M
moon87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ayşül
-
ya bu resimdeki gibi nasıl yapıcam lütfen yardım aynısından olsun istiyorum
düzeltim canım resmini
bende bişiy merak ediyom kızlar bu saç maşaları varmış 3 bölmeli saçı dalgalı ama yatsı yapıyo bi fikri olan varsa yazabilirmi
nerde satılır ne akdardır?
böyle bişiy
ya bu resimdeki gibi nasıl yapıcam lütfen yardım aynısından olsun istiyorum
canım resımdekı kızın gıbı sacını yapmak ıstıyosan bende 32 lık maşa kullanman gerekıyo ama şöyle bi sorun var birçok kişinin saçı tutmuyo yanı boyle yapman zor olabılır.. ama bna yakın olsun dersen 25lık bence tam. güllüşen canım senın dediğin maşada interentte satılıyo bn gordum hepsıburada yada gıttıgıdıyoda ıkısınden bırınde. ama yuksek ıhtımalle hepsıburadada gordum. yalnız fıyatını sana soylıyım 170lerde... şimdi baktım wag saç maşası yaz arat goggleda bulursun
Bende yeni aldım ama hiç kullanmadım.. Hatta 19 mmlik istedim 25 getirmişler değiştirdim keşkem değiştirmeseydim hafif dalgalı yapardımkafamçokkarıştı 32 de güzel benim saçıma 19 mmlik yapınca tutsan 1 hafta gider 32 de 2 gün falan sizce kalın mı alsaydım kızlar.. ordaki ilgilenen arkadas bu avantajlı dedi ama ne bileyim artık olan oldu benneyaptımki
canım sen sımdı 25lıgı 19luklamı degıstırdın? sanırım saçların kalın tellı bu kadar dayanması neguzel:)) 19luktan memnun degılmısınkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?