Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç ekimi yaptıran varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rapisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.575
1.675
448
geçen sene yazınsaçlarım çok dökülmeye başlamıştı öyleki elimi saçıma atıyorum avuç avuç saç geliyor aradan biraz geçiyor yine elimi atıyorum yine bir sürü saç Allah ım deli oldum cildiye der una gittim psikolojik olduğunu söyledi biraz araştırdım saç mezoterapisi yaptırmaya karar verdim yaptığım süre içinde evet iyi geldi hem dökülmesi durdu hemde dökülenlerin yerine çıktı fakat 10 seans paketi almıştım bitince kan tahlili yaptırdım b12 vitaminim yerlerde bende bu yüzden dökülüyor olabilir diye seans paketim bitince devam etmedim ama şimdi yanlardan gene açıldı Allah ım deli olucam bıktım bu saçlarımla uğraşmaktan saç ektirmeyi düşündüm bayanlarda kesin sonuç vermiyormuş yine de bir umut iyi gelir miki acaba bir yandan da diyorumki saç mezoterapisine devam etsemmi acaba hayatımın sonuna kadar saçlarım kafamda kalsın diye saç mezoterapisi mi yaptırıcam ya daha önce saç ekimi yaptıran oldu mu diye konu açılmış ama kimse doğru düzgün bişey yazmamış ne yapacağımı bilmiyorum yardım edecek biri varmı arkadaşlar yaaa çok üzülüyorum

sa öncelikle geçmiş olsun bilmem erkekle kadın aynımı olur fakat benim tanıdığım bi erkek saç ekimi yaptırdı varya çok sinir bozucu bir görüntü 3 veya dört tane kökü deriye sokuşturuyolar orası çok belirgin bir delik olyor şimdi yeni fuaamı ne diyolar oda aynı oldıkça belirgin deride defermasyon oluyo sişmi desem ne desem bilmiyorum ayrıca dikilenlerin %60 dökülüyor oda tyetmiyo alınan saçların bölgeside çıplak kalıyor bence kadın erkek fark etmez fena sıkıntılı tavsiye etmem ben görünce çok itici gelmişti doğal bişeler bulmalısın saç ekimciler hep hikaye yazıyo para ya mevzuları yani tafsiye etmem

vas verdiğin bilgiler için sağol arkadaşım internetten araştırdım biraz ektirip memnun kalanda var memnun kalmayanda ama hepsi erkek hiç bayana rastlamadım

dün o arkadaşa o merkezde ekim yaptıran bayan varmıydı diye sordum tabi dedi fakat bi acayip olmuştu dedi.bilmeni istedim birşey daha ekim yaptıran bir POLİS (saç ekim forum) magdurlugundan dolayı yaşadıklarını yazmış bunu yaptırmadan mutlaka okuman lazım bence kadın erkek farketmez mutlaka o yazıyı bulup okumalısın

bugün saç ekimi için bir merkezle görüştüm bayanlarda saç ekimini tavsiye etmediklerini söyledi bayanlarda saç ekimi oluyormuş fakat erkek tipi saç dökülmelerinde etkili oluyor dedi keşke olsaydı

benim arkadasım cok eskilerden saç ekim merkezinde calışıyordu oradan biliyorum. kadınlarda pek etkili olmuyormuş .kadınlarda acıklığın olduğu bölgeyi ölçüp biçip yurtdışında biyere bildiriyorlardı ona uygun sac geliyordu o bölgeye yapıştırıyorlardı. Reha Yepremi bilirsiniz onun saclarıda öyle :))) Senin için öğrenirdim arkadastan yöntemini ama görüşmüyoruz artık.

selamlar,söyle bir bilgi buldum umarım işinize yarar
Kadınların saç ekimi yaptırması için herhangi bir engel yok fakat erkeklerin saç ekimi sürecinden daha zor ve bu sebeple daha dikkatli olunması gereken bir süreç olduğu için doktor ve klinik seçimi yapılırken her zaman tavsiye ettiğimiz gibi detaylı bir araştırma sürecinin ardından karar verilmelidir.
En küçük FUE operasyonları bile artık kadınlara uygulanabilir durumdadır. Bu sebeple saç ekimi yaptırmanızın önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birtanem bence gitmeden önce iyice bir araştır kıl dönmesi felan meydana gelebiliyor. Benim kuzenim yaptırdı cokta güzel olmuştu hair-med diye bir yer olduğunu söyledi. Sanırım burası

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadinlarda sac ekimi yapilabilmesi icin oncelikle dokulme sebebini ortaya cikarmak lazim hormonal testlerde herhangi bir sorun bulunmazsa bu seferde sac ekimi yapilabilmesi icin donör saha dedigimiz sac koklerini alacagimiz bolgedeki sac kalitesine bakmak lazim butun bunlardan olumlu sonuc alinirsa ancak o zaman kadinlarda sac ekiminden bahsedilebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesin sonuç vermez olur mu arkadaşm yaptırdı gayet güzel oldu. İhtiyacın varsa ertelemeden iyicene araştırarak ekim yaptırmanı tavsiye ederim. Saç dökülünce sadece saçlar değil kişinin morali de öz güveni de birlikte dökülüyor. Ben de bu sorunu yaşadım ama benimki vitamin eksikliğindenmiş çok şükür vitamin takviyesi sonrası saçlarım yine düzeldi

Saç ekimini bende düşündüm ancak yapilirken ki o görüntüye tahammül edemiyorum. Benmde senin gibi tutam tutam elime geliyordu her defasnda. Doktora gittim ANDROVİUM diye bi sprey verdi özel zaten recetesiz alinabiliyor. 3 gündür kullanıyorum ama sac dokulmemi ilk kullanmdan itibaren kesti resmen. Smdi bi iki tel falan geliyo ya da hic gelmiyor. Ancak ilac birakilinca nolur bilemedigimden bende buna dair bi konu actm daha önce kullanan var mi diye.

Androvium bende kullandım geçen ay doktor bırakabilirsin dediği için bıraktım. Nisan ayından kasım ayına kadar kullandım fakat yüzde hafif tüylenme yapıyor doktor bu konuda beni uyardı ve döküleceğini söyledi kalıcı bir şey değil. Bırakınca da bir şey değişmedi gayet iyiyim. Doktora bağlı sonuçta bırakıp bırakmayacağın.

Androvium bende kullandım geçen ay doktor bırakabilirsin dediği için bıraktım. Nisan ayından kasım ayına kadar kullandım fakat yüzde hafif tüylenme yapıyor doktor bu konuda beni uyardı ve döküleceğini söyledi kalıcı bir şey değil. Bırakınca da bir şey değişmedi gayet iyiyim. Doktora bağlı sonuçta bırakıp bırakmayacağın.

Yıllardır hangi ilacı denediysem kafamın üst kısmındaki seyrekliğe çare olmadı. Bir kadın olarak saçlarımda seyreklik olması beni çok üzüyor artık son çare saç ektirmek oldu.
Bu haberi okudum ve Hermest saç ekim merkezinde saç ektirmeyi düşünüyorum. Burada saç ektirmiş kimse var mı?

Yıllardır hangi ilacı denediysem kafamın üst kısmındaki seyrekliğe çare olmadı. Bir kadın olarak saçlarımda seyreklik olması beni çok üzüyor artık son çare saç ektirmek oldu.
Bu haberi okudum ve Hermest saç ekim merkezinde saç ektirmeyi düşünüyorum. Burada saç ektirmiş kimse var mı?

Merhaba hormonlarınıza baktırdınız mı? Belki bu yüzden dökülüyordur. Saç dökülmesi pek çok şeyden kaynaklanıyor. Neler yaptığınızı yazarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…