Maşanın çapı. Birim mm'dir çap azaldıkça daha sık dalgalar yaparsınız deyim yerindeyse düğün saçı.Ben 31 mmlik maşa kullanıyorum.Saçlarım belime kadar harika su dalgası görünümünü elde ediyorum .İlgililere duyurulur
Çok mu teknik oldu ne? :kedi:
Imageshack - samaababyliss saçlarımın aynısından olsun istiyorum kaç cm maşayla nasıl yapıcam lütfen yardımm
arkadaşlar babyliss saç düzlendirici almaya gittim. baybliss pro 230 un yanında ,babylissin pro 180 25 mm liğini hediye veriyorlar boynerde. sadece düzleştici 209 ken her ikisini 139 a aldım. indirimli birde maşası hediye..haberiniz olsun. yani bu maşa bedavaya geldi bana....
çok uygun almışsın cnm yhaa.. ihtiyacım olsaydı alırdım hemen. güle güle kullann
didem cnm sana katılıyorum maşa aldım ama kaç kere yaptın diye bi sor:) çok zorlanıyorum.ama bak dışarı sararak yaparsan daha kolay oluyo hmde kalın dalga oluyo bi dene istersenben öle yapıyorum daha az yorulıuyorum
bnm saçlarm ince telli seyrek ve düz..babyliss in 25 mmlik maşasını aldm dün evkurdan...yaptm ama resmen 1 saatte düştü ya...kızlar sizden de evkurdan alışveriş yapan olmş acab a değiştirmek istesem
19 mmlik ile değiştirirler mi?..90 liram boşuna gidecek yoksa...bende philips vardı yıllar önce almştm 6 7 yıl önce fln...hala kullanırım arada mm yazmıyo seramik kaplı değil ısı ayarı fln da yoktu ama bnm bu ince telli saçlarm bile iki gün gidiyordu...bugn sabah yaptm akşamüstü geldgmde iğrenc olmstu...düz ile dalgalı arası iğrenç birşey...sinirim bozuldu grcekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?