Rica ederim:)çok teşekkürlerr
merhaba benim de sorularım var hatta sorunlarım da var..Rica ederim:)
Merhaba,cok gecmiş olsun öncelikle:/ sac oyle bi sorun ki biz kadinlar icin,seni cok iyi anliyorum.şöyle ki saçların aşırı yıpranmiş tarif ettigine gore,bu yuzden renk odakli degil sac sagligina odaklanmalisin,boyamayi düsünmeden once biraz bakim yapmani tavsiye ederim.mayonez yumurta ve zeytinyagi maskesiyle saclarin bi nebzede olsun toparlanacaktr.hafta iki defa yapmalisin.renge donecek olursak eger,keşke aktiktan sonra bi daha boyamasaydin.daha iyi akıtabilirdik.saclarinin cok koyu oldugundan şikayetcisin.ancak kesinlikle acici ve acici ibaresi olan bi boya kullanmamalisin.saclarindaki koyulugu beyaz sabun ile iyice akitip bol sac kremi ve bakimla sabun kaynakli kurulugu engelleyebilirsin:) tavsiyem yaklasik bir bucuk iki ay hic boyamaman saclarini.rengini biraz akitarak belki o koyuluk gittiginde begeniceksin:) boyamana gerek bile kalmaz ortaya cikan renkle:) syossun olea termo etki şampuanini kullanamani tavsiye ederim yağ icerikli bakim yapan bi şampuandir,uygun fiyatli da,sac kremini de kullanabilirsin.insallah istedigin saclara bi an once kavusursun:)merhaba benim de sorularım var hatta sorunlarım da var..
boyama hikayem açıcıdan sonra yoğun bakır+1/3tarçın bakır ile devam etti 6 ay kadar renge bayıldım bana cok gitmişti ..
3 haftalık boyama aralarıyla saçlarım ellerimde kaldı en son boya değiştirmek istemiştim mahvetti saçlarımı
kulak hizasında kestirdim .. boya tutmadıgı için sarı tiftik oldu ben de inoa kahveye boyadım 1 ay gibi bir sürede aktı tekrar boyadım koyu oldu baya keskin durdu bende şimdi bu rengi istemiyorum ..
saçlarım cok yorgun biraz da açıldı renk eşitliği yok ..
üniversite baslamadan boyamak eşitlemek istiyorum ..
zarar vermeden nasıl rengi açarım ? yada daha açık bir renge boyadığımda tutar mı ?
bir de hangi rengi önerirsiniz ? ( koyu kahve gözlüyüm süt beyaz değilim ama beyazım saçlarım da kumral gibiydi çok oldu hatırlamıyorum rengini bile .. )
bir yanım bakır yansımalar olsun diyor diğer yanım altın ışıltılı kahve yap ilerleyen zamanda da ombre yap diyor ..
saçlarım kısa olduğu için çok mutsuzum bir de kahve oluşu çok karakteristik oldu çıtçıt takıp topluyorum
değerli görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba,cok gecmiş olsun öncelikle:/ sac oyle bi sorun ki biz kadinlar icin,seni cok iyi anliyorum.şöyle ki saçların aşırı yıpranmiş tarif ettigine gore,bu yuzden renk odakli degil sac sagligina odaklanmalisin,boyamayi düsünmeden once biraz bakim yapmani tavsiye ederim.mayonez yumurta ve zeytinyagi maskesiyle saclarin bi nebzede olsun toparlanacaktr.hafta iki defa yapmalisin.renge donecek olursak eger,keşke aktiktan sonra bi daha boyamasaydin.daha iyi akıtabilirdik.saclarinin cok koyu oldugundan şikayetcisin.ancak kesinlikle acici ve acici ibaresi olan bi boya kullanmamalisin.saclarindaki koyulugu beyaz sabun ile iyice akitip bol sac kremi ve bakimla sabun kaynakli kurulugu engelleyebilirsin:) tavsiyem yaklasik bir bucuk iki ay hic boyamaman saclarini.rengini biraz akitarak belki o koyuluk gittiginde begeniceksin:) boyamana gerek bile kalmaz ortaya cikan renkle:) syossun olea termo etki şampuanini kullanamani tavsiye ederim yağ icerikli bakim yapan bi şampuandir,uygun fiyatli da,sac kremini de kullanabilirsin.insallah istedigin saclara bi an once kavusursun:)
Merhaba,cok gecmiş olsun öncelikle:/ sac oyle bi sorun ki biz kadinlar icin,seni cok iyi anliyorum.şöyle ki saçların aşırı yıpranmiş tarif ettigine gore,bu yuzden renk odakli degil sac sagligina odaklanmalisin,boyamayi düsünmeden once biraz bakim yapmani tavsiye ederim.mayonez yumurta ve zeytinyagi maskesiyle saclarin bi nebzede olsun toparlanacaktr.hafta iki defa yapmalisin.renge donecek olursak eger,keşke aktiktan sonra bi daha boyamasaydin.daha iyi akıtabilirdik.saclarinin cok koyu oldugundan şikayetcisin.ancak kesinlikle acici ve acici ibaresi olan bi boya kullanmamalisin.saclarindaki koyulugu beyaz sabun ile iyice akitip bol sac kremi ve bakimla sabun kaynakli kurulugu engelleyebilirsin:) tavsiyem yaklasik bir bucuk iki ay hic boyamaman saclarini.rengini biraz akitarak belki o koyuluk gittiginde begeniceksin:) boyamana gerek bile kalmaz ortaya cikan renkle:) syossun olea termo etki şampuanini kullanamani tavsiye ederim yağ icerikli bakim yapan bi şampuandir,uygun fiyatli da,sac kremini de kullanabilirsin.insallah istedigin saclara bi an once kavusursun:)
Acik karamel tonlarinda boyatabilirsin uclarini ince uclu bi tarakla da dogal bi gecis saglayabilirsin:)çok tesekkür ederim zaten uzun süredir dinlendiriyorum şampuanımın içine evigen bepanthene bemiks ampul kırdım attım
faydasını görür gibi oldum en azından kenine geldi saçlarım biraz söylediklerinizi de dikkate alacağım
uçlar şuan açık kahve ustler de kahve bu renge bayıldım belki çıtçıtları da gizlemiş olurum diye düşünüyorum bu ombreyle ..
sizce nasıl elde edebilirim bunu
cok tesekkürler açıcı kullanmama gerek yok değil mi böylece ? :)Acik karamel tonlarinda boyatabilirsin uclarini ince uclu bi tarakla da dogal bi gecis saglayabilirsin:)
Yok hayir belki ilkte tutmaz ama bi kac boyamayla halledebilirsincok tesekkürler açıcı kullanmama gerek yok değil mi böylece ? :)
Merhaba,bu sac rengi kizil yansimali kahve diye gecer.tam olarak numara vermek degil de boyayi alacaginiz yere kizil yansimali kahve istyorum derseniz en uygun boyayi vereceklerdir size,fakat dikkat edin ki bakir kahve filan vermesinler.saclarinizi iki boyamayla bu renge ulasabilirsiniz:)
Rica ederim:)çok teşekkür ederim çok sağolun
Sacina defalarca siyah boyama yaptigin icin malesef acicidan baska caren yok.hamileligin suresince sacini boyatmamani ve bu sure zarfinda bolca boya oncesi bakim yapmani tavsiye ederim.ayrica acici uygulayacagin zaman saclarinin en koyu bolgelerinden en acik bolgelerine uygulama yapmani tavsiye ederim ancak kendi ana sacinin koyulugu istisnadir.misal sacinin boylari ve uclari siyah fakat diplerin dort parmak kendi ana sacin.acici veyahut boyama yaparken saclarinin once siyah boyali kisimlarindan baslayip en son diplerine surmelisin.boylece diplerin acik uclarin koyu olmaz.kolestonun acicisini tavsiye ederim.iki uc kutusu yetecektir.aciciyi uygulayip sacini cig yumurta rengine actiktan sonra,saclarini palette 10.1 kullu sariya boyayabilirsin o ciğ sariyi alacaktir:) bebegine saglikla kavuşmani ve istedigin saclara bi an once kavuşmani temenni ederim:)Ben yıllardır boyuyorum saçımı. Evlenmeden balyaj atılmıştı. Sonra siyaha boyadım saçımı. Sonra hep farklı renkler. Siyah kısım yarıya geldi su an. Ama üst üste hep farklı boya oldugu icin renkler karısık iyice baktıgın zaman. Simdi su hamilelik gecsin sarı renk istiyorum bunun icin ne yapmalıyım.
Tesekkurler tavsiyeniz icin :) baya bilgilendirici oldu.Sacina defalarca siyah boyama yaptigin icin malesef acicidan baska caren yok.hamileligin suresince sacini boyatmamani ve bu sure zarfinda bolca boya oncesi bakim yapmani tavsiye ederim.ayrica acici uygulayacagin zaman saclarinin en koyu bolgelerinden en acik bolgelerine uygulama yapmani tavsiye ederim ancak kendi ana sacinin koyulugu istisnadir.misal sacinin boylari ve uclari siyah fakat diplerin dort parmak kendi ana sacin.acici veyahut boyama yaparken saclarinin once siyah boyali kisimlarindan baslayip en son diplerine surmelisin.boylece diplerin acik uclarin koyu olmaz.kolestonun acicisini tavsiye ederim.iki uc kutusu yetecektir.aciciyi uygulayip sacini cig yumurta rengine actiktan sonra,saclarini palette 10.1 kullu sariya boyayabilirsin o ciğ sariyi alacaktir:) bebegine saglikla kavuşmani ve istedigin saclara bi an once kavuşmani temenni ederim:)
rica ederim:)Tesekkurler tavsiyeniz icin :) baya bilgilendirici oldu.
depresyondan saç boyamaya kadar sardık dımı kuzucum :)Saçımın ucundakiler boya cnm kumral kendi doğal rengi açıcı kullanmadan boyasam nasıl olur ? 810 yazıyo cnm
Acikcasi kendi diplerinin boyayi erken tutma olayi oldugu icin,biraz dikkatli davranmalisin.ombre profesyonel bi işlem ve senin sac sağliğin buna müsait mi? Müsaitse oönce boyali kahve diplere 7.3 ile boyayip yavaş yavaş acmalisin.zemin koyu oldugu icin birden acilmasini bekleme.once boyali yerleri son 10 dakikada diplerini boya,uçlarina da 10 numara ile boyayip ince dişli bi tarakla boyama cizgini yumuşatmalisin:)yine ben geldim yardım istiyorum suan saçlarım kahve ama ışıltı filan kalmadı
bu resimdeki gibi istiyorum .. ucları için bal köpüğü dediniz .. ama suan diplerim koyu kalıyor bu foto flashlı ve benimki flashlı oldugunda koyu oldugunu farkettim..
yavas yavas ombre yaptırmak istiyorum .. saçlarım canlı kalsın diye önce dipleri tuttursam diye düşündüm .. kendi diplerim de geldi .. bu sefer kendi saçlarım hemen tutacak diğer yerler tutmazsa diye korkuyorum bunun için nasıl bir teknik izleyebilirim ve dipler için hangi rengi önerirsiniz?
Saclarinin ana rengi koyuysa,bi daha boyaman pek bir ise yaramayacaktir aslinda,istedigin mavi yansimada,ana renk olan 1 yani siyahin yansimasi oldugu icin akacaktir.keske saclarini bi kac ton actiktan sonra mavi siyaha boyasaydin:/ lakin deneme ya ilma yontemini de kullanabilirsin,boyayabilirsin ayni renge,belki de yansima olarak tutar,saclarini gormedigim icin pek saglikli yorumda bulunamiyorumKızlar banada yardım doğal saç rengimi geçen ay ani bir kararla palettenın gece mavısıne boyadım ama velhasıl saçımın boyandığı bıle bellı olmadı köklü değışıklıklerden yana değılım aslında sadece mavı ışıltılar daha çok bellı olsun ıstemıştım ama hüsran oldu şımdı tekrar boyamak ıstıyorum bana önereceğınız renkler nelerdır yıne gece mavısı atağı yapmak ıstıyorum ama mavısını nasıl az daha belırgınleştırebılırım yada patlıcan moru yapsam hafıf morluklar cıkarmı acemıyım yardım :) bırazdan sıparış vereceğım cunku karar verebılırsem netten
çok teşekkür ederimm :))Acikcasi kendi diplerinin boyayi erken tutma olayi oldugu icin,biraz dikkatli davranmalisin.ombre profesyonel bi işlem ve senin sac sağliğin buna müsait mi? Müsaitse oönce boyali kahve diplere 7.3 ile boyayip yavaş yavaş acmalisin.zemin koyu oldugu icin birden acilmasini bekleme.once boyali yerleri son 10 dakikada diplerini boya,uçlarina da 10 numara ile boyayip ince dişli bi tarakla boyama cizgini yumuşatmalisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?