dün o arkadaşa o merkezde ekim yaptıran bayan varmıydı diye sordum tabi dedi fakat bi acayip olmuştu dedi.bilmeni istedim birşey daha ekim yaptıran bir POLİS (saç ekim forum) magdurlugundan dolayı yaşadıklarını yazmış bunu yaptırmadan mutlaka okuman lazım bence kadın erkek farketmez mutlaka o yazıyı bulup okumalısın
Merhaba hormonlarınıza baktırdınız mı? Belki bu yüzden dökülüyordur. Saç dökülmesi pek çok şeyden kaynaklanıyor. Neler yaptığınızı yazarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırımYıllardır hangi ilacı denediysem kafamın üst kısmındaki seyrekliğe çare olmadı. Bir kadın olarak saçlarımda seyreklik olması beni çok üzüyor artık son çare saç ektirmek oldu.
Bu haberi okudum ve Hermest saç ekim merkezinde saç ektirmeyi düşünüyorum. Burada saç ektirmiş kimse var mı?
Kadınlarda saç ekiminin detaylarını Hermest Clinic anlattı
Kadınlarda saç ekiminin en çok tercih edilen firmalardan biri olan ve sektöre birçok teknik ile inovasyonu kazandıran Hermest saç ekimi merkezi yetkililerine kadınlarda saç ekimi uygulamalarının tüm detaylarını sorduk.www.sozcu.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?