Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhh dureydimmmmm garşimde, gitme diyeydimm kendımeeeeDDDD

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ya ben de öyle okudum sana yazdıktan sonra canım bulamayabilirsin doğru zaten remingtonlar heryerde olmuyor. bu modeli nasıl bulcaksın oda var.

ayşül çok güldürdün benii :))) boşver fazla düşünmee al 19 luk ya da 25 lik kurtull yhaa.. deiştirme yapıp yapamayacağını da sorabilirsin, deiştirme kabul ediolarsa al 25 liği dene, olmadı deiştirirsin :)) sen alana kadar ben çatladım valla ayşülll.. moon çok haklıymış valla seni çekiştirmektee :)) moon nerdesinnn

biliyosun benim alcağım modeli aldığım gün gel bize dene ayşegülcüüüüm :)

biliyosun benim alcağım modeli aldığım gün gel bize dene ayşegülcüüüüm :)

evet oyle yapalım dıdemcım moonu bekle onu yokettımDDD benım elıme kadın
şaka bi yana moon bi süre ınternetten uzak kalıcak... ya sacım uzasın benımde yapmayı dusundugum çakallık o.. alıcam 25lıgı degısrıtme kartıyla bırlıkte tabı yapabılırsem evde denıcem olmadı 19lukla degıstırcem nasıl ama... kızlar kızmayın bana valla beklemeye karar verdım sacım bıraz daha uzasın.. baskı yapmayın almadınmı dahaDD psıkolojım bozuluyo

ayyy canım cok tesekkurler:) ben bu saçı düzleştiricimle yapıyodum ama katlar uzayınca kıvıramadım:)

sizler için birkaç fotoğraf çektim. çünkü bende maşa araştırırken istediğim bukleleri yapan bir maşa bulabilmek için çok uğraştım. aradığım tam bu modeldi. (arzum soreno 25 lik maşa.)

arkadaşlar çok büyük olmuş resimler, üzgünüm

meltem saçlarının buklesi güzel ama vallahi resimlerin ucunu bucağını bulamadığım için çok da anlayamadım :))) ama ayşül gibi maşa seçiminde zorlanan arkadaşlara çok yardımcı olduğuna eminim tşklerr :)

ayyy canım cok tesekkurler:) ben bu saçı düzleştiricimle yapıyodum ama katlar uzayınca kıvıramadım:)

ayşül sahiden o resimde saçların ne kadar güzel. nasıl yaptın düzleştiriciyle öle yha muhteşem olmuş. valla ben öle yapabileceğimi bilsem gider kestiririm saçlarımı :))

ya bnm saçım da o boylarda cnm ama ben öyle bi modelin kıyısından geçemiyorum yaa senağlama düzleştiricinin genişliği ne kadar peki mesela benimki 3 cm mafoldumben

babbylis nano teknolojili
masadan almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin nasıl bi ürün sizce

Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım

ya bende bundan almak istiyordum ama ucuz falan diye şüphe etmiştim ne kadar güzel yapıyormuş meğer bende alsam böle yapabilirim umarım çok yardımcı oldun teşekkürler

rica ederimm.. daha güzel bile yapabilirsin spreyle daha hoş durur.. burda birşey yok saçımda o nedenle biraz elektriklenmiş. remington ucuz sayılmaz yhaa :)) saç ürünleri üreten çok daha ucuz markalar var. remington ve babyliss e güvenebilirsin her zaman..

ya bnm saçım da o boylarda cnm ama ben öyle bi modelin kıyısından geçemiyorum yaa senağlama düzleştiricinin genişliği ne kadar peki mesela benimki 3 cm mafoldumben

canım benımkı braun ess modelı... ne cok ınce nede kalın...bende yapmaz benımkı dıyodum ama dene bı bu benım ılk denemede yaptıgım sactı bıde yaptıktan sonra azıcık elıne jole alıp boyle saçını mıncıklarsan daha dogal duruyolar

ayşül sahiden o resimde saçların ne kadar güzel. nasıl yaptın düzleştiriciyle öle yha muhteşem olmuş. valla ben öle yapabileceğimi bilsem gider kestiririm saçlarımı :))

aman dıdem ne dıyosun sakınnnnnnn.... ben senın kadar uzun sacım olsun dıye tabırı caızze yırtınıyorum sen kestırmekten bahsedıyosun aman dıyım.... hemm maşanda var daha ne istiyon bosver uzun saç bambaşka) ayrıca arka sayfadakı sacı tam anlamıyla gormek cok zor ama sanırım guzeldı bıde o bukleleri elıyle dağıtıp açsa daha bi güzel olucakmış gıbı geldı bana:) ya dıdem dılınıze dustum haaa ne var yanı bak bıcok kişi faydalanıyo ben hemen alıp kımseyı resım ıcın zorlamasaydım dahamı ıyı olucaktı(

tamam bebeim zorlama yokk.. sen iyice düşün karar verr :))) ama nolur 2010 u görmeden saçlarını görelim kızz :)) merak ediorum nasıl durcaanı :)))

hahahhaha 2010a gımeden maşayı almak... ınsallah kız bence ınanırsak olurDD

ayşüll yine saç maşası boyutlarındasın :)))) görüyorum seniii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…