İyi akşamlar:) saçlarinin zemini acik oldugundan ötürü üzerine uyguladigin koyu renk boya ister istemez akacaktir zaten sadece biraz sabır:) beyaz sabun ile saclarini her gun yikamaya bak,daha sonra yavaş yavaş once 8 numara sonra 9 numara ve istedigin tonun acikligina gore 10 numaraya boya en sonda kullu bir renge boya istedigin renge kavuşman dilegiyle:)Buda şimdi ki hali. Boyanın tutmadığı halen sarılık olan yerlerde var. Kuaföre hiç gitmedim gitmek için şuan bütçemde yok. Evde "açıcı" kullanmadan nasıl halledebilirim
Merhaba öncelikle:) saclarini ne zaman boyadin? Eğer bi kac gun olduysa beyaz kalip sabunla her gun yikamalisin ki boya aksin.once ki sac rengin acik bi ton oldugu icin sadece bi defa boyadiysan şanslisin:) bi kac yikamaya akacaktir.yine bi once ki soruya onerdigim gibi once 8 sonra 9 numarayla yavas yavas acmalisin acici kullanmak istemiyosan.lakin soyle de bi aciliyet durumun varmiş,koleston 12 numara ile komple bi kac ton acilir mi diye dusunuyorum,benim saclarim platine yakin acik sariyken uzerine cikolata kahvesi boyadim baya akti karamele kadar bi kac gun once de palettenin 12.1 i ile boy ve uclarini actim boyali saci bile cok guzel aciyo,küllendiriyor.benim zemin rengim sariydi acti senin sac tonunu ne kadar acabilecegini kestiremiyorum:/ sacini sabunla actiktan sonra son durumu benimle paylasirsan tam olarak 12 numarayla boya veya boyama diyebilirim.acici kadar da yipratmiyo ayricaMerhaba ben saçımı koyu kahveye boyadım ve 10 dakika bile beklemesine rağmen tüm saçlarımı boyamadan direk yıkadım ama saçımın ön kısımları çoktan koyu kahve olmuştu. Bundan önce saçım altın karameldi. O renge dönmek istiyorum ama kimyasallarla saç açmak istemiyorum saçım eski haline koyu saçlarda bile etkili boyalarla aynı rengine döner mi ya da Nasıl eski rengine döndürebilirim
Merhaba öncelikle:) saclarini ne zaman boyadin? Eğer bi kac gun olduysa beyaz kalip sabunla her gun yikamalisin ki boya aksin.once ki sac rengin acik bi ton oldugu icin sadece bi defa boyadiysan şanslisin:) bi kac yikamaya akacaktir.yine bi once ki soruya onerdigim gibi once 8 sonra 9 numarayla yavas yavas acmalisin acici kullanmak istemiyosan.lakin soyle de bi aciliyet durumun varmiş,koleston 12 numara ile komple bi kac ton acilir mi diye dusunuyorum,benim saclarim platine yakin acik sariyken uzerine cikolata kahvesi boyadim baya akti karamele kadar bi kac gun once de palettenin 12.1 i ile boy ve uclarini actim boyali saci bile cok guzel aciyo,küllendiriyor.benim zemin rengim sariydi acti senin sac tonunu ne kadar acabilecegini kestiremiyorum:/ sacini sabunla actiktan sonra son durumu benimle paylasirsan tam olarak 12 numarayla boya veya boyama diyebilirim.acici kadar da yipratmiyo ayrica
Merhaba,bu sac rengi kizil yansimali kahve diye gecer.tam olarak numara vermek degil de boyayi alacaginiz yere kizil yansimali kahve istyorum derseniz en uygun boyayi vereceklerdir size,fakat dikkat edin ki bakir kahve filan vermesinler.saclarinizi iki boyamayla bu renge ulasabilirsiniz:)Eki Görüntüle 1884728 Eki Görüntüle 1884729
iyi günler bu saçımı bu renk yapmak istiyorum ama rengin adını , numarasını falan bilmiyorum. benim saçım koyu kahve gibi biraz karışık aslında bu renge nasıl çevirebilirim evde kendim
Rica ederim:) merakla bekliyor olacagimBugün ikinci günüm boyadığımdan beri. Dün baya araştırdım zarar vermesin diye kalıp sabunla yıkamıştım saçımı. Bir hafta boyunca böyle deneyip sonra boyamayı düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Sizinle saçlarımın son hali paylaşacağım
evet keşke koyu kahveye boyasaydım dipleri millet sarışınlığa hasta ben koyultmayaCanim uclarda ne renk vardi ve diplerin kendi rengi miydi? Uclar daha koyu tuttuysa yapacagin tek şey rengi tamamlamak yani dipleride daha koyu bi renge boyamakboyama oncesi sonrasi fotosu atarsan daha iyi yardimci olabilirim
Gercekten de oyle:) koyu renk pek zor degil aslinda rengi tamamlamak acisindan.sari ve tonlari cok zor bu konudaevet keşke koyu kahveye boyasaydım dipleri millet sarışınlığa hasta ben koyultmayamilletip dip 5 karış siyah benim 5 karış sarışın
Boyayi az mi kullandiniz? Bu gibi durumlarda yine ayni rengi tutmayan yerlere tekrar uygulamalisiniz:) renk butunlugu acisindanYa benimde sadece dipleri tuttu uçları ve altlar eski rengi altın karamel. Önleri ve dipleri koyu kahve oldu ne yapmamı önerirsiniz
Merhaba,koleston yada palettenin 12.1 sac boyasini bir veya iki boyamada kullanmaniz ile istediginiz rengi elde edeceksinizdir fakat yipranmis saclariniz varsa oncesinde bolca bakim ile toparlayip boyama yapin süreyede ekstra dikkat etmek gerekliyardımcı olursanız sevinirim benim saçlarım kumral orta renkten biraz açık kumrala doğru olabilir, uçlar da açık karamel gibi. ben ekstra açık sarı boya aldım garnier marka, arka kısımlardan boyadım denedım renk hiç değişmedi, kumral saçı güzeelce hafif küllü sarı yapacak boya önerebilir misiniz?
Merhaba kızlar öncelikle belirtmek isterim ki ben bir kuaför değilim.Amacım sadece benim de çoğu kez yaşadigim,kuaför facialarından sonra eve gidince"bu kafayla nasil dolaşıcam" diyip kendini kahreden hanimefendilere yardimci olabilmek
Merhaba oncelikle,istedigin renk ev sartlarinda biraz zor acikcasi.ama yakininda sac boyamayi bilen birisi var ise diplerini 8.1 ile boyayip diplerden bir kac santim gerisindan 12.1 ile boyayabilirsin.biraz daha doğal olsun istersen de yine ayni sekilde saclarinin yarisina kadar 8.1 ile boyayip yikayip kuruttuktan sonra saclarina krepe attirip geriye kalan salık uclarina 12.1 uygulayabilirsin.sevgiler:)Canim sacim su an bu halde ve ben de şu rengi elde etmek istiyorum. evde nasıl yapabilirim sence? Eki Görüntüle 1885196 Eki Görüntüle 1885197
Merhaba:) saclarin ana dogal rengi koyu oldugu icin hangi boayayla boyarsan boya sadece bakir yansima vericektir.boyamadan once zemin rengini acici ile acip daha sonra herhangi bir bakir boyayla iki boyamaan sonra doygun bir bakir renge sahip olabilirsin:) acici olarakta sac yogunluna bagli olarak iki yada uc kutu kolestonun acicisi iş gorecektir.kutudaki bekleme suresine dikkatlice uydugun surece bi sorun yasayacagini sanmiyorum:)Merhaba ben daha önce saçımı hiç boyamadım.Şuanki doğal rengi koyu kahve siyaha yakın evde kendim palette yoğun bakıra boyamayı düşünüyorum.önce diplerden başlayıp dipleri bi yarım saat bekletip sonra uçlaramı geçmem gerekir yoksa hepsi birdenmi saçımı boyamak için pratik bi yol varmı daha önce hiç boyamadım bu yüzden biraz korkuyorum önerileriniz neler
koyu da açık da olsa boya çok pis bi iş yaaGercekten de oyle:) koyu renk pek zor degil aslinda rengi tamamlamak acisindan.sari ve tonlari cok zor bu konuda
KAtiliyorum fikrine ama istedigimiz sac rengine ulasmanin baska yolu yok malesef:/koyu da açık da olsa boya çok pis bi iş yaa
çok teşekkürlerrMerhaba,koleston yada palettenin 12.1 sac boyasini bir veya iki boyamada kullanmaniz ile istediginiz rengi elde edeceksinizdir fakat yipranmis saclariniz varsa oncesinde bolca bakim ile toparlayip boyama yapin süreyede ekstra dikkat etmek gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?