Saç Derdi

O komşuyu eşimin bir lafı var onu söyle. Daha ne oğluna kız der ne de seninle konuşur

C Calcifer iki pipilim var biliyosun, ikisi de uzun sacli. Herkes kestir bebeler sicakta rahat etsin diyorlar, rahat onlar diyorum geri kalan sexist dusunceleri bana soylemeye cesaret edemiyor olabilirler

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Ne kadar emin olsam da arada acaba diyorum işte. Burda da sizin yorumlarınız devreye girdi valla çok da iyi oldu

Amann boşver ben oğluma bildiğin bariz erkek kıyafeti giydirdgimde bile kız mı diyorlar saçı da uzun değil kız güzeli derler öyle ama yaniii mavi askılı şortlu takıma da kız mı demezsin be teyzecim

bizde kuzenimin saçlarını çok uzun süre kestirmedik, ay kız gibi, kız gibi kestirin artık diye her gören söyledi. ama kuzenim istediği zaman kestirdik, hiçte bir sıkıntı olmadı canınızı sıkmayın, ne yaparsanız yapın insanlar illa bir şey bulacaktır

Oğlunuzun yaşı daha küçükmüş, el alemin ne dediğinin bir önemi yok ama oğlunuz kendi karar verme yaşına geldiğinde, okul / ana okul çağında falan kendi karar versin bence.

Oğlunuzun yaşı daha küçükmüş, el alemin ne dediğinin bir önemi yok ama oğlunuz kendi karar verme yaşına geldiğinde, okul / ana okul çağında falan kendi karar versin bence.
Kendi kararlarını vermesi yönünden yetiştiriyoruz ve şimdiden kararlarına saygı duyuyoruz. Şimdi bile soruyorum ister misin diye. Hayır sadece ensemi kestirmek yeterli diyor. Bunu diyen çocuğun da saçını zorla kestirmek doğru gelmiyor

Allah saglık versin.Dilin kemıgı yok ıste .Kız güzeli demekkı evladınız.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…