ayşüll yine saç maşası boyutlarındasın :)))) görüyorum seniii :)))
ya kızlar galiba ince maşalar yani 19 mm lik falan çok sık bukleler yapıyor ama kalınları dalga gibi yaPıyor ince maşalar yani 19 mm falan abiye bir saç yaratıyor ama kalınları öle değil daha doğal bir görünüm sağlıyor herkeste 19 mm iyi diyor ne yapcağımı şaşırdım yahuuuuuuu
dıdemcim bak bi ayşül daha katıldı aramıza:))) hoşgeldin cocokız saç maşası boyutlarıyla kafayı yıyenler grubuna
ya kızlar galiba ince maşalar yani 19 mm lik falan çok sık bukleler yapıyor ama kalınları dalga gibi yaPıyor ince maşalar yani 19 mm falan abiye bir saç yaratıyor ama kalınları öle değil daha doğal bir görünüm sağlıyor herkeste 19 mm iyi diyor ne yapcağımı şaşırdım yahuuuuuuu
bugun 19 mm aldım gayet dogal dalgalar oldu ben sevdim ama ısı ayarını dusuk yaptıgım için de ole olms olablr :)
kalıcı makyaj gibi bida kalıcı ama 1-2 aylık filan kalıcı bukleli saç yapsalar ne iyi olur ya dimi:))
çok seviyorum lüle lüle saçları ama saçlarım çok inat ben ne yapsam tersine gider düzleştiririm o yamulur bukle yaparım evden çıkmadan açılır aman en iyisi yıka ve çık :)) değil tabi bağla ve çık:))))))
crema güle güle kullan canım.. oh aldın kurtuldun valla 'hangi boyunu alsam' derdinden :)) ayşüle örnek olursun belki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?