Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suphiye resimleri gördüm üstekini 19 mm likle rahatlıkla yapabilirsin hatta diger resmdekinide çok bekletmezsin ve kalın tutamlar alırsın bende babylsinn 19mm kullanıyorum çok memnunum kalın dalga yapıorum genelde tavsiye ederim.ama sen almaya gidince denersin hangisi hoşuna giderse onu alırsın başka sormak istedigin bişey varsa sor yardımcı oluruz:)

Kızlar yaa en kalın maşa 31 mm olan mı?? Ben de kalın maşa istiyorum ama tutmuyo sakın almayın diyenler olmuş,seninki rahat tutuyor mu,1-2 gün kullanabiliyor musun? bi de maşanın markası ne?

arkadaşlar babyliss saç düzlendirici almaya gittim. baybliss pro 230 un yanında ,babylissin pro 180 25 mm liğini hediye veriyorlar boynerde. sadece düzleştici 209 ken her ikisini 139 a aldım. indirimli birde maşası hediye..haberiniz olsun. yani bu maşa bedavaya geldi bana....

yuhanna maşanın boyutu saçtan saça degişiyo ben 25mm lik istiyodum ama tutmadı bnde 19 luk aldım 32 lige hiç gerek yok kullanışlı degil diyolar!! ayrıca ben 19luklada kalın dalga yapabiliyorum ya herşey saçı ne kadar kalın tutam aldıgına baglı ve ben saçımı iç kısma degil dış kısma sarıyorum gayette dalgalarım iri oluyo ve dogal duruyo ama sen yine dene saçına hangisi giderse onu al ok

çok uygun almışsın cnm yhaa.. ihtiyacım olsaydı alırdım hemen. güle güle kullann

çok uygun almışsın cnm yhaa.. ihtiyacım olsaydı alırdım hemen. güle güle kullann

sağol tatlım.... umarım istediğim gibi çıkarlar.. düzleştirici saçımda denendi. çok iyi. ama 25 lik maşayı daha denemedim.... hoş benim saçım kendinden su dalgası .doğal hali öyle. kuaför şekil verdiğinde asla bozulmaz ve düşmez... günlerce o model kalır
.25 lik o yüzden kullandığımda bende düşme olmayacak buklelerimde.
bu avatardaki saçıımı kuaför fönden sonra babylissin 31l likle o dalgaları verdi.. ve yıkayana kadar düşmedi. saçın yapısı çok önemli bu yüzden...

Ben kendi 19 luğumu almadan önce 32 lik (remingtonun kalın maşası 32 mm, babylissin 31mm) denedim. Yaparken bile tutmadı diyebilirim. 3 4 dk belki durmuştur saçın tamamını yapana kadar zaten bozuluyodu.:) senin 31lik bu kadar tuttuysa 25 lik çok daha rahat tutar ve kalıcıda olurr. Ben maşayı çok seviyorum ama yapmak okadar zor geliyorki çok zamanımı alıyor. Elim hala tam alışmadı maşa yapmaya.

didem cnm sana katılıyorum maşa aldım ama kaç kere yaptın diye bi sor:) çok zorlanıyorum.ama bak dışarı sararak yaparsan daha kolay oluyo hmde kalın dalga oluyo bi dene istersen ben öle yapıyorum daha az yorulıuyorum

bnm saçlarm ince telli seyrek ve düz..babyliss in 25 mmlik maşasını aldm dün evkurdan...yaptm ama resmen 1 saatte düştü ya...kızlar sizden de evkurdan alışveriş yapan olmş acab a değiştirmek istesem
19 mmlik ile değiştirirler mi?..90 liram boşuna gidecek yoksa...bende philips vardı yıllar önce almştm 6 7 yıl önce fln...hala kullanırım arada mm yazmıyo seramik kaplı değil ısı ayarı fln da yoktu ama bnm bu ince telli saçlarm bile iki gün gidiyordu...bugn sabah yaptm akşamüstü geldgmde iğrenc olmstu...düz ile dalgalı arası iğrenç birşey...sinirim bozuldu grcekten...

denerim canım ama benim daha büyük bir sorunum var. Maşa da saçlarım elektrikleniyor ve bir türlü çözüm bulamıyorum. düzleştirince herhangi bi elektriklenme yok ama maşada neden böle oluyo anlamıyorum yhaa.. elektriklenen saçları yolmak geliyo içimden..

cnm benim inşallah faturasını atmamışsındır. eğer faturası varsa sorun çıkmaz diye düşünüyorum. daha önce ben de evkurdan almıştım ama değiştirme yapmama gerek kalmamıştı. o kadar ismi olan bir yer faturayla gidersen kesin değiştirirler sıkma canını sen. bu arada 19luk kesin tutar.. 25 lik bir çok kişide işe yaramıyor zaten..

çok saol didemcim ya içime su serptin vallahi...faturasını anneme sormalıyım :):) ama dha dün aldk atmamıtr herhalde :) ben düğüne gider gibi olmasın istemiştm o yzden 25lik aldm ama bnm saçlar illa da düz olcam diye inat yaptı maalesef ee öyle olunca evkurun yolları taştan hadi bakalm yarn soraym bari

cpriolo merak etme 19 luk dügün saçı gibi olmuyo bnm maşamda babyliss 19mm biraz kalın tutam alıyorum ve dış kısmına sarıyorum gayet güzel duruyo alınca sende deneyip görürsün zaten.bndede 25mm lik tutmadı saçım kalın telli ve kendi saçım su dalgası olmasına ragmen ve maşayıda umarım degiştirebilirsin eger bişey sormak istersen biz burdayız:))

cpriolo 19 luğu da saçını kalın tutmalar halinde ayırarak yaparsın. daha sonra o kalın tutamları bozmadan elinle daha ince tutamlara ayırırsan inan düğün saçı gibi olmaz.. yapıldıktan yarım saat sonra istediğin biçime gelir saçların

didemcim yapmadan önce saçını düzleştiriyomusun? ben düzleştirip yapıyorum ve banyodada saçıma maske yapıorum iyice yatışmış oluyo saçım.buarada sen maşa yaptıktan snra sprey kullanıyomusun?

Hyr canım ben düzleştirmeden yapıyorum. Duştan çıkınca kurutup yapıyorum direk.. Maske falanda kullanmıyorum saçıma.. Zaten şampuan olarak da bitkidermanın şampuanını kullanıyorum. Maskeden pek bir farkı yok.. sarımsaklı ısırganlı bişe DD ayh çok iğrencim ama inan hiç kokmuyo :))) maşa yaptıktan sonra spreyli de denedim spreysiz de ama illaa elektrikleniyo saçım..

herkes maşayı yapıyoda kalıcılığı tartışıyo ben onu da beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…