- Konu Sahibi ayşül
-
Haklısın birimi yanlış yazmışım hem gazete hem forum okursan km bile yazarsın kusura bakmayıncnm cm olur mu hiç? naptın sen yhaa :))) tekerlek değil bu maşabirimi mm. :))
ben olabilirim :) ayşül de olarr
kızlar remington as601
nasıldır sizce bi bakıp yorumlarsanız sevinirim
tanrıımm bugün gittim maşa almak için rowenta sinbo sony falan gösterdiler seramik değil 20-40 arası değişiyordu gördüklerim fiyatta.sonra bir mağazaya daha girdim 19luk babyliss seramik kaplama 150 liraydı:1shok: bir tane daha gösteri 75 lira della diye bir marka hemen yağladım topukları yallah tazyiik dedim çıktım tükkandan umudumda kırıldı başka yerede bakmadım:mymeka:
bugün remingtonun bi modeline baktım(hangi model hatırlamıyorum ama)
kadın saçımda denedi
ve akşama kadar dayandı.
üç katlı teflon meflon bişiler demişti.
80 lira mı neydi.
ama akşama kadar buklesi durdu ki benim saçım kolay şekil almaz
ben saç şekillendirme setlerini tavsiye etmem.belki fırçalı aparatı güzel olabilr ama maşası kullnışlı olmaz.babyliss 19 mm lik saç maşasını tavsiye ederim.19 mm ile 25 mm arasında kalmıştım ama 19 mmlik aldım denedim ve çok memnun kaldım.
cnm 19 mm likte buklelerin ne kadar oluyo kalınlığı falan ? ben ince kıvırcık yapmak istiyorum saçlarımı o uygun olur mu ki ?[/QU
ben denedim gayet güzel bukleler oldu bakalım ne kadar kalıcı olacak.kalınlığı da şöyle.eğer ince tutamlar alırsan ince bukleler oluyor kalın tutamlatr alırsan kalın bukleler oluyor.
Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?