Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayyyy egem de gelmiş hoş gelmişşşş,iyiyim canım çok sağol sizleri özledim sadece yokluğunuz çok belli oluyor ya,sizle görüşmeyince depresyona giriyorum :34::34:

aynen fatom yaa sen gittiğinden beri hiç uzuun sohbetlerimiz olmuyo :( haliyle yeni gelişme falan da yok :( bıraktığın gibiyim ben valla,bugün temizlik yaptım şimdi yatışşş:8:

canım sen ne yapıyon hazırlıkların bitmiştir artık senin,odanızın son halini paylaştın mı yoksa,hiç girip bakamıyorum yaa.doğum kursları nasıl gidiyor en son bi tane daha kursa başlamıştın

bitti biti çok şükür.herşeyimiz hazır.15 gün sonra kadın alcam eve temizlik yaptırcam o kadar.kurslar da bitti:) odamızın son halini paylaştım:) kocan bi alşam getirsin eve laptopu face e gir yaa :(

burda da bişey yazmaya uyuz oluyorum 100 saatte cevaplanıyo,eskiden nası katlanmışız ya o kadar sohbette,face gibisi yok:9::9::9:

napim cnm bildiğin gb devam yenı kankam artık komşum :D :D dedikodu yok bıraktığın gb sende ne var ne yok alıştın mı işine

ohhh allah muhabbetinizi arttırsın kanka da oldunuz demek,alıştım ben de canım.
işte bu aralar canım sıkılıyor biraz malum konudan dolayı,nerdeyse 1 ay olacak daha lekelenmem kesilmedi biliyor musunuz.o da kafamı bulandırıyor,pöfffff:50::50:

ohhh allah muhabbetinizi arttırsın kanka da oldunuz demek,alıştım ben de canım.
işte bu aralar canım sıkılıyor biraz malum konudan dolayı,nerdeyse 1 ay olacak daha lekelenmem kesilmedi biliyor musunuz.o da kafamı bulandırıyor,pöfffff:50::50:

eloş yazmış facede cnm gördum doktora gidemmemişsin c.tesi çalışmıyormu doktor arasan bi

allah allah niye öyle oldu ki fatoşum ya çok sinir bozucu:( arasan bi doktoru telefeondan da ne dicek ki gel bi muayene edelim dicek,nası gitcen doktora?

egemncim sinhusun elektrikleri kesilmiş,benim de burası çok kalabalıklaştı artık çıkmam gerek,yazamadım o yüzden deminden beri.
kendine ve yeğenimize çok iyi bak,diğer kızlara da slmlar.görüşürüz canlarım hepinizi çok özledim:16::16:

canlarımmm fatoşummm nirelerdesin çoooook özledimmm yetişemiyorum ki ben de malum biliyorsun tatlımmmm :54: :54:

çook çook öpüyorumm

aman beeeeeeeeee ne gEt bişi bu böylee yaa :43::43: :43:ne otarafta ne bu tarafta göremez oldum sizleri çok özledim yaa of offfff :43::43:tamamen unutuldum yalnız kaldım :14:

Back
X