- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.675
- 448
geçen sene yazınsaçlarım çok dökülmeye başlamıştı öyleki elimi saçıma atıyorum avuç avuç saç geliyor aradan biraz geçiyor yine elimi atıyorum yine bir sürü saç Allah ım deli oldum cildiye der una gittim psikolojik olduğunu söyledi biraz araştırdım saç mezoterapisi yaptırmaya karar verdim yaptığım süre içinde evet iyi geldi hem dökülmesi durdu hemde dökülenlerin yerine çıktı fakat 10 seans paketi almıştım bitince kan tahlili yaptırdım b12 vitaminim yerlerde bende bu yüzden dökülüyor olabilir diye seans paketim bitince devam etmedim ama şimdi yanlardan gene açıldı Allah ım deli olucam bıktım bu saçlarımla uğraşmaktan saç ektirmeyi düşündüm bayanlarda kesin sonuç vermiyormuş yine de bir umut iyi gelir miki acaba bir yandan da diyorumki saç mezoterapisine devam etsemmi acaba hayatımın sonuna kadar saçlarım kafamda kalsın diye saç mezoterapisi mi yaptırıcam ya daha önce saç ekimi yaptıran oldu mu diye konu açılmış ama kimse doğru düzgün bişey yazmamış ne yapacağımı bilmiyorum yardım edecek biri varmı arkadaşlar yaaa çok üzülüyorum