Sabredenler Kulübü 2012 :)

canlarım bi arkadaşımızın eşi ameliyat olucak 10 gün sonra dua edelim de gerek kalmasın inşallah ameliyata,ilaçla iyileşir.

ne olur çok dua edin,eloşummm çok dua et...

Kızlar facebooktaki gruba katılmak istiyorum ama bulamadım bana özelden msj atarak yardımcı olabilecek biri varmı lütfen...

ey hikmetinden sual olunmayan Rabbim,sen yüreğimdekini benden daha iyi bilensin,sen yardım et Allah'ım,dayanma gücü ver nolurrr
gerçekten isteyen herkesin ve benim muradımızı gerçekleştir,bizlere de hayırla ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip et ya Rabbim :14::14::43::43:

Kızlar ne zamandır aklımdasınız ama bir giremedim ya! Hepinizi çok özledim. Haberler nasıl? var mı başka hamiş? doğuran vs. ay hep kaçırıyorum olayları. bu velet beni öyle meşgul ediyor ki anlatamam. 7. ayına girmek üzere. bu ek gıda işi ne zor işmiş anacım. iştahlı bebek isteyin hamişler ve hamiş olmak isteyenler. dualarınızda unutmayın. beyfendi bebek maması tariflerini sevmiyor. yetişkin yemekleri istiyor. çoğu şeyi bir yaşından önce yasaklamışlar. ama ne yapayım bazılarını umursamıyorum. şeker ve tuz a dikkat ediyorum gerisini yediriyorum valla. zaten yemiyor mıy mıy. ayy neyse işte bende durum bu anlayacağınız. günümün çoğu yemek yedirmekle geçiyor hayırlısı ile bir düzen oluştursa ne güzel olacak. bir de diş stresi var belli. salyalar arttı kaşınıp duruyor. huysuz iyice. amaan. o bitecek başka şey başlayacak derken bir bakmışsın kocaman adam olmuş ben de yaşlanmışım. hayat bu işte. Herkese selamlar!!!:16::16::16::16:

Sabredenler kulübüne üye olup hamiş kalanlar..Anne olanlar...Ve hala umudunu kaybetmeyip sabredenler...Başka anne olmak isteyenlere de merhem olur inşallahh...:16::16::16:

Çok güzeldi burda sohbetler....:5::5::5:

KONU GÜNCEL:...:54:

:):)::)): kıs hiç bu yönden düşünmemiştim:) inş bu topige gelen herkes hamile kalır:) yarın rejimede başlıyorummmm hadi bakalım hamile kalsakta kalmasakta burda duralımmm:)ben çok sevdim herkesii özlüyorum inan 1 gün gelmesem aklım da siz oluyorsunuz ne garip sanal ama gercek hayattanda daha gerçek:)

Sirf bu ay hamile kalabiliyim diye yaziyorum arkadaslar. Demek bu sayfada birinin duasi kuvvetli geliyor Insanlaraki hamile kaliyorlar. :nazar:

Kızlar az önce test yaptım 10 gün geçikmişti umursamadım adetlerim hep düzensiz diye ama eşimin yarın doğum günü içimden bir ses al yap dedi yapar yapmaz 2. çizgi çıktı hamilemiyim yani annemi oluyorum bende yani hala inanasım gelmiyor acaba test yanlış mı çıktı :s

kızlar gece eşimle 5 tane farklı markaların testlerini almıştık. beli testin yanılma payı vardır diye neyse gece 3 tanesi yaptım 3 ücü yine anında kopkoyu çıktı sabah 2 tanesini yine yaptım yapar yapmaz yine 2. çizgiler çıktı. ALLAHIM 2 yıldır istiyorduk olmuyordu. adet düzenszliği vardı bende geçen ay dr. gitmiştik ilk aydan daha kafadan 500 tl para gitmişti. allahım dedim kaderimizde demekki bu varmış dedim. ilk ay olmadı. 2. ay devam edecektik ama ben şehir dışına çıktım dr. gitmem gereken zamanlarda şehir dışındaydım. neyse dedik bu ay artık es geçiyoruz dedik. dr. aradım haber verdim ağustosta geliriz dedim. bu ayda kendi evimi aldım allahıma bin şükür aylardır allahım ev allınca yeni evimize birde bebiş ver rabbim dedim. aldığım inşaattan 3 kanki ev aldık bitmesini bekliyorduk. hepsi yeni evli hepsi hamile bir ben kalamamıştım çok üzülmüştüm. ama allahım vardır zamanı dedim. bu ay nasılsa dr. gitmedik beklemiyoruz diye koltukları kaldırıp altını sildim 12 kat merdiven bir haftada 3 kere çıktım alışveriş yaptım ağır taşıdım yani anlayacağınız hiç beklemiyordum hatta adetim 10 gün geçmişti aman dedim yine adet düzensizliği dedim. Evin tapusunu alma heycanı ile uğraşırken unutmuştuk bu ay iyice ama rabbim testler yanılma payı yoksa yavrumu verdi çok şükür dilerim RABBİM İSTEYEN HERKESE VERİR.

BELİRTİ VAR MI DİYE SORANLARA: ADET GÜNÜNE KADAR GÖĞÜSLERİM ÇOK AĞRIDI ADET GÜNÜ GEÇTİ GİTTİ HATTA ALLA ALLA ADET OLMAYACAM GALİBA AMANN DEDİMM BU AYDA BÖYLE ADET OLCAM GALİBA EV HEYCANINDAN DEDİM. ONUN DIŞINDA HİÇ BİR BELİRTİ YOK HAFİF KASIK AĞRILAR VAR O KADAR ADET OLUCAM GİBİ :)

merhaba eskilerden bilenler bilir beni bi dönem sık yazıyodum geçen sene bu dönemlerim çok zor geçmişti. geçen sene temmuzda ikiz bebeklerimi 25 haftalıkken kaybetmiştm :((

şu an 22+1 günlük hamileyimmm çok şükür rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inşallah. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versinn sabretmek zor kaybetmek zor Allah başka acı göstermesinn....

herkese hayırlı bayramlar bu arada..

hamiş olan herkese rabbim tamamına erdirstsin inşş. hamile kamak isteyenlerede sabır ve umut versinnn...

merhaba eskilerden bilenler bilir beni bi dönem sık yazıyodum geçen sene bu dönemlerim çok zor geçmişti. geçen sene temmuzda ikiz bebeklerimi 25 haftalıkken kaybetmiştm :((

şu an 22+1 günlük hamileyimmm çok şükür rabbim tamamına erdirmeyi nasip eder inşallah. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versinn sabretmek zor kaybetmek zor Allah başka acı göstermesinn....

hamiş olan herkese rabbim tamamına erdirstsin inşş. hamile kamak isteyenlerede sabır ve umut versinnn...

hayırlı olsun cnm allah tamamını erdirsin dikat et kendineee

love love ve cnm hayırlı olsun!! ben ne face ne buraya artık gelemiyorum bebekle çok zor. arada bir uğrayıp selam veriyorum ancak :(

Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

saol canımm amınn çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah şimdi 29+4 olduk çok şükür .erken doğum riskimz var biraz korkuyla geçiyo günler inşş zamanında tamamına erdirmek nasip olur..

allah tüm isteyen herkese bebek nasip etsin önceden kayıp yaşayanlar için çok ayrı zor bi durum Rabbim yardım etsin hepimize

saol canımm amınn çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah şimdi 29+4 olduk çok şükür .erken doğum riskimz var biraz korkuyla geçiyo günler inşş zamanında tamamına erdirmek nasip olur..

allah tüm isteyen herkese bebek nasip etsin önceden kayıp yaşayanlar için çok ayrı zor bi durum Rabbim yardım etsin hepimize

Benim de erken doğum riskim vardı gunlerim hep hastanede geçiyordu. 30. Haftada başladı gelmek istemeye büyük gayretler sonucu 39+2de zorla getirtildi sonra da :)

Ahhh o günler hep aklımda burda gecirdigimiz günler. sağolasın kadinlar kulubu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sallardık kk yı bir sohbet başladımı ard arda msj lar sayfamız dolup taşardı faceye gidince tadı kaçtı buraların özledim vallahi ama ordada daha iyi tanıdık pekiştik burdada herşey başklaydı hepinizi çok seviyprum kızlar :46::46::46::46::46:

Back
X