- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #32.721
herkesleri çok özledim yaaa nerde o eski muhabbet ettiğimiz günlerrrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):)::)): kıs hiç bu yönden düşünmemiştim:) inş bu topige gelen herkes hamile kalır:) yarın rejimede başlıyorummmm hadi bakalım hamile kalsakta kalmasakta burda duralımmm:)ben çok sevdim herkesii özlüyorum inan 1 gün gelmesem aklım da siz oluyorsunuz ne garip sanal ama gercek hayattanda daha gerçek:)
Doktora gittik dayanamadık 1. Buçuk aylık hamileymişim :) darısı sizlere arkadaşlar dua edeceğim hepinizeeee
merhaba eskilerden bilenler bilir beni bi dönem sık yazıyodum geçen sene bu dönemlerim çok zor geçmişti. geçen sene temmuzda ikiz bebeklerimi 25 haftalıkken kaybetmiştm(
şu an 22+1 günlük hamileyimmm çok şükür rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inşallah. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versinn sabretmek zor kaybetmek zor Allah başka acı göstermesinn....
herkese hayırlı bayramlar bu arada..
hamiş olan herkese rabbim tamamına erdirstsin inşş. hamile kamak isteyenlerede sabır ve umut versinnn...
cnm hayırlı olsunnn çok sevindim biz facede takılıyoruz ondan buraları unuttuk malesef![]()
merhaba eskilerden bilenler bilir beni bi dönem sık yazıyodum geçen sene bu dönemlerim çok zor geçmişti. geçen sene temmuzda ikiz bebeklerimi 25 haftalıkken kaybetmiştm(
şu an 22+1 günlük hamileyimmm çok şükür rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inşallah. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versinn sabretmek zor kaybetmek zor Allah başka acı göstermesinn....
herkese hayırlı bayramlar bu arada..
hamiş olan herkese rabbim tamamına erdirstsin inşş. hamile kamak isteyenlerede sabır ve umut versinnn...
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
saol canımm amınn çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah şimdi 29+4 olduk çok şükür .erken doğum riskimz var biraz korkuyla geçiyo günler inşş zamanında tamamına erdirmek nasip olur..
allah tüm isteyen herkese bebek nasip etsin önceden kayıp yaşayanlar için çok ayrı zor bi durum Rabbim yardım etsin hepimize