Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

adalet herkesin yaşadığıyla biçimlenir, benimkiler bunlar.
Kaynakların ince olduğunu bende yazdım ancak gittiğim stüdyosunun harika bir bahçesi olmasını değil harika bir müşteri memnuniyetiyle oradan çıkmayı tercih ederim.
Çok ince iş olduğu için iş uzun sürüyorsa zaman ayarlaması önceden yapılır, saçın cinsi doğru seçilir, profesyonelliğin içinde bunlar da var. Ne kadar ince olursa olsun kaynaklar uzayınca gözükür, insanları doğru bilgilendirin.
Benim söylediğim konularda julia eksikliklerini kapatırsa işine yarayacaktır. Gitmek isteyen arkadaşlara tavsiyem, randevu gününden bi gün önceden gidip saçınızı gösterin üstüne basa basa ne istediğinizi iyice anlatın, ertesi gün gerçek işlemi yaptırmaya gidin. Ali beyede anlatın.

adalet herkesin yaşadığıyla biçimlenir, benimkiler bunlar.
Kaynakların ince olduğunu bende yazdım ancak gittiğim stüdyosunun harika bir bahçesi olmasını değil harika bir müşteri memnuniyetiyle oradan çıkmayı tercih ederim.
Çok ince iş olduğu için iş uzun sürüyorsa zaman ayarlaması önceden yapılır, saçın cinsi doğru seçilir, profesyonelliğin içinde bunlar da var. Ne kadar ince olursa olsun kaynaklar uzayınca gözükür, insanları doğru bilgilendirin.
Benim söylediğim konularda julia eksikliklerini kapatırsa işine yarayacaktır. Gitmek isteyen arkadaşlara tavsiyem, randevu gününden bi gün önceden gidip saçınızı gösterin üstüne basa basa ne istediğinizi iyice anlatın, ertesi gün gerçek işlemi yaptırmaya gidin. Ali beyede anlatın.

Seyrek ve ince telli saçlara sahip biri olarak birçok yöntemi denedim ve bu siteden araştırarak düğün öncesi son çare olarak julia ile tanıştım. Ilk karşılamaya stüdyo da saç tipime uygun saç seçtik beraber. Ertesi gün tüm gününü bana ayıracak şekilde uzun ve olabildiğince titiz bir çalışma başladı ve ben 11 AY boyunca mikrokaynak saclarimi kullandım. Islem bittiğinde julia natali aracılığıyla saçlar uzadıkça doğal olarak kapsullerin yapisabilecegini korkmadan gerdirip ayirmam gerektiğini, bu şekilde yapmazsam dolasabilecegini söyledi geçenlerde 2. Kez tekrar yaptirdim bakalım 12 ay rekoru kirabilecek miyim:) defalarca gitmeme rağmen Ali diye birini görmedim julia ve tercümani natali ile muhattap oldum ikiside gayet kibar ve hanımefendi insanlar. Bence eleştirirken insafli olun verilen tavsiyelere uysaydiniz sizde benim gibi memnun kalırdiniz insanları yanlış yonlendirmeyin julia mikrokaynak ta kesinlikle bir numara

kimi kaynaklar yapışabilir dedi diyor, kimi dokununca bile anlaşılması imkansız diyor...
Buda buradan mikro kaynak konusunda son mesajımdır.
Eğer ben 1000 tl ve üzeri parayı ''peşin'' veriyorsam doğru düzgün iş beklerim, düzgün bi iş olsa kesinlikle övgümü de yazardım, niyetim kimseyi karalamak değil bunu burda hiç yapmadım, neden bu kadar fütursuzca övdüğünüzü de anlamış değilim.
Mikro kaynak bile yapsanız dokunulunca anlaşılmama gibi bir şey olamaz, hiç mi elinizi saçınızın içine sokup yüzlerce sert kapsülü hissetmediniz, diğeri 11 ay kullanmış gerçekten tebrik ediyorum biz başaramadık bunu... (ve ali beyi tekrar gidince sorun anlatırlar.. ''defalarca'' gitmenize rağmen siz görmediğiniz için %100 yokta olabilir tabi...)) nerden bir yalanını yakalasam diye uğraşmış gibisiniz ama olmadı, hepsi yaşadıklarım ve gördüklerimdir.
Kaynak saç yaptırmak isteyen arkadaşlar;
-anlaşılmıyor, tamamen saça zararsız vb şeyler gerçek değil, şu anki en iyi teknolojilerden biri mikro kaynak o bile bunları tümüyle sağlamıyor. Yaptırmadan önce daha önce yaptırmış birilerini bulup yakından görmeyi deneyin, ben çok istedim yaptırmadan önce görmeyi, o zaman epey överek yaptırdıklarını söyleyen ve izmir de oturduğunu belirten bikaç kişiye mesaj atmıştım ama olmadı...
Hiçbir kaynak kendi şaçınız gibi değildir, kısa bir süreliğine havalı olabilirsiniz ama gerek kullanım rahatlığı gerek eliniz saçınızın içindeyken hissettikleriniz ile kendi saçınızın konforunu sağlamadığını bilirsiniz. Gene de yaptırmak istiyorsanız, yaptırmadan önce gidip görün hatta küçük tek bi parça saça örnek bir uygulama yapmasını isteyin, görmek istediğiniz şeyle karşılaştığınız şeyin aynı olması için özellikle ne istediğinizi belirtin, saçınızın cinsini ve rengini tam ayarlaması gerekiyor. Güzel saçlara sahip olmak dileğiyle...

Neden savunuyorum biliyor musun? Ben julia yi bu siteden çıkar amacı gütmeden yorum yapan insanlar sayesinde tanıdım guvendim gittim ve memnun kaldım. Sen bu karalama politikanla bnm yaşadığım gibi düğün arifesinde care arayan insanların umudunu yok ediyorsun. Bir çıkar menfaat peşinde olduğun çok aşikar belki bir kerecik gittiğinde karsilasmis olduğun!! Ali beyden dir? Dogalin yerini ne alabilir ki bu seçenekler arasında en iyi tercih sadece. Kendi saçına kavuşmayı umduysan bu senin problemin. Bu arada senden az almışlar ben eski musteri olmama rağmen 2 bin küsür aldilar Senin yöntem iyiymiş pazarlık kısmında da bu stili uyguladin anlaşılan ağzın iyi laf yapıyor ama insanları yanlış yönlendirme

Lütfen polemiğe girmeyiniz, karşılıklı suçlama veya imalarda bulunmayınız.

Hiç pazarlık yapmadım çünkü gramajı az taktırdım, bunu bile düşünemeyen biriyle tartışmaya girmem, üstelik imalarınız çok çirkin, Ali beyle ne gibi bir alakam olabilir ki? Menfaat öven insandan beklenir yada başkasının reklamını yapandan. Sizi kendinizle başbaşa bırakmak en iyisi, kafanızda yüzlerce sert kapsülle kendi saçınız gibi mutlu mesut yaşamanızı dilerim.

Öncelikle herkese sevgilerimi iletiyorum...Arkadaşımın gördüğü üzere buradaki tartışma nedeni ile yıllardır çalıştığım JULİA ZAİTSEVA ile ilgili olumsuz ve haksız yazı ve eleştirilerin olduğunu okumuş ve duymuş bulunuyorum...Juli yıllardır bu işin eğitimini Ukrayna da sertifikalı olarak alıp Türkiye'ye getirmiştir... işini yıllardır ahlak ve disiplin kuralları çerçevesinde yapmaktadır...Kullandığı malzeme,harcadığı emek ve göz nuru tartışılmazdır ve Arnavutköy de studio su bulunmaktadır.Ali bey e gelince Julia ve Ali artık birbirleriyle kesinlikle görüşmeyen iki ayrı kişidir...Ali bey in kendine ait stüdyosu yoktur duyduğum kadarıyla evlere giderek hizmet vermekteymiş...Ve gerek karalama kampanyalarına teşvik gerek se de insanın ekmeğine saldırı büyük suçtur.Julia nın yaptığı işler açık ve net ortada tartışılmazdır...çok uygun fiyata çok doğal yani bakir boyanmamış saçlar takmakta ve mükemmel incelikte belirgin olmayan doğala en yakın işlemi yapmaktadır.Ben sizi aydınlatmak amacıyla söylemek isterim,o minicik kapsüller asla beyazlamıyor ve şu anda en son takılan saçım 6 ay oldu 1 tutam'ı bile dökülme yapmamıştır...6.aydan itibaren biraz uzadı tabi kaynaklar ve yeniden çıkartıp yenisini takıcaz yarın...LÜTFEN: Başkalarının emeğiyle oynamayınız!!!bugün yaptığınız şeylerin yarın sizlere yapılsa ve haksız rekabet ve ayrılıkta nasıl tepki vereceğinizi lütfen empati kurarak düşününüz...Buradan Yer aldığım tüm projelerde saçlarımı yeniden yaratan JULİA ZAİTSEWA ya sevgi ve selamları yolluyorum...ELİF ERDOĞAN...(aşağıda birlikte çalıştığımız saç modellerimi ekliyorum)
20150108_005153.webp
IMG_250504939293651.webp
20150220_205843.webp
20150606_142908.webp
20150606_085653.webp
FB_IMG_1422556659823.webp
FB_IMG_1432751115184.webp
FB_IMG_1422314146344.webp
IMG_100586880117418.webp
IMG_250504939293651.webp
IMG_279341179722837.webp
20150220_205843.webp
20150108_005153.webp
20150606_142908.webp
20150606_085653.webp
IMG_100586880117418.webp

Bu arada ben buraya sadece Julia için gelmiş bulunmaktayım,gerçek bilgilerimle aranızdayım..Saç dizaynır'ım sevgili Julia için gerçekleri duymanızı istedim..bana twitter official hesap ve facebook fan page den ulaşabilirsiniz ...ismimi sorgulatarak gerçek kimliğim hakkında rahatlıkla bilgi edinebilirsiniz...Julia CELEBRITY isimlerle çalışan bir hanımefendidir ve ingilizce konuşmaktadır sadece,Türkçe yazabilseydi anlayabilseydi cevap verirdi ama lüzum da yok...Bizler sanatçı olarak herzaman emek veren çalışanlarımıza sahip çıkmak zorundayız...Julia hakkında karalama politikası yapıldığı takdirde gereken yasal işlemler de yapılacaktır...Lütfen kelimelerinizi tartışmalarınızı burada iyi seçiniz..Zaten yaptığınız kurallara da aykırı bir eylem...sevgili admin sizden de insanların işlerine yapılan bu karalamalarla ilgili daha duyarlı olmanızı rica eder saygılarımı sunarım...saçlarımın şu anki hali 6 aydır kullanıyorum maşa fön hergün yıkama sonuç resimlerdeki gibidir..en altta saçımın kusa hali var normalde kulak hizasında çok kısa saçlarım,projelerde sarı siyah yapmaktan dolayı yıpranmadından julia sayesinde kurtuldum...Herkese ışık olsun...:)
IMG_20150425_013034.webp
IMG_20150416_185642.webp
Elif
IMG_20150330_165602.webp
IMG_20150422_011912.webp
IMG_20140905_014811.webp
Erdoğan...iletişim:eliferdoganofficial@gmail.com

JULİA ZAİTSEWA and ELİF ERDOĞAN JULİA ARNAVUTKÖY STUDİO Çalışıyoruzzz bugün güzelleşme günü...Selammmm
PSX_20150611_180224.webp

Selam kızlar.Size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.Mikrokaynak saç yaptıran arkadaşlar,yazın saçları sorunsuz kullanabiliyor musunuz?Ben bu yaz Antalyada olacağım biliyorsunuz Antalya çok sıcak.Gitmeden önce de uzun ve gür saçlarım olsun istiyorum.Acaba aranızda yazın Mikrokaynak saç kullanan var mı?Deniz ve güneş kaynaklara zarar veriyor mu?Kullanışlı mı?Şimdiden teşekkürler.

Kızlar merhaba ben üç yıldan beri saçlarımı Julia nın stüdyosında mikrokaynak yaptırıyorum ve yoğun gür saçlarımla yaz aylarının tadını çıkarıyorum. Güneş ve deniz kaynakları kesinlikle etkilemiyor beyazlaşma asla olmuyor.saçlarıma dilediğim her modeli uyguluyorum ve kimse kaynak olduğunu bile anlamıyor.profesyonel fotoğraf sanatçısı olan eşim görüntülerimi almaktan fazlasıyla memnun çünkü saçlarımla çok mutluyum.eğer kaynak yaptıracaksanız Julia ile mutlaka görüşün ve göreceksiniz mikrokaynak benzersizz..kullanım rahatlığı en önemlisi asla belli olmaması.6 ay dayanıyor veyapacağınız sadece sıcak yaz günlerinde haftada bir hint yağı bakımı:))işte resimlerim..teşekkürler Julia iyi ki varsınEki Görüntüle 1573445 Eki Görüntüle 1573446 Eki Görüntüle 1573447 Eki Görüntüle 1573448 Eki Görüntüle 1573449 Eki Görüntüle 1573450

Ayyyy çok istiyorum yaptırmak!!! Ama resimler açilmıyor

Kızlar merhaba ben üç yıldan beri saçlarımı Julia nın stüdyosında mikrokaynak yaptırıyorum ve yoğun gür saçlarımla yaz aylarının tadını çıkarıyorum. Güneş ve deniz kaynakları kesinlikle etkilemiyor beyazlaşma asla olmuyor.saçlarıma dilediğim her modeli uyguluyorum ve kimse kaynak olduğunu bile anlamıyor.profesyonel fotoğraf sanatçısı olan eşim görüntülerimi almaktan fazlasıyla memnun çünkü saçlarımla çok mutluyum.eğer kaynak yaptıracaksanız Julia ile mutlaka görüşün ve göreceksiniz mikrokaynak benzersizz..kullanım rahatlığı en önemlisi asla belli olmaması.6 ay dayanıyor veyapacağınız sadece sıcak yaz günlerinde haftada bir hint yağı bakımı:))işte resimlerim..teşekkürler Julia iyi ki varsın
image.webp

Kızlar merhaba ben üç yıldan beri saçlarımı Julia nın stüdyosında mikrokaynak yaptırıyorum ve yoğun gür saçlarımla yaz aylarının tadını çıkarıyorum. Güneş ve deniz kaynakları kesinlikle etkilemiyor beyazlaşma asla olmuyor.saçlarıma dilediğim her modeli uyguluyorum ve kimse kaynak olduğunu bile anlamıyor.profesyonel fotoğraf sanatçısı olan eşim görüntülerimi almaktan fazlasıyla memnun çünkü saçlarımla çok mutluyum.eğer kaynak yaptıracaksanız Julia ile mutlaka görüşün ve göreceksiniz mikrokaynak benzersizz..kullanım rahatlığı en önemlisi asla belli olmaması.6 ay dayanıyor veyapacağınız sadece sıcak yaz günlerinde haftada bir hint yağı bakımı:))işte resimlerim..teşekkürler Julia iyi ki varsınEki Görüntüle 1578155

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 228
Kızlar merhaba ben üç yıldan beri saçlarımı Julia nın stüdyosında mikrokaynak yaptırıyorum ve yoğun gür saçlarımla yaz aylarının tadını çıkarıyorum. Güneş ve deniz kaynakları kesinlikle etkilemiyor beyazlaşma asla olmuyor.saçlarıma dilediğim her modeli uyguluyorum ve kimse kaynak olduğunu bile anlamıyor.profesyonel fotoğraf sanatçısı olan eşim görüntülerimi almaktan fazlasıyla memnun çünkü saçlarımla çok mutluyum.eğer kaynak yaptıracaksanız Julia ile mutlaka görüşün ve göreceksiniz mikrokaynak benzersizz..kullanım rahatlığı en önemlisi asla belli olmaması.6 ay dayanıyor veyapacağınız sadece sıcak yaz günlerinde haftada bir hint yağı bakımı:))işte resimlerim..teşekkürler Julia iyi ki varsınEki Görüntüle 1573445 Eki Görüntüle 1573446 Eki Görüntüle 1573447 Eki Görüntüle 1573448 Eki Görüntüle 1573449 Eki Görüntüle 1573450
Kızlar bu resimde saçlarımı katlı kestirdikten sonraki son halim.Julia her zaman saç rengime ve saç kaliteme en uygun saçları buluyor..dışarıdan anlaşılması mümkün değil.yeni saçlarımla çok mutluyum doğal ve hacimli..teşekkürler Julia❤❤❤
image.webp

Kızlar,sizlerle kaynak işini paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Geçen sene Kasım ayında ilk defa kaynak yaptırdım. Birinci hafta ağırlık hissettim. Ilk düşüncem kaynağı çıkartmak idi. Ben Julia hanımı aradım ve kaynağı çıkartmak istediğimi söyledim. O bana bir kaç gün bekle çünkü saçlar ve saç deresi alışıyor. Bu adaptasyon zamanı dedi. Ve gerçekten söylediklerinin hepsi oldu. Rahatsızlık geçti ve uyuya bildim. Artık 6 ay geçti benim kendi saçlarım uzadı. Ve kaynağı çıkartma zamanı geldi. Keşke biraz daha fazla gezebilseydim. Fakat tekrar yeniden kaynak yaptırmak istiyorum. Ama bu sefer saç uçlarını boyatmak istiyorum. Bu prosedürün adını bilmiyorum. Belki biriniz yaptırmışsınızdır adını bilen varmı. Benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Benim 2senedir kaynak yaptırdığım bi uzman var izmirde bütün kaynak uygulamalarnda profesyonel saça zarar vermiyor gerçek doğal saç kullanıyor ki bana taktığı saçlarımıkızıldan sarıya boyattım kestirdim hala severek kullanıyorum instagram da saçkaynaksedat isimli sayfası var ordan ulaşabilirsiniz kesinlikle tavsiye ederim

Bana kim yardımcı olabilir ,Daha önce ben kaynağım hakkında başka bir forumdan yazdım. Ben Julia'ya onu yaptırmak için Ankara'ya gittim, ne yazık ki bir kaza geçirdim ve hastanede uzun süre yatmak zorunda kaldım , benim telefonum parçalandı, tüm rehberi kaybetmiştim, kızlar bilgi paylaşımı olduğu bir konu kapanmış, ve ben onun numarasını bulamıyorum . İnternete aldığım numara sürekli meşgul .

Back
X