Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyamayla ilgili sorularinizi yanitlayabilirim kizlar

Çok tşk ederim cevabınız için :) kendim hiç beceremem evde çünkü boyayla hiç uğraşmadım :) kuaföre yaptırırm diyorm ama hem fiyat konusunu bilmiyorum açıkcası hemde sürekli uğraştırırmı bilemedim. Peki boyattıktan snra beğenmezsem eğer kendi doğal saçıma nasıl döneblrm? Yani açıcı dediğiniz şey saçtan akıyomu?

Rica ederim ne demek:) acici uygulamasi yapan her kuafor en az 100-150 lira ister.bilen birisi varsa eyrafinda guvendigin ona da yaptirabilirsin tabi ama karar senin:) acici sactan silinir mi acikcasi bilmiyorum ama varsada 300 liradan asagi tutmaz diye tahmin ediyorum tabi şehir ve mevki de onemli.aciciyi silemezsen de sacinin renginde sonu sıfırla biten yansimasiz bi boya kullanirsan en az iki defada eskisi gibi olucaktir:)benim bi arkadasim aciciyla actirip bakira boyadigi sacina alisamayinca palette 6.35 ile kapatmisti uc defa boyamayla tabi yipranmisti baya.şayet bi boyama yapmayi dusunuyosan en az bi ay oncesinde haftaa iki defa zeytin yagi yumurta ve mayonez maskesine baslamani öneririm.yaklasik 4 saat bekletip yikarsin.bi nevi ön hazirlik:)

Cesaretim geldiği an gidip boyatcam ama öncesinde iyi bi kuaför bulmam gerekiyo sanırım:) söylediğiniz maskeyi yaparım hem boyatmadan önce hemde siyaha tekrar geçmek istersem :) tekrardan teşekkürler :)

gamzetann slm.banada fikir verirsen sevinirim.sacim 12 senedir sari rofle.zaten ince ve az.ve ben kuaforden veya dip ciktiginda kotu dolasmaktan skldim.
Kendi saxim orta koyulukta kumral.suan dedigim gibi rofle var.
Sorum su.artik evde boya alip boyamak istiyorum.ama rofleden daha az sari istiyorum.yani duz renk tek renk olsun istyorum.
Rofle uzerine hangi boyayla sari ya devam edebilirim veya mumkun mu.

Merhaba,tabi ki mümkün:) istediğin ton tam olarak nasil bir ton buna gore tavsiyede bulunucam.roflelerin platinse,koleston yada palette nin 12.1 ini önerebilirim.baya iyi açiyo saclari,hafif turunculuk birakiyo diplerde ama mor şampuan yada küllü cila ile halledebilirsin bu olumsuzlugu.roflelerin platinden bi kac tik daha koyuysa da garnier ekstra acik gumuş sarisini onerebilirim.dipleri hafif dore yansimali aciyo ve küllü cilaya gerek kalmadan hafta da bir uc dakikaligina mor şampuanla yikarsan bundan kurtulucaksindir:)

Tsk ederim yorumun.icin.suanki sacimi attim foto.dipler ciktikca dip boya yapti kuafor ve kizilimsi bisey oldu.
Istedigim sari tonunuda attim..bu rengi tutturamiyorlar galiba.
Yani dogal sari olsun asiri olmasin istiyorum.
Kuafor bask arenge donerken cok pahaliya cikiyor.yinede ilkinde kuafore gideyim bu rengi yapabileceklerse ama sonrasinda evde elde edebilirmiyim buna benzer rengi.
Ne diyorsun canim

Eklentiler

• IMG-20160909-WA0029-2.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20160910-WA0007-1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2016-09-10-16-39-03-1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2016-09-10-18-21-42-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 75
rica ederim :) açikcasi istedigin zor bi renk ev ortaminda ve haklisin ki kuaforler bu rengi elde etmek icin ne paralar istyo koyu küllü sari gibi istedigin renk sanirim.ve senin saclarin gercekten baya turuncu kalmiş.ayrica yipranmis baya boyadan once bakim ile biraz toparlamani tavsiye ederim.bide bu renge ulasman icin market boyalari yerine kuafor malzemeleri satan yerlerde bulabilecegin bi boya önericem.igora 8.0 numara ile 8.1 i karistirip 30 vol oksidanla karistr bire bir oranla.karişimin icine bi yemek kaşigi sac kremi ve 1 yemek kasigida su ekle varsa biraz bakim yagida ekleyebilirsin boya karisimina.dipleri bunla boyayabilirsin.gayet hos bi renk cikicaktir.ne cok kullu ne cok dore yansimali.tam dengede yani:) 30 dakika bekletip yikayabilirsin.uc kisimlari da garnier gumus sarisiyla boyayabilirsin uclardaki turunculugu buyuk olcude alacaktir:)

Ayy cok sagol canim ama ben bugune kdr evde hic boyamadim bu dediklerin bana cok zor geldi yani anlamamda zor yapmamda sanki nasil riske atayim.
Market boyasi degil daha kaliteli birsey istiyorum evet...
Bakim ic8n ne onerirsin suan yipranmis ince telli ve dokuluyor...
Suan ilk istedgim rengi elde etmek icin kuafore gitsem ayy cok pahali tutacak o da valla tukendim haaaa

Merhaba :) benim şöyle bir sorunum var saçımı üniversiteden beri boyuyorum kalıcı boya ile sertleşti ve azaldı ama beyazlarım da var bu sebeple amonyaksız boyaya geçmek istedim şuan saçımda loreal in boyası amonyaklı boyası varken bi ton açık lorealin amonyaksız boyasına boyarsam tutar mı aktığında ne çeşit bir görüntü olur kalıcı boyanın da akmasına sebep olur mu

Canim hic onemli degil sorun olursa hep burdayim:) oksidan dan filan korkuyo olabilirsin haklisin da aslinda,o zaman şoyle yap garnier carpici renkler 8.0 numara ile koleston naturals 8.1 i karistir icindeki oksidanlari kullan paketteki.icine de bi kasik sac kremi ekle bi kasikda su.korkmana gerek yok.gercekten insanin iligini sömürüyo bu kuaforler.bakim icin de mayonez zeytinyagi ve 1 tane yumurtayi iyice karistirip tum sacina yedir 4 saat kadar beklet ilik suyla yikayip sampuanla.loreal elseve nin mucizevi bakim yagi maskeside gayet basarili.her banyodan sonra nemli sac uclarinaurban care collagen bakim serumu uygulayabilirsin.bi ay gibi bi surede toparlar saclarini:)

Zannediyorum ki daha cabuk akacaktir.ancak altinda ki kalici boyayi da beraberinde goturecegini hic sanmiyorum sonucta sacina tutunmus bi boya var.yeni kullanacagin boyanin amonyaksiz oluşu tum kimyasali da akitacak demek degil.şu an saclarin ne renk ? Yani kalicida hangi renkti numarsi filan? Ve su an kullanmak istedigin boyanin numarasi nedir canim? Saclarin sertleştiyse amonyakli ancak saci boyamadan sonra yumuşacik yapan garnierin çarpici renkler serisini önerebilirim.en acik sarisina bile boyadigimda,yumuşacik yipranmayan sari saclarim oluyodu:)

Saçlarım koyu kestane rengi boyanın şuan numarasını tam bilemiyorm boyamak istediğim 503 numara altın çikolata diye geçiyo :) önerin için çok teşekkürler bi de garnier deneyeyim 21 yaşındayım şimdiden başlamak istemezdim ama beyazlarım var malesef.

canım kahveye boyadım fakat kendi saçım açık kumral olduğu için üstleri açık kahve sonlara doğru siyah gibi oldu

canım kahveye boyadım fakat kendi saçım açık kumral olduğu için üstleri açık kahve sonlara doğru siyah gibi oldu
Canim uclarda ne renk vardi ve diplerin kendi rengi miydi? Uclar daha koyu tuttuysa yapacagin tek şey rengi tamamlamak yani dipleride daha koyu bi renge boyamak boyama oncesi sonrasi fotosu atarsan daha iyi yardimci olabilirim

Rica ederim:) dene memnun kalacaksin kesinlikle boyama sonrasi maskeyi de yapmayi unutma.altin kahve boya sacina dore yansimalar verecektir eger ki yansimasiz bi renk istiyosan sonu sifir olan boyalari kullanmalisin

İyi akşamlar dilerim. Ben saçlarımı uzun zamandır boyamıyordum ve en son boyamadan önceki hali buydu. Üstler kendi rengim altlar ise en son vurduğum açık küllü kumralın akmış haliydi. Sonra aptallık edip koyu kahveye boyadım 3 gün önce ve saçım cok kötü bir renk oldu. Perşembe günü çok yakın arkadaşımın kıması var ve saçlarımı küllü rengime tekrar nasıl yaklaştırabilirim? koleston'un koyu kahvesini kullandım, küllü kumralda da koleston kullanmıştım. bu renk olmasada tam olarak saçımı çikolata kahve vs döndüremez miyim?! Of çok pişmanım

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 74
Buda şimdi ki hali. Boyanın tutmadığı halen sarılık olan yerlerde var. Kuaföre hiç gitmedim gitmek için şuan bütçemde yok. Evde "açıcı" kullanmadan nasıl halledebilirim

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba ben saçımı koyu kahveye boyadım ve 10 dakika bile beklemesine rağmen tüm saçlarımı boyamadan direk yıkadım ama saçımın ön kısımları çoktan koyu kahve olmuştu. Bundan önce saçım altın karameldi. O renge dönmek istiyorum ama kimyasallarla saç açmak istemiyorum saçım eski haline koyu saçlarda bile etkili boyalarla aynı rengine döner mi ya da Nasıl eski rengine döndürebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…