlarım merhabalar..
UZun zaman oldu topige hirmeyeli..
Masallah hamisler filan..
Rabbim kucağına almayi nasip etsin..
Bende tup tedavisindeyim. Tuplerim alindi önce. Sonra da mecburen tup tedavisi..
Iki gunoldu ignelere baslayali..
Kizlar bir yemek yarismasi var. Ve bir arkadasim yarisiyor.sizlerden onun yemegine oy vermenizi rica ediyorum.
Kk da yemek yarışması. Yemegimiz Portakallı pirasa ve sehriyeli tavuk salatasi..
Simdiden hepinize tesekkurler..

Back
X