Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm cm olur mu hiç? naptın sen yhaa :))) tekerlek değil bu maşa birimi mm. :))
Haklısın birimi yanlış yazmışım hem gazete hem forum okursan km bile yazarsın kusura bakmayın

yok cnm neden kusur olsunn. Bu arada benim saçlarım da kalın tellidir. 32 lik denedim ama maalesef hiç tutmadı benim saçım dalgayı.

Hehe benim ki 31 cm olduğundan acayip tutuyor.Şaka bir yana kaç derecede kullandığında önemli ben 180 derecede kullanıyorum saçlarım kalın telli uzun belimde sonuç kalıcı oluyor.Bazı arkadaşlarda sprey kullanıyorlar ama saçlar sert oluyor.Akşam olunca muhakkak duş almak gerekiyor

arkadaşlar selam.ben saçlarımı ince kıvırcık yapmak istiryorum nasıl maşa kullanmalıyım mm'si ne kadar olmalı? bana göre 19mm we üzeri çok klaın daha düşük mm li olnalar warmıdır??

kızlar remington as601
nasıldır sizce bi bakıp yorumlarsanız sevinirim

kızlar remington as601
nasıldır sizce bi bakıp yorumlarsanız sevinirim

ben saç şekillendirme setlerini tavsiye etmem.belki fırçalı aparatı güzel olabilr ama maşası kullnışlı olmaz.babyliss 19 mm lik saç maşasını tavsiye ederim.19 mm ile 25 mm arasında kalmıştım ama 19 mmlik aldım denedim ve çok memnun kaldım.

tanrıımm bugün gittim maşa almak için rowenta sinbo sony falan gösterdiler seramik değil 20-40 arası değişiyordu gördüklerim fiyatta.sonra bir mağazaya daha girdim 19luk babyliss seramik kaplama 150 liraydı:1shok: bir tane daha gösteri 75 lira della diye bir marka hemen yağladım topukları yallah tazyiik dedim çıktım tükkandan umudumda kırıldı başka yerede bakmadım:mymeka:

hepsi buradadan babyliss 19luk aldım.kargoyla beraber 60 liraya geldi.

bugün remingtonun bi modeline baktım(hangi model hatırlamıyorum ama)
kadın saçımda denedi
ve akşama kadar dayandı.
üç katlı teflon meflon bişiler demişti.
80 lira mı neydi.
ama akşama kadar buklesi durdu ki benim saçım kolay şekil almaz

remingtonun koruması çok çok iyi. zaten yaparken de anlaşılıyor. saç resmen kayıyor üstünden. saça diğerlerine göre çok az zarar veriyor bence. kalıcılık bakımından da çok hoş.
bunun dışında daha önce de söylediğim gibi babyliss gayet güzel. seramik kaplama değilse yani düz metal olanları sakın almayın ucuz diye.. saçlarınızı yakmayın kıvırcık gezmek uğruna :)

cnm 19 mm likte buklelerin ne kadar oluyo kalınlığı falan ? ben ince kıvırcık yapmak istiyorum saçlarımı o uygun olur mu ki ?

Bunlar da benim remington 19 mm ile yapılmış saçlarım. Biraz daha durunca açılıyo ve çok daha doğal oluyo. Ben kalın kalın tutamlar halinde yaptım

saçların tek kelimeyle harika olmuş bunu REMINGTON Cİ 19 ile mi yaptın fırçası da var hani sayfallara baktım belki yazmışsındır ama göremedim:kedi:

ben babyliss nano 19mm kullanıyorum çok memnunum zemuszemus 15 dakikada dümdüz saçlarıma istediğim şekli verebiliyorum köpükle de biraz destekleyince ertesi gün bile rahatlıkla gidiyor opuyorumnanaktan

Dideem canım asla saçlarımı yakmak uğruna ucuz bşey almam zaten sözlümde aldırmaz hatta 3 katlı korumalı olsun diyen okaydirigubbakcemile3
neyse ben karar verecem yakınca sanırım
ama şöyle diyim remington gayet iyi saçta bukleler çok uzun kalıyor.
denemek steyen alışveriş merkezlerinde denesin.
19 mm bukleleeri ben beğendim ama 25 yapılsa nasıl olurdu bilmiyorum.
Bukleler havalı dursun diyorsanız 25 mm alın derim.

hanimlar benim bir sorum var...bu sac modeli masayla mi yapilmis ???

eger masayla yapilmissa kac mm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…