Merhaba,acici saclari cok yipratabilir.su anki sac renginizde cok koyu olmadigindan acici yerine 12.1 gibi en acik tonu yakalayan sac boyasi kullanabilirsiniz.palette yada kolestonun 12.1 rengi istediginiz sonuca kavusturacaktir:)Şuan ki rengi böyle acaba sarı nasıl yapabilirim kendm
Aaa çok iyi ozamn teşekkür ederim deneyeceğimMerhaba,acici saclari cok yipratabilir.su anki sac renginizde cok koyu olmadigindan acici yerine 12.1 gibi en acik tonu yakalayan sac boyasi kullanabilirsiniz.palette yada kolestonun 12.1 rengi istediginiz sonuca kavusturacaktir:)
Merhaba:) akmayan boya değilde koyu renklerde sorun olan bi marka varsa o da garnier malesef:/ bu markanin koyu boyalari malesef cabuk akiyo.fakat loreal veyahutta paletteyi önerebilirim:)Madem sorun didiniz sorayım :) saçlarımı koyu renk ile boyuyorum.Fakat hergün yıkamak zorunda olduğumdan dolayı çabuk akıyor.Akmayan marka önerin nedir.Şimdiden teşekkür ederim.
Rica ederim, her zaman:) kutu boayalardan şampuan degil de sac kremi cikar aslinda.bu da saclari cok iyi besler.mutlaka kullnilmali tavsiyemce.boyali saclar icin şampuan önerim ise kepeğe karşi şampuanlarin dişinda bemce hepsi ayni gorevi ustleniyor.ama illaki bi marka istiyosaniz gliss in boyali saclar icin sampuanini önerebilirim:)öncelikle daha önceki soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim.bir şey daha sormak istiyorum.saçımızı evde tüp boya ile boyadıktan sonra nasıl bir şampuan kullanmalıyız?mesela kutu boyaların içinde şampuanı falan çıkıyor ya.onun gibi mesela.bir önerin var mı?
Merhaba:) bende ayni dertten muzdariptim ta ki iyice koyulastirana kadar.cok koyulaştirmak istyosaniz çikolata kahve.daha az koyulaştirmak için 9 numara loreal ile daha altin tonlarda dönüs yapabilirsiniz.direkt küllü bi boya saclarinizi yeşertebilir.iki boyamayi 9 numara ile sonrda küllendirmek için 9.1 ile boyayabilirsiniz:) bakim tavsiyem de mayonez olucak:) mayomez zeytinyagi bi yumurtayi karistrp saciniza surun komple ve 5 saat kadar bekletin.ilik su ve şampuanla yikayin.kolayca cikiyo sactan ayrica.syoss markasinn olea termo etki şampuan ve sac kreminide önerebilirim.icerisinde ki yag saclari besliyo:)Merhaba :) umarım bana da yardımcı olabilirsin ,
Saçlarımı açıcıyla platin haline getirmiştim , sürekli de silver şampuanla rengini eşitlemeye çalıştım , ama çık yıprandı artık ve bir türlü rengini eşitleyemiyorum.
Biraz kotulaştırmak istiyorum ama yeşillenmesinden korkuyorum , ne yapmalıyım ?
Merhaba oncelikle:) saclarin dipleri her zaman daha sicak oldugu icin dHa cabuk acilir ve bu defa esitlemek isterken daha da kotu durur o yuzden benim tavsiyem hic nevacoloura bulasmaman.ve koleston 12.1 boyayla dipleri boyayip yiladiktan sonra lorealin mor şampuanini kullanman.bu diplerdeki doreliği alicaktir.tekrar dipleri boyayacagin zamanda bi önceki boyadigin yeri boyarsan renk farki olmayacaktir.sevgilerle:)Merhaba benimde sarı saça evde dip boyası ile ilgili bir sorum olacak dip boyamı kuaförde açtırıp yaptırıyorum ama bir iki yıkamaya boya akıyo sacta turunculuk oluyo küllü ton kalmıyo ve kuaföre gitmekten usandım ve çok pahalı geliyo yapılan islem evde dip boyası yapmak için nevacolorun 12.01 yoğun küllü süper açıcısını ve 30 volume iki adet oksidan karıştırıcam doğru mu yapıyorum su ve saç kremide eklemeyi düşünüyorum önce dipleri boyayıp biraz daha uçlara inmek istiyorum çünkü dip boyalarım dalga dalga belli oluyo onu kapatmak için.
Dipleri boyayıp kaç dk bekletip uçlara inmeliyim saçın tamamını boyamıycam dipten 10 cm falan aşağısı kac dk sonra boyanmalı kaç dk bekletilmeli birde iki tane oksidan cok olmaz dimi
Merhaba:) saclarin cok işlem gordugu icin fikrimce biraz dinlendirmen.daha sonra saclarini actirmadan 7 numara ile boayaman.biraz dore yansima yapacaktir.fakat bi kac defa 7 numara ile boayayip daha sonra 7.1 ile boyarsan o doreligi alip istedigin küllü koyu kumral rengine sahip olabilirsin:)Resimler karışmış ilk gelen resim olmasını istediğim ikinci resim su anki rengi
Merhaba:) su an ki sac rengini gormem gerek resim atabilme şansijnvar mi? Bir de nasil bir yansima istyosun? Küllü istyosan ayri bi boya,altin yansima istyosan baska bi boya onericem:) sadece dip boya mi yapicaksin? Biraz aciklama yaparsan daha iyi yardimci olabilirim:)Merhaba benm saçım açıldı ve suan sarıya dönük karamel bu rengi kuaför yaptıgı için bilemiyrum ne koydu içine bnde palette altın karamelle , palette altın parıltılı bal yada sarıyı karıştırmak istyrum ama turuncu olur diye korkuyrum sizce nasıl olur
Saçım açık sarı karamel . Altın sarısı gbi . Ben palettenin altın karameli ile altın parıltılı bal ı karştırmak istyrum . Sizce turuncu olurmu yansımaya gelrsek altın sarısı yansıma istyrumMerhaba:) su an ki sac rengini gormem gerek resim atabilme şansijnvar mi? Bir de nasil bir yansima istyosun? Küllü istyosan ayri bi boya,altin yansima istyosan baska bi boya onericem:) sadece dip boya mi yapicaksin? Biraz aciklama yaparsan daha iyi yardimci olabilirim:)
teşekkür ederimMerhaba:) akmayan boya değilde koyu renklerde sorun olan bi marka varsa o da garnier malesef:/ bu markanin koyu boyalari malesef cabuk akiyo.fakat loreal veyahutta paletteyi önerebilirim:)
Sonu sifir ile biten,mesela 8.0 yada 9.0 boyalar saca turuncu renk vermez hafif bi dorelik verir:)Saçım açık sarı karamel . Altın sarısı gbi . Ben palettenin altın karameli ile altın parıltılı bal ı karştırmak istyrum . Sizce turuncu olurmu yansımaya gelrsek altın sarısı yansıma istyrum
Rica ederim:)teşekkür ederim
Sonu sifir ile biten,mesela 8.0 yada 9.0 boyalar saca turuncu renk vermez hafif bi dorelik verir:)[/QUOTE
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?