ahhh dureydimmmmm garşimde, gitme diyeydimm kendımeeeeDDDD
biliyosun benim alcağım modeli aldığım gün gel bize dene ayşegülcüüüüm :)
[img=http://img193.imageshack.us/img193/2720/10110481.th.jpg] buda benım gecen sene eylul ayındakı saçım bu şeklını cok sevıyorum ama 3 4 ay sonra yapamaz oldum uzayınca duzlestırıcıyle kıvıramıyorumaynen bu dalgaları yapıcak bı maşa varmı:)
ayyy canım cok tesekkurler:) ben bu saçı düzleştiricimle yapıyodum ama katlar uzayınca kıvıramadım:)
ayyy canım cok tesekkurler:) ben bu saçı düzleştiricimle yapıyodum ama katlar uzayınca kıvıramadım:)
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım
ya bnm saçım da o boylarda cnm ama ben öyle bi modelin kıyısından geçemiyorum yaa senağlama düzleştiricinin genişliği ne kadar peki mesela benimki 3 cm mafoldumben
ayşül sahiden o resimde saçların ne kadar güzel. nasıl yaptın düzleştiriciyle öle yha muhteşem olmuş. valla ben öle yapabileceğimi bilsem gider kestiririm saçlarımı :))
aman dıdem ne dıyosun sakınnnnnnn.... ben senın kadar uzun sacım olsun dıye tabırı caızze yırtınıyorum sen kestırmekten bahsedıyosun aman dıyım.... hemm maşanda var daha ne istiyon bosver uzun saç bambaşka) ayrıca arka sayfadakı sacı tam anlamıyla gormek cok zor ama sanırım guzeldı bıde o bukleleri elıyle dağıtıp açsa daha bi güzel olucakmış gıbı geldı bana:) ya dıdem dılınıze dustum haaa ne var yanı bak bıcok kişi faydalanıyo ben hemen alıp kımseyı resım ıcın zorlamasaydım dahamı ıyı olucaktı (
hahahhaha 2010a gımeden maşayı almak... ınsallah kız bence ınanırsak olurDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?