Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar galiba ince maşalar yani 19 mm lik falan çok sık bukleler yapıyor ama kalınları dalga gibi yaPıyor ince maşalar yani 19 mm falan abiye bir saç yaratıyor ama kalınları öle değil daha doğal bir görünüm sağlıyor herkeste 19 mm iyi diyor ne yapcağımı şaşırdım yahuuuuuuu

ayşüll yine saç maşası boyutlarındasın :)))) görüyorum seniii :)))

yakalandımDD ufff şuan saçımda ısırgan otlu su var uzatmaya çalısıyorum bi yandanda senın saçlara bakıyorum hanı belkı benımkılerde senınkılere ozenır dıye:)

dıdemcim bak bi ayşül daha katıldı aramıza:))) hoşgeldin cocokız saç maşası boyutlarıyla kafayı yıyenler grubuna

:)))))))))))) ayşül aslında almadığın iyi oldu. ben aldığımdan beri 1 kere yaptım o da resim koymak için :)))))) yazın hiç çekilmiyo valla.. kızlar almaya karar verenler vazgeçsin bence kışın alırsınız :))) hadi ayşül yırttın sendee kışa kadar düşün karar verr :)

ohhh be ustumdekı baskı kalktıP bu başlıgı acan kişi olarak kendımı cok sorumlu hıssedıyodum valla yazında kışında degılım aslında şu saçlarım uzayaydı guzel olucaktı ama cok hırs yaptım uzucak hatta ınsallah 2010a gırmedende buraya maşalı resmımı koyucam unutma tamammı dıdem

valla saçlarım şuan omuzlarımda olmasa bende alıcam baksana tum sıtenın maskarası oldum(( ama denemedende alamam denemem ıcınde bıraz daha uzamasını beklemem lazım.. sen neden kararsız kaldın pekı??senı bıtek ben analarım canım mesela dıdemın tuzu kuru almış çekilmiş kenaraDD

bugun 19 mm aldım gayet dogal dalgalar oldu ben sevdim ama ısı ayarını dusuk yaptıgım için de ole olms olablr :)

kalıcı makyaj gibi bida kalıcı ama 1-2 aylık filan kalıcı bukleli saç yapsalar ne iyi olur ya dimi:))
çok seviyorum lüle lüle saçları ama saçlarım çok inat ben ne yapsam tersine gider düzleştiririm o yamulur bukle yaparım evden çıkmadan açılır aman en iyisi yıka ve çık :)) değil tabi bağla ve çık:))))))

bugun 19 mm aldım gayet dogal dalgalar oldu ben sevdim ama ısı ayarını dusuk yaptıgım için de ole olms olablr :)

ne güzel işte canım düşük ısıyla saçınıda cok yıpratmamış olursun.

crema güle güle kullan canım.. oh aldın kurtuldun valla 'hangi boyunu alsam' derdinden :)) ayşüle örnek olursun belki :)))

cnm bence de bu sıcaklarda aslında en güzeli yıka bağla çık ama ben nedense kendimi iyi hissetmiyorum saçlarımı bağlayınca yhaa :))) yakışmıyo bana sankii ya da yıllardır hep açmaya alışmışım galiba.. ama en rahatı toplamak..

aha bana gene bi taş gelmiş burdan:))) aman bak sen aldında noldu hava sıcak yapamıyosun ohhhhhhDD buarada bende sacımı acamıyorum ama sıcaktan dah cok kısa oldugu ıcın yolda saçlarını oradan buradan tutturup saçını balık sırtı ormuş bi kız gororsenız o benım

crema güle güle kullan canım.. oh aldın kurtuldun valla 'hangi boyunu alsam' derdinden :)) ayşüle örnek olursun belki :)))

çok teşekkur ederim, bnm maşam vardı zaten ama seramik deildi yaktıgını hissediyodum resmen smdi babyliss aldım hosuma gitti hem eskisi mm sini bilmiyorum ama 19 dan bayaa inceydi..

çok iyi yapmışsın cnm yha.. seramikler bile zarar verirken, düz metal olanlar eminim çok yıpratıyordur.. iyi ki deiştirmişsin

ayşülcüm saçlarımı 1 eylülde yapcam.. Bu sefer saçların ucundan dibine doğru değilde dipten uca doğru yapıcm. forumda bir arkadaş dipten uca yapmanın çok daha güzel olduğunu yazmış. o şekilde daha hacimli duruyormuş. uçtan dibe yapınca uçlar hacimli ama üst kısım basık gibi oluyor. ben de dipten uca doğru yapıpı diplere biraz krepe atcam bakalım nasıl olcak :)) 1 eylülü bekliorum şimdii :))

ben geldim:)) ben yokken amma yazanlar olmuş he arkadaşlardan biri bayblisi sormuş. bnmki, babylis 19mm ve çok memnunun hem ince hmde kalın dalga yapabiliyorum.ayşüle sorun o bilir nasıl durdugunu merak etmeyin arkadaşlar ayşüle yardım edicem ve bu dertten hepimiz kurtulucaz az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…