Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıslar maşayı ilk defa denedim şimcik yaptım ve harika oldu okadar abartılı da yapmadım sadece uçlarına hafif yaptım kalın kalın aldım 25 mmlikle pek fark yok zaten. ayrıca düğün kafası gibi olmadı :ecrin_bebek:

kızlar benım masamda mılım falan yok:))
kız satarkende standart dedı bana...phılıps aldım memnunum ama nıye standart dedı hayret bısey

Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım

canım buklelerin çok hoş olmuş.. benimde 19luk philips maşam var.. saçlarım belimde ama sığdıramıyorum ben bu maşaya saçımı.. saçlarımın ancak yarısını sarabiliyorum.. saçlarım kalın telli.. üstüste sarıyorum tüm saçı ama ne kadar tutsamda maşada olmuyor tutmuyor bir türlü.. sen nasıl başardın hepsini sarabilmeyi?? bende 25 mmlik mi alsam diye düşünüyordum.. ne yapayım??

cnm ben de çok zor sığdırıyorum hatta çoğu zaman sığdıramıyorum. maşanın en dibinden başlıyorum sarmaya, en sonuna kadar sarıyorum artan saçı da üstüne sarıyorum. eğer dediğin gibi tutmadıysa saçın uçlarından ortasına kadar olan kısmı sarıyorum 1 kere. üstte kalan düz kısmı ayrıca sarıyorum. yani saçı ikiye bölüyorum. öyle de çok zor oluyor. ama 25 liği denemeden alma. benim saçımda 25 lik en fazla 2 3 saat kalır diye tahmin ediyorum. 19 daha kalıcı. dediğin gibi uzun saça maşa yapmak çok zor yha.. ben de zaten bu nedenle sürekli düzleştiriyorum.

Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım

Didem çok hoş olmuş saçların maşa yapmadan önce fön çekiyomusun? bir de maşanın resmini koyarmısın.

tşkler cnm fön çekmiyorum. ama fönlü saça çok daha güzel durur. fönlü saç daha kolay ve güzel şekle girer. ama ben uğraşamıyorum :)) ne kadar kısa sürede biterse okadar iyi benim için :) resmini bulup koyarım az sonra..

Merak edenler için bu şekilde çantası var. çantanın içi ısıya karşı korumalı. maşa sıcakkende koyulabiliyor.

şu maşaların daha uzunlarını yapsalar keşke uzun saçlar için.. genişlikten ziyade bize uzunluk gerekiyor :) sağol canım bilgilendirmen için.. sevgiler, a.s.

çok sağol canım bende maşa almayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı :) hemen fiyatlarına bakayım. ayrıca fönlü gibi durmuş saçların çekmene bile gerek yok. sağolasın.

kızlar bende yaklaşık 7-8 aydır hangi maşa daha iidir acaba diye araştırıp durdum. nerdeyse forumda okumadıgım konu kalmadı bunla ilgili :) babayliss ve remington arasında kalmıştım. bir de tabi 19 mm 25 mm meselsi var. bi türlü karar veremedm. bi çoğumuz gibi bende düğün saçı istemiodum yani. doğal dalgalar olsun abartı olmasın fln. en sonunda bugün remington CI 76 modelini aldım. çok fazla koruması var gibi geldi bana teflon, tourmoline ve seramik 3ü bi arada. güzel yapmasının yanında sacı yakmaması da önemliydi bnm için. bugün denedm. 19 mm olmasına ragmen gayet doğal dalgalar oldu bende kalın tutamlar almak bunun için yeterli sanırım. fazla özenmedim saclarımı tokayla toplamadım bile ama coook ama coook begendm. bence remingtona güvenebilirsiniz..

şu maşaların daha uzunlarını yapsalar keşke uzun saçlar için.. genişlikten ziyade bize uzunluk gerekiyor :) sağol canım bilgilendirmen için.. sevgiler, a.s.

haklısın cnm keşke boylarını biraz daha uzun yapsalar. ama bu kez de çok ağır olabilir yaparken zorlanırız :)) bu arada rica ederim..

çok sağol canım bende maşa almayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı :) hemen fiyatlarına bakayım. ayrıca fönlü gibi durmuş saçların çekmene bile gerek yok. sağolasın.

rica ederim cnm inşallah sen de istediğin maşayı bulabilirsinn.. arada bir değişiklik mutlu ediyo insanıı :))

ya bu 19 luk 25 lık falan ne anlamadım

ya bu 19 luk 25 lık falan ne anlamadım

Maşanın çapı. Birim mm'dir çap azaldıkça daha sık dalgalar yaparsınız deyim yerindeyse düğün saçı.Ben 31 mmlik maşa kullanıyorum.Saçlarım belime kadar harika su dalgası görünümünü elde ediyorum .ılgililere duyurulur

Çok mu teknik oldu ne? :kedi:

Son düzenleme:
cnm cm olur mu hiç? naptın sen yhaa :))) tekerlek değil bu maşa birimi mm. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…