A
ayşül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ayşül
-
evet canım 25 mmliği 19 mmlikle değiştirdim 19 mmliği çok seviyorum çok güzel yapıyo çokta memnunum ama b kaç kişi düğün kafası diyince keşke öbürümü kalsaydı ki ki dedim pişman oldum bi an ama yinede memnunum.. saçlarım aksine çok ince telli :)) ama çabuk şekle giriyo ve bozulmuyo maşallah
maşallah dıyım canım:) memnunsan sorun yok dugun saçı dıyenlerde kıskanmıştır kesin
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım
cnm ben de çok zor sığdırıyorum hatta çoğu zaman sığdıramıyorum. maşanın en dibinden başlıyorum sarmaya, en sonuna kadar sarıyorum artan saçı da üstüne sarıyorum. eğer dediğin gibi tutmadıysa saçın uçlarından ortasına kadar olan kısmı sarıyorum 1 kere. üstte kalan düz kısmı ayrıca sarıyorum. yani saçı ikiye bölüyorum. öyle de çok zor oluyor. ama 25 liği denemeden alma. benim saçımda 25 lik en fazla 2 3 saat kalır diye tahmin ediyorum. 19 daha kalıcı. dediğin gibi uzun saça maşa yapmak çok zor yha.. ben de zaten bu nedenle sürekli düzleştiriyorum.
şu maşaların daha uzunlarını yapsalar keşke uzun saçlar için.. genişlikten ziyade bize uzunluk gerekiyor :) sağol canım bilgilendirmen için.. sevgiler, a.s.
çok sağol canım bende maşa almayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı :) hemen fiyatlarına bakayım. ayrıca fönlü gibi durmuş saçların çekmene bile gerek yok. sağolasın.
biri banada yardımcı olabilir mi kafamçokkarıştı
ya bu 19 luk 25 lık falan ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?