ben işim gereği sürekli saç kaynağı yaptırıyorum. keratin, halka, silikon hepsini denedim ama son 2 senedir mikro kaynak yaptırıyordum, ince ve rahat olmasından dolayı. ben uzun zamandır yurtdısındaydım ve kaynaklarımı da yurtdışında yaptırıyordum. 6 aydır türkiyedeyim ve kaynaklarımın yenileme zamanı geldiğinde, internette mikro kaynak yapan salon araştırırken mikro jel kaynak yapılan video gördüm ve çok hoşuma gitti. bakırköydeki salonlarına gidip görüştüğümde kaynağı yapan adam bana bu trimmer yönteminin son sistem olduğunu, bu sistemi italyadan getirdiğini söyleyip bana garanti verdi.
ama kaynaklar yapıldığında farkettim ki tutamlar düzensiz ve büyük büyük eklenmiş, mikro kaynaktaki gibi ince tutamlar değiller. birde birkaç gün sonra kaynak yerlerinin beyazlaştığını farkettim. arayıp durumu anlattığımda bunun normal olduğunu ve saçlarımı birkaç kere yıkadıktan sonra beyazlamanın geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi saçlarımı yıkadım ama beyazlaşmada hiçbirşey değişmedi hatta kaynaklar da dökülmeye başladı. Evin her yeri saç oldu hep. 4 hafta içinde de saçımda kaynak kalmadı. Kaynaklarımı kullanamama rağmen kimse paramı geri ödemedi, sadece verdikleri garanti sözüyle kaldılar.
Tekrar kaynak yaptırmam gerekli ve kendimi riske atmak istemiyorum, gerçekten emin olabileceğim iyi bir yer arıyorum. saçlarım ince ve görünme riski olduğundan sadece mikro kaynak yaptırmak istiyorum. iyi bir yer önerisi olan varsa sevinirim.
Peki nerede yaptırdınız söyler misiniz acaba? Biz de bu duruma düşmeyelim yani =)