- Konu Sahibi minikgelin
- #32.701
ben de geldimmmmfatoooooşşş nasılsın bacımm? nası gidiyo?
ayyyy egem de gelmiş hoş gelmişşşş,iyiyim canım çok sağol sizleri özledim sadece yokluğunuz çok belli oluyor ya,sizle görüşmeyince depresyona giriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy egem de gelmiş hoş gelmişşşş,iyiyim canım çok sağol sizleri özledim sadece yokluğunuz çok belli oluyor ya,sizle görüşmeyince depresyona giriyorum![]()
canım sen ne yapıyon hazırlıkların bitmiştir artık senin,odanızın son halini paylaştın mı yoksa,hiç girip bakamıyorum yaa.doğum kursları nasıl gidiyor en son bi tane daha kursa başlamıştın
sinhusum bacım![]()
nasılsın ne yapıyorsun ne var ne yok,son dedikodular ne bunların hepsini istiyorum![]()
ya bu sinhus nerde,görmüyor mu acaba yazdıklarımı, nerdesin demiş :44::44::44:
napim cnm bildiğin gb devam yenı kankam artık komşum![]()
dedikodu yok bıraktığın gb sende ne var ne yok alıştın mı işine
burda da bişey yazmaya uyuz oluyorum 100 saatte cevaplanıyo,eskiden nası katlanmışız ya o kadar sohbette,face gibisi yok![]()
burda da bişey yazmaya uyuz oluyorum 100 saatte cevaplanıyo,eskiden nası katlanmışız ya o kadar sohbette,face gibisi yok![]()
ohhh allah muhabbetinizi arttırsın kanka da oldunuz demek,alıştım ben de canım.
işte bu aralar canım sıkılıyor biraz malum konudan dolayı,nerdeyse 1 ay olacak daha lekelenmem kesilmedi biliyor musunuz.o da kafamı bulandırıyor,pöfffff![]()
ne çektin ben binnur ne çektinkıss sen facedeykende burayı smileyleri özlüyorsun ne cektin be gülüm
![]()
eloş yazmış facede cnm gördum doktora gidemmemişsin c.tesi çalışmıyormu doktor arasan bi