Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slllm kıslarrrrr iyki açmışsınız bende istiyoduum maşa burdan fikir edindiiim bugünde aldım maşamı remigton c19 hatta denediim bile hoş oldu vallla düz saçlarıım var tutmaz sanıyoduum ya da düğün saçı gibi dieee ama olduuuzemuszemus

pekmes canım fotonu koysanda bızde gorsek:)

kıslarrrr şu an izindeyiiim foto makinem yok yanımda yaptımmı koyarım bi tane:)

ya bu resimdeki gibi nasıl yapıcam lütfen yardım aynısından olsun istiyorum

düzeltim canım resmini

bende bişiy merak ediyom kızlar bu saç maşaları varmış 3 bölmeli saçı dalgalı ama yatsı yapıyo bi fikri olan varsa yazabilirmi
nerde satılır ne akdardır?

böyle bişiy

Son düzenleme:

canım resımdekı kızın gıbı sacını yapmak ıstıyosan bende 32 lık maşa kullanman gerekıyo ama şöyle bi sorun var birçok kişinin saçı tutmuyo yanı boyle yapman zor olabılır.. ama bna yakın olsun dersen 25lık bence tam. güllüşen canım senın dediğin maşada interentte satılıyo bn gordum hepsıburada yada gıttıgıdıyoda ıkısınden bırınde. ama yuksek ıhtımalle hepsıburadada gordum. yalnız fıyatını sana soylıyım 170lerde... şimdi baktım wag saç maşası yaz arat goggleda bulursun

canım resimdeki kızın saçı kalın maşayla yapılmış sonra dağıtılmış anladım kadari ilehihoyyyt

teşekkür ederim canım hemen aratıyorum:dance:

buldunmu canım hemen cıkıyo zaten yalnz bıraz pahalı gıbı?

buldum canım 250 e kadar var fiyatları evet pahalıymış

bide mağazalarda sorucam şimdi canım çok saol valla ne zamandır ismini arıyodum:)

kızlar bende iri dalga seviyorum philips in cok eskiden aldıgımız masaları var hala 20 cm lik fln mı alıyım?
sacım cok düz ve ince telli kaç cm oneirrisiniz

canım benımde ınce tellı benım yok ama ınce tellı saclar zor tutuyo yanı denede al derım 19 bılemedın 25 daha kalınına bakma

Bende yeni aldım ama hiç kullanmadım.. Hatta 19 mmlik istedim 25 getirmişler değiştirdim keşkem değiştirmeseydim hafif dalgalı yapardımkafamçokkarıştı 32 de güzel benim saçıma 19 mmlik yapınca tutsan 1 hafta gider 32 de 2 gün falan sizce kalın mı alsaydım kızlar.. ordaki ilgilenen arkadas bu avantajlı dedi ama ne bileyim artık olan oldu benneyaptımki

canım sen sımdı 25lıgı 19luklamı degıstırdın? sanırım saçların kalın tellı bu kadar dayanması neguzel:)) 19luktan memnun degılmısınkı?

canım sen sımdı 25lıgı 19luklamı degıstırdın? sanırım saçların kalın tellı bu kadar dayanması neguzel:)) 19luktan memnun degılmısınkı?

evet canım 25 mmliği 19 mmlikle değiştirdim 19 mmliği çok seviyorum çok güzel yapıyo çokta memnunum ama b kaç kişi düğün kafası diyince keşke öbürümü kalsaydı ki ki dedim pişman oldum bi an ama yinede memnunum.. saçlarım aksine çok ince telli :)) ama çabuk şekle giriyo ve bozulmuyo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…