Peki maya maskesini denedin mi? Perfectil vitamin eksikliği yoksa işe yaramaz ama maya yapınca benim saçım düzeliyor sanki bi dene istersen iki gün minox yapma dinlensin bi kaç kez dene bence hacim katması da cabasıkızlar merhaba bende neredeyse 13 yıldır saç dökulmesi problemiyle yaşıyorum.üniversite yıllarında çok güzel saçlarım vardı yine ince telliydi gür değildi ama görenlerin çok hosuna giderdi üniversite 3.sınıfta dökülmeye bi başladı şu an 11 yıllık çalışma hayatım var halen dökülüyor saçlarımın yarısı kaldı diyebilirim.aslında alışmıştım artık saç dökülme problemiyle yaşamaya çünkü annem de de aynı sorun var ve ırsii..fakat son 7 aydır daha da artmaya başladı ve çoook moralim bozuluyo banyoda tutam tutam dökülüyo ve saçlarımı hep topluyorum..dr gittim tahlil yaptırdım hiçbişey çıkmadızaten genetik olduğuda belli..1 aydır minoxile başladım dün tam 1 ay oldu şu an hala dökülüyo azalma olmadı ve perfectil isimli vitaminde kullanıyorum.sizce işe yararmı 1-2 ay daha devam edicem zaten işe yararsa belli olur bsürede yok olmazsa kesicem kullanmayısizlere de haber veririm..Allah başka dert vermesin ama çok moral bozucu bişey..inşallah herkes en kısa sürede sağlıklı saçlarını kavuşur..ha bu arada son bi planım daha var hala dökülmesi kesilmezse kapanmayı düşünüyorum açıkçası zaten isteğimdi o da bahanem olur ve kazıtıcam..:))