Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

Bu arada benin 1.5senedir yaptiriyorum bu kaynak turunu..inanilmaz memnunum herkeze tavsiyemdir..fiyat pahali ama yapilan iscilik ugras gercekten muhtesem..hatta sitelerinde resmim bile var..gozunuz kapali gidebilursinizzz

Vazels hanım bana söylermisiniz, juli ve ali de bu tutkalla yapıştırılan soğuk kaynak yöntemiyle mi kaynak yapıyorlar yoksa ısıyla yapılandan mı? eğer tutkalla yapmıyorlarsa bana adresini yada tel. numarasını yazabilirmisiniz özel mesaj ile. teşekkürler.

ben yaptırdım ve çok rahat kullanıyorum şimdi, ben bile hissetmiyorum saçlarımın kaynak olduğunu. ilk başta saçlarıma zarar verirmi diye çekinmiştim, hatta kuaförüme sordum, o da " bu çok zararlı, iyi birşey olsa biz yapardık" dedi. ben yine de gittim görüştüm ve gayet de hoşuma gitti yaptıkları kaynak ve yaptırdım bende. 3 hafta oldu yaptıralı, iyi ki de yaptırmışım, çok rahat. hiçbir şekilde anlaşılmıyor kaynaklar, kaynakları tarayabiliyorum, saç diplerimi yıkayabiliyorum vs... bir daha boncuk yada keratin mi, tövbe =)

Arkadaşım benim kuaförüm bu silikon dedi 15 yıldır yapıyoruz seni kandırmışlar dedi moralim çok bozuldu

ben işim gereği sürekli saç kaynağı yaptırıyorum. keratin, halka, silikon hepsini denedim ama son 2 senedir mikro kaynak yaptırıyordum, ince ve rahat olmasından dolayı. ben uzun zamandır yurtdısındaydım ve kaynaklarımı da yurtdışında yaptırıyordum. 6 aydır türkiyedeyim ve kaynaklarımın yenileme zamanı geldiğinde, internette mikro kaynak yapan salon araştırırken mikro jel kaynak yapılan video gördüm ve çok hoşuma gitti. bakırköydeki salonlarına gidip görüştüğümde kaynağı yapan adam bana bu trimmer yönteminin son sistem olduğunu, bu sistemi italyadan getirdiğini söyleyip bana garanti verdi.
ama kaynaklar yapıldığında farkettim ki tutamlar düzensiz ve büyük büyük eklenmiş, mikro kaynaktaki gibi ince tutamlar değiller. birde birkaç gün sonra kaynak yerlerinin beyazlaştığını farkettim. arayıp durumu anlattığımda bunun normal olduğunu ve saçlarımı birkaç kere yıkadıktan sonra beyazlamanın geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi saçlarımı yıkadım ama beyazlaşmada hiçbirşey değişmedi hatta kaynaklar da dökülmeye başladı. Evin her yeri saç oldu hep. 4 hafta içinde de saçımda kaynak kalmadı. Kaynaklarımı kullanamama rağmen kimse paramı geri ödemedi, sadece verdikleri garanti sözüyle kaldılar.
Tekrar kaynak yaptırmam gerekli ve kendimi riske atmak istemiyorum, gerçekten emin olabileceğim iyi bir yer arıyorum. saçlarım ince ve görünme riski olduğundan sadece mikro kaynak yaptırmak istiyorum. iyi bir yer önerisi olan varsa sevinirim.

ben işim gereği sürekli saç kaynağı yaptırıyorum. keratin, halka, silikon hepsini denedim ama son 2 senedir mikro kaynak yaptırıyordum, ince ve rahat olmasından dolayı. ben uzun zamandır yurtdısındaydım ve kaynaklarımı da yurtdışında yaptırıyordum. 6 aydır türkiyedeyim ve kaynaklarımın yenileme zamanı geldiğinde, internette mikro kaynak yapan salon araştırırken mikro jel kaynak yapılan video gördüm ve çok hoşuma gitti. bakırköydeki salonlarına gidip görüştüğümde kaynağı yapan adam bana bu trimmer yönteminin son sistem olduğunu, bu sistemi italyadan getirdiğini söyleyip bana garanti verdi.
ama kaynaklar yapıldığında farkettim ki tutamlar düzensiz ve büyük büyük eklenmiş, mikro kaynaktaki gibi ince tutamlar değiller. birde birkaç gün sonra kaynak yerlerinin beyazlaştığını farkettim. arayıp durumu anlattığımda bunun normal olduğunu ve saçlarımı birkaç kere yıkadıktan sonra beyazlamanın geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi saçlarımı yıkadım ama beyazlaşmada hiçbirşey değişmedi hatta kaynaklar da dökülmeye başladı. Evin her yeri saç oldu hep. 4 hafta içinde de saçımda kaynak kalmadı. Kaynaklarımı kullanamama rağmen kimse paramı geri ödemedi, sadece verdikleri garanti sözüyle kaldılar.
Tekrar kaynak yaptırmam gerekli ve kendimi riske atmak istemiyorum, gerçekten emin olabileceğim iyi bir yer arıyorum. saçlarım ince ve görünme riski olduğundan sadece mikro kaynak yaptırmak istiyorum. iyi bir yer önerisi olan varsa sevinirim.

Canım trimmer yöntemi diye yaptıkları şey klasik silikon yapıştırıcı, Türkiye'de gerçek mikro jel kaynak yapan yer olduğunu sanmıyorum çünkü gerçek mikro jel kaynakta ameliyatlarda kullanılan tıbbi yapıştırıcı kullanılıyor ve kalıcılığı 3 ay kadar... Normalde renksiz bir jeldir kendileri ve sürüldüğü yerin rengini alır beyazlaşması elbette mümkün değil... Hatta ipek kirpik uygulamalarındada bu yapıştırıcının daha kısa süreli olanları kullanılıyor tabii 3ay ve üzeri kalıcı olanların fiyatı oldukça yüksek...

Arkadaşım benim kuaförüm bu silikon dedi 15 yıldır yapıyoruz seni kandırmışlar dedi moralim çok bozuldu

hanim efendi,silikon gercekten uzun zamandir kullanılan kaynakdır,ama mikro kaynak nerede,silikon nerede,ben silikon yaptırmış birisi olarak hiç tevsiye etmem.denemeye bile değmez,saçlardan silikonları çıkarırken çoğunu kesiyorlar,ben 10 sene önce yaptırmştm,çok pişman oldum,peruk takmaya mecbur kaldım işimden dolayi,sokağa çıkamaz hale geldim.iyice bir araştırmışmiydınız yaptırmadan önce?

« Espace Micro »

Eşsiz, son teknoloji ve etkili Mikro saç kaynak metodu artık Türkiye'de.

Bu yeni metod ile artık sadece kadınlar değil erkekler de saç kaynak yaptırabilecekler ve bu sadece “Espace Micro” saç kaynak yöntemiyle mümkün.

Yeni kaynak teknolojisi ile artık saçlar tek tek bile kaynak yapılabilmektedirler. Bu,
“Espace Micro” saç kaynak tekniğinin en büyük yeniliği.

Mikro kapsüller öylesine küçüktürler ki görünmez, fark edilemezler. Yakın mesafeden bakıldığında bile saçlarınızdaki mikro kapsülleri kimse göremez. Gün içinde ve uyurken maksimum rahatlık ve konfor sağlar.

Bu teknoloji dünyada tek. Çünkü kahkül, yan kısımlarda saç eklenebilen tek teknoloji. Mikro Saç Kaynak işlemi için, kendi saçlarınızın uzunluğunun 5 cm'den fazla olması yeterlidir. Bu işlemle birlikte 100gr saç ile 700 tane mikro kapsül oluşturulur.

İngiltere, İtalya, Almanya, İspanya gibi ülkelerde daha önce kullanılan saç kaynak teknikleri, saçlara zarar vermesi, saçların birbirine dolanması, metallerin uyurken saç derisine batıp rahatsız ve tahriş etmesi, büyük, görünür olması ve kullanım zorlukları gibi dezavantajlara sahiptiler.

Fakat gelişmiş Micro saç kaynak tekniği tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. Micro kapsüller kesinlikle saçlarınıza zarar vermezler. Çok küçük oldukları için saç derinize batıp rahatsız etmez ve dışarıdan bakıldıklarında hiçbir şekilde görünmezler.

Mikro kapsüllerin boyutu 2mm x 1mm, silindirik şekildedir. Kaynak işlemi sırasında bu kapsüller şaç rengini kazanıp, yumuşak ve şeffaf olmaktadırlar.

Mikro kapsüller 100 % modernize edilmiş, sıcağa dayanıklı, sağlam ve şeffaf jeldir. Kapsüller yüksek sıcaklarda da sağlamlığını korur, ısı ile gevşemezler.

Dilediğiniz gibi denizde, havuzda yüzebilir, saunaya veya solaryuma gidebilirsiniz. Diğer saç kaynak teknolojilerinde saç sağlamlığı bu kadar yeterli seviyede değildir.

Üstelik bütün bunlar kısa bir sürede yapılabilmekte!
burado okuduğum anladiğıma kadar benim istediyim şey,ama nerede yapılıyor?kim yapıyor acaba?

Canım trimmer yöntemi diye yaptıkları şey klasik silikon yapıştırıcı, Türkiye'de gerçek mikro jel kaynak yapan yer olduğunu sanmıyorum çünkü gerçek mikro jel kaynakta ameliyatlarda kullanılan tıbbi yapıştırıcı kullanılıyor ve kalıcılığı 3 ay kadar... Normalde renksiz bir jeldir kendileri ve sürüldüğü yerin rengini alır beyazlaşması elbette mümkün değil... Hatta ipek kirpik uygulamalarındada bu yapıştırıcının daha kısa süreli olanları kullanılıyor tabii 3ay ve üzeri kalıcı olanların fiyatı oldukça yüksek...

cevabın için teşekkurler, insanı kandırmak için neler yapılıyor,üzülüyorum ya :(

cevabın için teşekkurler, insanı kandırmak için neler yapılıyor,üzülüyorum ya :(

Yapacak bir şey yok canım, sen istersen mikro kaynaklar için ebay sitesine bak orada 100 tanesi 20 kusur dolar falan 2 set alırsın olur biter, buradada taktırırsın birine...

hiç ara vermiyorsan vay zavallı saçlarının haline burada oluşun da vesile olur çıt çıt postiş kullan azıcık kafan özgürlügün tadInı çıkartsın derim :37::37:
SÜREKİ KAYNAK KULLANNAN KIZ ARKADAŞLARININ ARTIK KEL KALDIGINI GÖREN KENDİSİ DE YILDA BİRKAÇ KEZ KAYNAK KULLANIP ONLARRI GÖRDÜKÇE KORKUP ARAVEREN BİRİ OLARAK BU DA BENİM YORUMUM OLDU

kızlar istda paris kuaförü aradım orası yapıyormus bana boyamla birlikte 550 dedi bu ay parası ayarlayıp gidicem. garantiside varmıs herhangi bir durum olduğunda ücretsiz yapıyorlar. sanatçılarında gittiiği bir yer. gecen aradım telefonda çok yoğunlardı hatta suanda bile yapıyorum dedi çok aşırı ilgi varmış

bende bugün arkadaşıma arattım 530 gibi bir rakkam söylemişler, internet sitelerinde ise 490 lira yazıyor, randevu aldırdım yarına ama kafamda karışmadı değil, çünkü saçın boyuna ve çeşidine göre değişiyor fiyat demişler, bi gidelim bakalım, uçuk bi fiyat çıkarmazlarsa yaptırıcam, sizede bilgi veririm..

bende bugün arkadaşıma arattım 530 gibi bir rakkam söylemişler, internet sitelerinde ise 490 lira yazıyor, randevu aldırdım yarına ama kafamda karışmadı değil, çünkü saçın boyuna ve çeşidine göre değişiyor fiyat demişler, bi gidelim bakalım, uçuk bi fiyat çıkarmazlarsa yaptırıcam, sizede bilgi veririm..

merhabalar, bilgi vericeğimi söylemiştim.. dün bahsi geçen atriumdaki kuaföre mikro kaynak yaptırmak üzere gidip boncuk kaynak yaptırıp çıktım (: kapıdan girip randevum olduğunu söyledim, çok güleryüzlüler sağolsunlar, oturttular beni başladılar saçımı incelemeye. saçımın çok zayıf ve çok kısa olmadığını, bu nedenle mikro kaynağa hiç gerek olmadığını söylediler, boncuk yapalım dediler, eh ben mikro istediğim için direttim, uzaktan geldiğimi (silivrinin 15km dışında oturuyorum) sorun yaşamak istemediğimi belirttim, bozuldumda biraz, boncuk için yapılan yorumların çoğu göründüğü ve battığı yönünde olduğu için mikroyu tercih ettiğimi anlattım, onlarda boncuğu yapalım, baktınız sıkıntı oldu, gelin hemen mikroya çevirelim garanti veriyoruz, ayrıca boncuk daha hesaplı dediler.. velhasıl kelam boncuk kaynak yaptılar (: ilk geceyi inanılmaz rahat geçirdim ki ben bile şaşırıyorum, dalgasını felanda kendi saçıma göre ayarladılar... mikro kaynak için bişey diyemem ama boncuk kaynağı gerçekten iyi yaptılar, ha sonraki günlerde sıkıntı yaşarsam tepelerine çöreklenirim ama şu an için rahatım...

bende mikro kaynak kullanıyorum ama yurtdışında yaptırmadım hiç. ali ve julia diye bir çift var, onlara yaptırdım. 2 defa yaptırdım şimdiye kadar ve ikisinde de gayet rahat kullandım. bir görüş istersen sende.

bende mikro kaynak kullanıyorum ama yurtdışında yaptırmadım hiç. ali ve julia diye bir çift var, onlara yaptırdım. 2 defa yaptırdım şimdiye kadar ve ikisinde de gayet rahat kullandım. bir görüş istersen sende.

çok teşekkür ederim mariana, bugun yerlerine gidip görüştüm ali ve julia ile ve nasıl yaptıklarını da gördüm, benim daha önce ingilterede yaptırdığım şekilde yapıyorlar. Türkiyede de bulabildiğime çok sevindim fakat programları çok yoğunmuş 1 hafta sonrasına gün verebildiler ancak. Bilmiyorum nasıl dayanıcam 1 hafta… eğer boşluk bulabilirlerse daha önceden arayacaklar beni, sabırsızlıkla bekliyorum şimdi. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için

bende düşünüyordum boncuk kaynak yaptırmayı ama bugün burada okuduklarımdan sonra tüm kaynak işlemlerinden vazgeçtim galiba hepsi bir sorun çıkartıyor :( sürekli kuaförlerde bunlara vakit harcayamam galiba yine ne varsa doğallıkta var gelsin ev yapımı saç maskeler :)

arkadaşlar ben de ali ve julia'ya yaptırmayı düşünüyorum.fakat yerinin şişli'de olduğunu söylemişsiniz internet sitelerinde Arnavutköy Mah. Dolaplıkuyu Sok. No:2 Beşiktaş / İSTANBUL olarak gözüküyo aynı adres mi acaba??:))

yaklaşık 1 hafta oldu kaynaklarımı yaptıralı, tam istediğim gibi oldu saçlarım, rengi de çok güzel tutturdular. kaynak saçları çok güzel yerleştirmişler tamamen doğal görünüyor, hiç kat görünümü yok, topladığımda da farkedilmiyor. bu arada şunu farkettim ali ve julia, benim amerikadayken yaptırdığım micro kaynaklardan daha detaylı ve ince yapıyorlar, fiyatları da daha uygun. teşekkür ederim arkadaşım tekrardan çok yardımcı oldun bana gerçekten :)

arkadaşlar ben de ali ve julia'ya yaptırmayı düşünüyorum.fakat yerinin şişli'de olduğunu söylemişsiniz internet sitelerinde Arnavutköy Mah. Dolaplıkuyu Sok. No:2 Beşiktaş / İSTANBUL olarak gözüküyo aynı adres mi acaba??:))

bu arada daha önceden şişlidelermiş, bir süre önce arnavutköye taşınmışlar. bana arnavutköydeki studyolarında yaptılar kaynagımı..

anadolu yakasında yapan yer yokmu ??*

ben çok araştırmıştım yaptırmadan önce ama bildiğim kadarıyla türkiyede gerçek mikro kaynak yapan yer sadece ali ve julia. daha önceden de ukraynada yapıyorlarmış hatta bu sistemle... ben google'dan mikro kaynak yaptığını yazan bir kaç yer bulup gidip görüşmüştüm ama onlar soğuk kaynak denilen sistemle yapıyorlardı. çoğu salon da soguk kaynağı yapmak istemedi, çabuk dökülüyor diye, boncuk kaynak yapalım dediler. ben ta zonguldaktan geliyorum istanbula kaynak yaptırmaya, anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek çok da zor değildir heralde :)) :16:

Bu arada benin 1.5senedir yaptiriyorum bu kaynak turunu..inanilmaz memnunum herkeze tavsiyemdir..fiyat pahali ama yapilan iscilik ugras gercekten muhtesem..hatta sitelerinde resmim bile var..gozunuz kapali gidebilursinizzz

merhaba bende mıkro kaynak yaptırmak ıstıyorum ıkı yer arasında kaldım mıkro kaynak professional ve paris kuafor ıkısıde yapıyor ama parıs kuafor 50 derken professıonal 100 dıyor ne yapıcam blmıorum:(.siz nerede yaptırdınız nereyı tavsıye edıosunuz???

Back
X